Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kus oli eesti politsei???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Kus oli eesti politsei???\'

Surfasin siin niisama veidi netis ja vaat, mis leidsin! Ehk siis fotod mingite Peterburi Zeniidi ultrate käigust Eesti-Vene mängule. On uhkelt oma \'kangelasteod\' ka netis jäädvustanud. Eeh, otsisin selle vana teema üles ja panin selle lingi siia, et asi arhiveeritud oleks ning mingi lisaettekujutus taoliste tüüpide suhtumisest samuti olemas. Tegelt ikka pagana vastik värk.

PS. Juhin tähelepanu html-faili nimele!

PPS. Avastasin nüüd ise selle lingi peal klikkides, et soccerneti roppuste väljapraakija on nii võimas, et isegi netiaadressides asendab need ära. Ehk kui klikkite sellel lingil, siis asendage need neli tärni, mis tulevad enne sidekriipsu ja estoniat, selle tuntud neljatähelise ja ingliskeelse coitus interruptust tähistava sõnaga.
    Elämä on laiffi!

Kommentaar

Mitte midagi ei leidnud,aga loodan et keegi niilib nende meili aadressi.Mul ka oma arvamus jpg. de näol. Meil vist kõigil endast pilte,mis neile hirmsasti korda läheb. Las vaatavad ja avavad ja avavad ja vaatavad.
      Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

Olgu nende piltidega kuidas on, aga 2:1 on õnneks tähtsam

Kommentaar

Originally posted by Artista

PPS. Avastasin nüüd ise selle lingi peal klikkides, et soccerneti roppuste väljapraakija on nii võimas, et isegi netiaadressides asendab need ära. Ehk kui klikkite sellel lingil, siis asendage need neli tärni, mis tulevad enne sidekriipsu ja estoniat, selle tuntud neljatähelise ja ingliskeelse coitus interruptust tähistava sõnaga.
          Hmm, minul on see neljatäheline sõna täiesti nähtav...
          Aga vaadake neid raiskasid, nii kõvad mehed nad siiski pole, et oma nägusid näidata julgeksid.
          Supplies!

Kommentaar

Kolmanda pildi peal on hea näha, kuidas meie omad kaklust pealt vaatavad, kurat kes seal ennast ära tunneb võiks küll nüüd häbeneda
            Kahju, et ma rongkäigu ees olin, muidu oleks ka rusikad verele saanud
            Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

Krt, see asi ei anna mulle siiamaani rahu Kahjuks olin ka mina oma sõpradega(kes on pealegi minust oluliselt tugevamad \"rusikad\") rongkäigu eesotsas ja toimunud madinast kuulsime alles staadioni juures

P.S. Pole küll eriti kakleja-tüüp, kuid omade kaitseks eest tuleb alati välja astuda!
              Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Aia ai ai ikka karm värk. huvitav miks mind seal ei olnud, ilmselt mingi saatuse märk , et mul polnd määratud peksa saada või anda kellegile.
                Igatahes kes osalesid, neile avaldan tunnustust .
                ja need raketid, why the f*** on nad keelatud ? keda krd\'it see segab ?? mingit kaklust see ka ei põhjusta tribüünidel ja sisse saab nendega vabalt jalutada. milles näeb FIFA probleemi ? Eestikatel võiks olla lubatud, toob vbl rohkem publikut väljakule kui telekas Spordiuudistes näitab raketiga juubeldavaid fänne .

Kommentaar

Originally posted by FCB

Aia ai ai ikka karm värk. huvitav miks mind seal ei olnud, ilmselt mingi saatuse märk , et mul polnd määratud peksa saada või anda kellegile.
                  Igatahes kes osalesid, neile avaldan tunnustust .
                  ja need raketid, why the f*** on nad keelatud ? keda krd\'it see segab ?? mingit kaklust see ka ei põhjusta tribüünidel ja sisse saab nendega vabalt jalutada. milles näeb FIFA probleemi ? Eestikatel võiks olla lubatud, toob vbl rohkem publikut väljakule kui telekas Spordiuudistes näitab raketiga juubeldavaid fänne .
                  Huvitav tõesti, miks raketid keelatud on. Iseenesest ei tohiks ju mingit kaklust tekkida, kui kodumeeskonna fänn mõnel külalisel raketiga pea otsast ära laseb.

Kommentaar

Originally posted by jjriadoHuvitav tõesti, miks raketid keelatud on. Iseenesest ei tohiks ju mingit kaklust tekkida, kui kodumeeskonna fänn mõnel külalisel raketiga pea otsast ära laseb.
                    Ma ei ole küll pürotehnika spetsialist, kuid kaldun arvama, et see valgusrakett, millega fännid tribüünil vehivad, ei ole kuskilt püstolist ega raketiheitjast väljalastav. Seega suht ebareaalne, et keegi nende tõttu oma peast ilma peaks jääma.

Kommentaar

Miks on raketid keelatud? Äkki sellepärast, et nad on OHTLIKUD! Jesus!
                      \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Originally posted by Stinger

Kolmanda pildi peal on hea näha, kuidas meie omad kaklust pealt vaatavad, kurat kes seal ennast ära tunneb võiks küll nüüd häbeneda
                        Kahju, et ma rongkäigu ees olin, muidu oleks ka rusikad verele saanud
                        ...just selles see point oligi,et nn rongkäik jagunes mitmeks osaks ja ei suudetud KOOS statkale minna...Ja miks keegi olevat pealt vaadanud?Lihtsalt asi lõppes nii kiiresti kui ka algas..sekundite mäng ainult.
                        Ise hoidsin sel ajal suure lipu nurka kolonni lõpus...kaasmaalastele appi ei jõudnud minna puht füüsilistel põhjustel...

Kommentaar

hea motiiv, et vene keelt õppida . Kas saaks trükitähtedega **** kirjutada, nii et ka vene keelt mitte arusaavad inimesed (mina) aru saakš

--edit--
                          sain aru.... lihtsalt muutsin oma seadetest miski vulgaarsuste lubamise ära
                          kõike, mida te ütlete võidakse kasutada kohtus teie vastu...

Kommentaar

... selleset eelnevast lähtub taaskord tõsiasi et eestlased ei oska kokkuhoida ja kambavaim puudub, oluline on vaid enda naha hoidminse ning terveks jäämine...see kehtib ka jalkafännide osas (mis mind eriti kurvaks teeb) ja on ilmekalt välja tulnud ka paljudes teistes seikades kus pole füüsilise vägivalla vms. tegemist N: kuidas süütud inimsese saavad endale trahvid tooli olematu viskamiste eest, kuidas omasid ei saa kas või 10.- EEKi kaupa toetada kes väljalennu eelneval päeval perekonnaliikme kaotuse puhul ei saanud välisreisile kaasa tulla olles eelnevalt kogu reisi eest maksnud, kuidas lipitsemise ja pugemise eesmärgil poetakse ja tehakse kaaslasi maha EJL ja FCFi juhatuse ees, kuidas rongkäigud läbi linna muutuvad kaootilisteks ja lagunevad, puudub ühine kordineeritud laulmine staadionil jne. jne. Mul on häbi selle suhtes et me sellised oleme ja mul on väga kurb kui me sellisteks jääme...
                            Mõtlemis ainet on palju...
                            RummaBastards!

Kommentaar

Originally posted by jansa

mul on väga kurb kui me sellisteks jääme...
                              äkki ikka ei jää, sitemaks vaevalt olukord minna saab aga paremaks küll
                              tuleb ikka positiivselt mõelda
                              tulin just õuest ja nii ilus ilm on
                              Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

Ennast kahjuks või õnneks nende piltide pealt ei leidnud kuid hoolika uurimise järele leidsin oma õllepurgi mis lööma ajal taskust välja oli kukkunud.
                                “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Working...
                                X