Algselt postitas jansa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Türgi - Eesti, 10. august 2011
Collapse
X
-
Turkish Football Federation Offical Site - National Teams, Leagues, Cups, Info Bank, Super League, Players, Coaches, Referees, Stadiums, Clubs, National Team Matches, Observers, Delegates, Week Infos
Turkey and Estonia will meet in a friendly game tonight at 21.30 with Turkish local time in Türk Telekom Arena....
Vist oleme samas ajavööndis ?
World Time Zone map and current time around the World and standard world time zones map of the world and countries operating Daylight Savings Time sunclock map shows what part of the world is in darkness and what part is in daylight detailed time zone maps of the USA time Europe time Australia time Canada time Middle-East time Oceania time Russia time zone Interactive Time Map for time in relation to other locations around the world
GK
VOLKAN DEMİREL - FENERBAHÇE - 50/0
SİNAN BOLAT - STANDARD LIEGE - 0/0
FEHMİ MERT GÜNOK - FENERBAHÇE - 0/0
D
SERVET ÇETİN - GALATASARAY - 56/3
SABRİ SARIOĞLU - GALATASARAY - 38/1
GÖKHAN ZAN - GALATASARAY - 33/0
HAKAN KADİR BALTA - GALATASARAY - 28/1
GÖKHAN GÖNÜL - FENERBAHÇE - 24/1
İSMAİL KÖYBAŞI - BEŞİKTAŞ A.Ş. - 8/0
SERDAR KESİMAL - FENERBAHÇE - 4/0
ÇAĞLAR BİRİNCİ - GALATASARAY - 4/0
MF
EMRE BELÖZOĞLU - FENERBAHÇE - 75/7
ARDA TURAN - GALATASARAY - 44/11
SELÇUK ŞAHİN - FENERBAHÇE - 19/0
MEHMET TOPAL - VALENCIA C.F. - 19/0
SELÇUK İNAN - GALATASARAY - 13/0
MEHMET EKİCİ - WERDER BREMEN - 4/0
TUNAY TORUN - HERTHA BSC - 1/0
GÖKHAN TÖRE - HAMBURGER SV - 0/0
F
KAZIM KAZIM - GALATASARAY - 30/0
SEMİH ŞENTÜRK - FENERBAHÇE - 27/8
BURAK YILMAZ - TRABZONSPOR - 8/1
CENK TOSUN - GAZİANTEPSPOR - 0/0
Kohtunikud Inglismaalt : Lee Probert jt.
Kommentaar
-
Ma ei näe selles midagi imelikku ,kui sponsoreid ja poliitikuid tasuta kaasa veetakse ainult ,et ma pole viimaste aastate jooksul lugenud ,et Eesti jalgpall oleks mõne suure sponsi või toetaja omale saanud. Pigem tehakse nägu ,et meil piole ka riigi rahasid vaja ja saame UEFA toetusega hakkama ja siit tekib küsimus ,et milleks siis poliitikuid kaasa vedada.Algselt postitas Rein Vaata postitustReedel saatis Liit valitutele laiali kirja ja pakkus 50 euri eest võimalust Türki lennata. Seda põhjusel, et 300 euriga ei müünud nad lennukit täis. Küllap ka sellest selline seltskond.
Või on U -19 finaalturniiri korraldamisega juba raskused ja nüüd üritatakse igasugu poliitahve ära moosida - ehk kukub riigikopikas tasuks.
EJL- küll omad vitsad ükskord peksavad.FCF Forever
Kommentaar
-
Ei, see polnud huumor. Päris tõsiselt saadeti selline kiri laiali.Algselt postitas jansa Vaata postitust..oled kindel et see Reinu väide ei olnud mingi huumor???Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
No ,kui see tõeks osutub siis ütlen ma veel kord ,et ükskord hakkavad omad vitsad väga valusalt peksma.Algselt postitas Rein Vaata postitustEi, see polnud huumor. Päris tõsiselt saadeti selline kiri laiali.FCF Forever
Kommentaar
-
Kui saladus pole mis oli viimane minut.Esmaspäeval 12:00?Algselt postitas ericbana Vaata postitustPakkumine tuli ikka päris viimasel minutil tegelikult ning vajas kiiret reageerimist. Kuna reis ka nädala sees, siis paljud ei saanud tööasjade tõttu minna
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar