Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Türgi - Eesti, 10. august 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Huvitav, kas see on kokkusattumus, et kõik selle aasta nö häbiväärsed kaotused on saadud ilma Dmitrjevita mängides (mees küll mängis kodus Sloveenia ja Itaalia vastu, kuid nendest mängudest jäi mängupildiliselt pigem positiivne mulje)?

Kui ma nüüd valesti ei vaadanud, siis peaks saldo olema temaga 4 võitu - 1 viik - 2 kaotust (väravatevahe 11-8), ilma temata 0 võitu - 0 viiki - 6 kaotust (väravatevahe 1-19). Jah, väga meelevaldne võrdlus, sest vastased/koondis ise on olnud totaalselt erinevad, aga fuck, enne kui te siin Rüütlit kangutate, andke veel paar mängu Dmitrjev-Vassiljev duot, et järeldusi teha.

Kommentaar

Algselt postitas Edson Vaata postitust
      Sa oled nagu mänge vaadanud ka või? Vaata uuesti. Ahjupera on väga hästi palli edasi lükanud kui "väike" ründaja on suvatsenud ennast pakkuda. Täna andis ka super söödu, mille puujalg perse keeras.
      Jah, kujuta ette, et kõiki mänge olen näinud. Sul on vist lugemisega raskusi, ma polegi Ahjupera suhtes kriitiline, aga kui ründaja võtab palli omaks ja suudab seda natukegi ees hoida, siis peavad ründetsoonis juba olema erinevad käigud, kuhu see pall edasi suunata.

Ahjupera suudab väga hästi ees palle omastada, aga tal pole seda palli kuhugi üldjuhul panna, sest teised mängijad ei suuda avaneda, ainus käik on sööta see tagasi sumbuursesse keskväljaheitlusse ja sinna need rünnakud jäävadki.
      "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Põhja-Iiri purustas täna kodus Fäärid 4:0.

Meie järgmise MM-alagrupi vastastest Ungari võitis Islandit 4:0; Rumeenia vaid 1:0 San Marinot.
        RummaBastards!

Kommentaar

ei suht hää mäng õlle ja seakõrvade kombo kõrvale. võideldi vapralt ning häbisse ei jäädud. saaks ainule selle esimese puute korda ning saaks rääkida juba heast meeskonnast. natuke kripeldama jääb raudvarade pareiko, klavani ja piiroja ebakindel mäng. kostja kaks kuuli olid head ning viimased 30 minutit ei mäleta, et oleks nii tugeva meeskonna vastu nii pikalt domineerinud. tavaliselt peale edu meile antakse ruumi, siis seekord nagu üritasid küll, aga välja ei tulnud, VIST. muidugi võis hiddink harjutada kontraid, kes teab....igatahes mina olen rahul
          Jalgpallifänniks ei saada

Kommentaar

Algselt postitas molbert Vaata postitust
            Mingit katastroofi nagu polnud, aga üldine seis on ikka nigel. Pigem tekib selline lootusetuse tunne Eesti mänge vaadates. Mängijad ei tunne ennast palliga mugavalt, omaksvõtta ei oska ja sealt saab kõik alguse.
            lisaks puudub mängu tajumine
            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Mitmed on siin maininud, et treeneri vahetus aitaks olukorda koondises parandada. Siit kysimus, et kes voiks olla j2rgmine Eesti koondise treener, kes meid madalseisust v2lja tooks?

Kommentaar

Reim ?

Kommentaar

Eestis ei ole sellist meest, kes hetkel koondisele midagi juurde annaks, ehk emotsionaalsel tasandil võiks Sarap ainuke mees olla, kuid ta ei tundu kah taktikaliselt kõige tugevam just olevat. Samas korvpallis on Sõber täpselt samasugune mees....

Kommentaar

Jari Litmanen.

Kommentaar

Kui nüüd välja jätta Rüütli eestlaslik emotsioonitus ja sellest tulenev vähene sütitamisoskus siis mida annaks juurde uus treener? Me võiks kasvõi Guus Hiddinki enda koondise peatreeneriks palgata, aga mõne trenniga meeskonda igapäevaselt mitu klassi kõrgemal tasemel palliva vastaste vastu imetasemele ei vii. Vaadake kus mängivad meie vastaste koondislased ja kus on eestlased. Tulemus on tasemele vastav. Seni kuni meie mehed mängivad Euroopa mudaliigades või istuvad mõnes paremas satsis pingil, ei ole meil lootustki tippmeeskondade vastu. Saab loota vaid õnnele ning kõikide asjade kokkulangemisele nagu seda juhtus Serbias - või nagu Fääridel juhtus meie vastu. Kui ei ole ka uusi andekaid mängijaid peale tulemas siis imeb kogu süsteem - neljaaastased koolitavast treenerist kuni Pohlakuni välja!

Mis mängu endasse puutub siis, kui türklastele oleks nii palju võimalusi antud kui meile - oleks vähemalt kolm vastuväravat ära tulnud. Muljetavaldav palli edasiandmine küll, aga vahelduseks võiks suure edasiandmise virrvarris ka peale proovida lüüa. Hetkel jäi mulje, et keegi ei tahtnud löögivastutust enda peale võtta ja kui löödigi siis üsna võimatu koha pealt ja enamasti mööda. Mis tööb jälle klassivahe eredalt välja. Kes tänase mängupildi põhjal oleks Eesti poole pealt suutnud sellised kollid lüüa nagu türklaste teine ja kolmas värav?

Ma ei viskaks kahe viimase värava kivi kaitsjate kapsaaeda. Tegemist oli väga heade löökidega. Kui me oleks pooltki nii headega vastanud oleks tulemus tablool juba hoopis optimistlikum olnud. Ahjupera võib ju hästi palli omaks võtta ja vahel ka edasi anda, aga seni kuni sealt ei tule jätku terava ja ohtliku kolli näol jääb ta minu jaoks ründajana mõtetuks meheks ja see on ka ilmselt üks põhjus miks ta koduklubis pingil istub. Ma eelistaks iga kell lühemat ja kiiremat ründajat, kes vastase üle jookseb ja alati üritab ka vormistada, aeglasele ja pikale, kelle ainus trump on peaga palli edasi suunamine.

Kommentaar

Algselt postitas ercos Vaata postitust
                        Ma ei viskaks kahe viimase värava kivi kaitsjate kapsaaeda. Tegemist oli väga heade löökidega. Kui me oleks pooltki nii headega vastanud oleks tulemus tablool juba hoopis optimistlikum olnud. Ahjupera võib ju hästi palli omaks võtta ja vahel ka edasi anda, aga seni kuni sealt ei tule jätku terava ja ohtliku kolli näol jääb ta minu jaoks ründajana mõtetuks meheks ja see on ka ilmselt üks põhjus miks ta koduklubis pingil istub. Ma eelistaks iga kell lühemat ja kiiremat ründajat, kes vastase üle jookseb ja alati üritab ka vormistada, aeglasele ja pikale, kelle ainus trump on peaga palli edasi suunamine.
                        Nalja teed või? Vunk ei käinud piisavalt peale, mis väga suur viga tegelt polnud, kuid Piiroaja eksis kaitsemängija kohta rängalt, sest kui kaitsemängija läheb taolises olukorras palli võitma, siis ta peab 110% kindel olema, et ta seda suudab ja ka teostab.
                        Ahjupera tekitas pallide omaksvõtmiste, võitmistega umbes 3-4 olukorda, mille teised puujalad ära käkkisid. Lisaks ei suutnud teised ründajad ühtegi pikka palli... ega ka jooksule peale antavat palli omastada, ega sellega midagi teha.
                        Saag oli enda kohta kohe eriti kahvatu... püüdis küll paaril-kolmel korral kaugelt lajatada, aga need läksid kosmosesse.

Ahjupera pingil istumine võib vabalt olla seotud sellega, et tema eest pole Flora plekki saanud ning mansa sai ka UEFAlt karistada.
                        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas ercos Vaata postitust
                          Kes tänase mängupildi põhjal oleks Eesti poole pealt suutnud sellised kollid lüüa nagu türklaste teine ja kolmas värav?
                          Kusjuures seda tegi mees, kes polnud eelmises/esimeses 30 koondisemängus jalga valgeks saanud.

Kommentaar

Piiroja arvamus mängust:

Eesti jalgpallikoondise kapten Raio Piiroja nentis Türgiga sõprusmängu järel, et 0:3 paistab tabloolt kole, kuid tegelikkuses pakkus mängupilt rahulolu.

«Skoor ei paista eriti ilus, kuid mängu oli küll. Usun, et need, kes kohtumist jälgisid, nautisid seda,» arvas Piiroja. «Tegelikult oli meie meeskonnal isegi võimalusi rohkem, kuid vastastel läks kaks lööki põrkega sisse.»

Piiroja arvates pole vähem kui kuu aega enne EM-valikmänge seis sugugi halb.

«Ma arvan, et muretsemiseks pole põhjust. Mängupilt oli korralik ja tundub, et koondise enesekindlus on tagasi,» arvas Piiroja.

Kommentaar

Kogu austuse juures ei saa ütlemata jätta, et pidev pealöökide tegemine ei ole Piirojale mõju avaldamata jätnud.

Kommentaar

Sõprusmäng my ass. Mitte ühtegi kollast - kui me tahame natukenegi suurematele ja tugevamatele vastu saada, tuleb räigelt kossi taguda, möliseda ja agressiivselt käituda. Meie läksime eile viisakalt külla, olime sõbralikud ja meid vägistati esimese 35 minutiga anuusi. Rüütlit kangutama kohe ei hakkaks, mängime sloveenide ja punapeadega valikmängud ära, peale seda on klaar.
                                Ei viitsi üksipulgi mehi läbi arutada, aga kapten hakkab väsima. Kõige lollim lugu, et sinna pole kedagi uut ka tulemas.
                                Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Working...
                                X