Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Türgi - Eesti, 10. august 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

[QUOTE=Stinger;1319744]täna tulid pakettide pakkumised, kõik hinnas, saab juua nädal aega

....Otsitud reis on aegunud või kustutatud administraatori poolt
    Kui näete antud veebilehte siis see tähendab, et otsitud reis on aegunud või admini poolt kustutatud.

Kui arvate, et see on veebilehe viga siis võtke palun Meiega ühendust info@scandinaviantours.ee.

Tagasi esilehele

????
    RummaBastards!

Kommentaar

Mina olen õega minemas jalkaliidu poolt korraldatud reisiga igatahes.

e: või õigemini oleksin minemas, kui mu pass poleks kehtivust lõpetanud. tra küll. ma ütlen!

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
        Mina olen õega minemas jalkaliidu poolt korraldatud reisiga igatahes.

e: või õigemini oleksin minemas, kui mu pass poleks kehtivust lõpetanud. tra küll. ma ütlen!
        Loodetavasti õel on passiga ikka kõik korras
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

õde helistas eile ja sai endale ning tüübile viimase hetke pakkumisega türgi reisi ning kuna 2 kohta oli üle hel ka mulle ja rääkis sellest. olin käpp ja õnnelik, kuna tahaksin neid hulle türklasi lippe ja rakette põletamas näha ning kas tõesti sealne atmosfäär on nagu põrgukatlas olles. ag a loomulikult asi oli liiga hea ning täna hom hel ja öeldi et hotelli oleks kohti, aga lend juba bookitud. ütlesin nagu selles uues loos wtf selle peale. annavad lootust ja siis nagu suht tihti tõm matakse vesi peale. ejl ning otse kuskilt reisi otsima ei viitsi hakata. muidugi natuke positiivsust oli, kuna reis analyasse,mis õe sõnul istanbulist 700 km eemal. see selleks muidugi...eestile edu türgis ning äkki suudetakse üle pika aja ka head jalgpalli mängida
          Jalgpallifänniks ei saada

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
            Loodetavasti õel on passiga ikka kõik korras

Õde ei viitsi üksi minna sinna. Noh, siis ongi mul rohkem põhjust Türki MM valikturniiri raames reisida tulevikus

Kommentaar

Türgi tuleb mängule selliste meestega:

Sabri Sarioglu, Gokhan Zan, Servet Cetin, Hakan Kadir Balta, Caglar Birinci, Selcuk Inan, Arda Turan, Kazim Kazim (Galatasaray), Volkan Demirel, Fehmi Mert Gunok, Gokhan Gonul, Serdar Kesimal, Emre Belozoglu, Selcuk Sahin, Semih Senturk (Fenerbahce), Ismail Koybasi (Besiktas), Burak Yilmaz (Trabzonspor), Cenk Tosun (Gaziantepspor), Sinan Bolat (Standard Liege), Mehmet Ekici (Werder Bremen), Tunay Torun (Hertha Berlin), Mehmet Topal (Valencia), Gokhan Tore (Hamburg).

Kommentaar

Lahe, karutapja ka kohal!
                Kus on muidu Nuri Sahin, Altintop Umut Bulut?

Kommentaar

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
                  Lahe, karutapja ka kohal!
                  Kus on muidu Nuri Sahin, Altintop Umut Bulut?
                  Nuri Sahin ja Hamit Altintop vigastatud.
                  Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                  Algselt postitas taku*
                  Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Rähn jääb ka eemale

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                      ..pigem sealt vaadata

P.S. Kui et endiselt keegi märkku annaks en on minemas siis liituks seltskonnaga.. mingite jahu-ärimeestega ei viitsiks üksipäine küll tsarteriga minna.
                      Seekord ei ole jahu-ärimehed, suisa superstaarid, nede sõbrannad ja emad ja poliitikud
                      Heia Eesti!

Aga mis mul sellest, homme Läti-Soome 19:35 Skonto Stadium.

Kommentaar

Reedel saatis Liit valitutele laiali kirja ja pakkus 50 euri eest võimalust Türki lennata. Seda põhjusel, et 300 euriga ei müünud nad lennukit täis. Küllap ka sellest selline seltskond.
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Tean, et hind ei sõltu ainult kaugusest aga väike võrdlus:

2009 dets - Portugal(Angola) 192.- eur (3500km)
                          2010 märts - Gruusia 233.- eur (2300km)
                          2010 okt - Serbia 250.- eur (1700km)
                          2011 juuni - Itaalia 250.- eur (1900km)
                          2011 aug - Türgi 290.- eur (2100km)

Väga tore et Jalgpalli Liit tshartereid teeb, saavad ka superstaaride sõbrannad jalgpallipisiku ehk kätte kui nad just mängu ajal Istanbulis ei shoppa või bussis ei maga nagu mõni jahuärikas Portugalis.
                          Mängupaika bussiga sõites küsis üks teise käest et kellega see Eesti täna mängib?!?!?!

Võrdluseks Shamrocki tsharter mis jäi ära kuna nad ei suutnud alla 1000 euri nägu lennukit leida.
                          Niiet kiitus jalkaliidule

Kommentaar

..huvitav et tänane Õhtuleht tsiteerib Tarmo Rüütli sõnu enne homset TUR vs EST mängu et maha jäävad keskkaitsjad Rähn ja Stepanov; viimane seetõttu et on vigastatud... neid asendab Reintam. Artikli kõrval on lühiuuduste rubriik ja seal kirjutab rasvases kirjas et Stepanov olla löönud eile otsustava värava kui FC Gomel võitis FC Minski 2:1 !!!
                            Et siis mis mõttes nagu vigastatud?
                            RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                              Reedel saatis Liit valitutele laiali kirja ja pakkus 50 euri eest võimalust Türki lennata. Seda põhjusel, et 300 euriga ei müünud nad lennukit täis. Küllap ka sellest selline seltskond.
                              Ausalt öeldes oleks need pakkumised pidanud esimeses järjekorras minema nendele inimestele, kes vaatasid jälkust Itaalias ja õudust Fääridel. Aga kui on vaja poliitikutele pugensit teha ja odavreise pakkuda, siis las minna muidugi.
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                                Ausalt öeldes oleks need pakkumised pidanud esimeses järjekorras minema nendele inimestele, kes vaatasid jälkust Itaalias ja õudust Fääridel. Aga kui on vaja poliitikutele pugensit teha ja odavreise pakkuda, siis las minna muidugi.
                                ..oled kindel et see Reinu väide ei olnud mingi huumor???
                                RummaBastards!

Kommentaar

Working...
                                X