Kaua võib?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Frank Liivak (FCI Levadia, Eesti)
Collapse
X
-
Müncheni Bayernisse?Algselt postitas staykool Vaata postitustAnonüümsest allikast on kuulda et Liivak on teel Saksamaale ja kohe kohe on tulemas pommuudis. Frank on liitumas klubiga, mis eesti fännidele vägagi tuttav on.
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMüncheni Bayernisse?
Ma arvan, et selleks klubiks on mingi klubi, kus on pallimas või pallinud Siim Tenno (D5-D7) või mida kus on/oli treeneriks Uwe, või see Erzgebirge Aue kus oli vist mingi Anier või Ojamaa...... aga selles viimases ma kahtlen sest Aue hetkel pallimas 2.BL's - ehk natuke pole Liivaku tase
Kommentaar
-
Pole Liivaku tase? Suht idekas koht oleks.Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustvõi see Erzgebirge Aue kus oli vist mingi Anier või Ojamaa...... aga selles viimases ma kahtlen sest Aue hetkel pallimas 2.BL's - ehk natuke pole Liivaku tase
Kommentaar
-
hea trollAlgselt postitas staykool Vaata postitustAnonüümsest allikast on kuulda et Liivak on teel Saksamaale ja kohe kohe on tulemas pommuudis. Frank on liitumas klubiga, mis eesti fännidele vägagi tuttav on.
Kommentaar
-
Lunastus on tulnud! Leping on allkirja saanud! Sarajevo on õnne tipus, et Frank lõpuks nad omale klubiks palkas.
Eesti jalgpalliajaloo naeruväärseim üleminekutriangel on saanud (esialgu) eduka lõpu/alguse.
Nüüd ei jää üle muud, kui soovida suurt edu ja palju mänguminuteid!"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Arvad t6esti, et ta saaks 2. BL peale? Really?Algselt postitas eika Vaata postitustPole Liivaku tase? Suht idekas koht oleks.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Ja publikut 2200 - võrdluseks koduse Meistriliiga I voorus viie mängu peale kokku - 1430Algselt postitas Shparkz Vaata postitustEsimesed minutid kirjas. 83. minutil vahetati sisse täna.
http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/...-na-otoci/3681
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar