Algselt postitas lorenzo
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Frank Liivak (FCI Levadia, Eesti)
Collapse
X
-
ETV spordiuudistele antud intervjuus ütles, et ikkagi esindusmeeskonnaga liitub, mitte mõne klubi duubliga. Ning valiku teeb kahe klubi vahel. Jaanuari esimesel nädalal pidi ametlikuks tehtama ja siis antakse ka teada. Mis klubid siis sealt Madriidist veel pallivad kahes kõrgemas liigas? Või käib ainult asjaajamine pealinnas?
Edit: Ma ise kaldun arvama, et tegemist on pigem esiliiga klubiga, kuna Liivak rääkis ka mänguaja saamisest. Karta on, et La Liga jääb taseme poolest talle veel natukene tugevaks. Aga eks Hispaania liiga jälgijad oska paremini kommenteerida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustEdit: Ma ise kaldun arvama, et tegemist on pigem esiliiga klubiga, kuna Liivak rääkis ka mänguaja saamisest. Karta on, et La Liga jääb taseme poolest talle veel natukene tugevaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustETV spordiuudistele antud intervjuus ütles, et ikkagi esindusmeeskonnaga liitub, mitte mõne klubi duubliga. Ning valiku teeb kahe klubi vahel. Jaanuari esimesel nädalal pidi ametlikuks tehtama ja siis antakse ka teada. Mis klubid siis sealt Madriidist veel pallivad kahes kõrgemas liigas? Või käib ainult asjaajamine pealinnas?
Edit: Ma ise kaldun arvama, et tegemist on pigem esiliiga klubiga, kuna Liivak rääkis ka mänguaja saamisest. Karta on, et La Liga jääb taseme poolest talle veel natukene tugevaks.
Algselt postitas Memento Vaata postitustKiirelt Soccerwayst Segunda klubisid vaadates, siis ei jäänud ükski klubi silma, mis oleks Madridis. Nii et ju ajatakse seal lihtsalt asju.
Aga eks seda ole raske ennustada. Ma ise ei kujuta tegelt ettegi, mis tasemel ta praegu välja vedada võiks. Ideaalne oleks mõni sümpaatne noortele panustav ja hea organisatoorse poolega klubi à la Sporting Gijon, aga see tase võib talle praegu veel veidi kõrgeks jääda.Coraje, corazón y cojones.
Kommentaar
-
Kuulge... saate ikka aru, et kui mängija viibib riigi pealinnas, ei tähenda see absoluutselt mitte midagi? Sõltub muidugi, kuidas seda "Madridis seiklemist" defineerida
Mul endal, olles tema poolt vaid 2 koondisemängunäinud, on isegi raske aimu saada Liivaku enda tasemest, rääkimata sellest, kuhu sobida võiks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustJoel Indermitte ka "siirdus Hispaaniasse mängima". Kui uudist lugeda, siis selgus, et läks hoopis Erasmusega kooli ja toksib selle kõrvalt neljandat liigat.
Kommentaar
-
Keegi teadjamees Egert Eestist on kindel, et Segunda, mitte Segunda B ja pakub Osasunat.
Miks mitte, treeneriks on seal Ojamaa Legiasse toonud Jan Urban.
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitusteks ongi juba 10 aastat ka, kui viimane eestimaalane hispaania kõrgliigas mängis....
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar