Rumori jutt on alati väga kahtlane. Arvestage sellega.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Frank Liivak (FCI Levadia, Eesti)
Collapse
X
-
Algselt postitas Tom K Vaata postitustB. Pool aastat mudaliigas toksimist ja pime usk, et seejärel mõni suurem klubi tuleb ja pooleaastase tundmatu külasatsi kogemusega vabaagendile head lepingut pakub.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustRumori jutt on alati väga kahtlane. Arvestage sellega.
Kommentaar
-
Algselt postitas rauulo Vaata postitustNoh, mitte just esimest korda ei tule välja, et Rumori info on täielik jama ja möga. Liivak siirdub pooleks aastaks hoopis Tercera Divisoni. Täpsem info, põhjused ja muu lähima paarikümne minuti jooksul.
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustEi tea las sellest liigast vahel mingit pilti ka näidatakse?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustÕigel hetkel seletame kõik ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas ivar5lepik Vaata postitustLiivak kinnitas konkreetselt, et ei tema ega agendid pole kellegagi rääkinud. Su sõnad on väärtusetud, Angelo.
Kommentaar
-
Algselt postitas ivar5lepik Vaata postitustLiivak kinnitas konkreetselt, et ei tema ega agendid pole kellegagi rääkinud. Su sõnad on väärtusetud, Angelo.
Kui see väide sinu poolt nii kindel on, siis miks sa seda artiklisse ei pannud? Ilmselgelt Liivak ei peagi teadma kellega ta agent suhtleb või on suhelnud.
Algselt postitas bubbles Vaata postitustMiks sa oma allikat ei avalda?
Kommentaar
-
''Minu poolt pole keegi meediaga rääkinud." Frank Liivak
Kinnitame meie poolt et oleme Giorgio Timpani'ga mitu korda rääginud, isegi täna.
Õigel ajal, nagu juba mainitud, seletame mis täpselt toimus.
Kommentaar
-
Mina olen küll pettunud klubi valiku üle. Kuid samas jättis see soccerneti intervjuu mulje, et kõik kontrolli all. Eks näha ole, kuidas tal minema hakkab seal. Loodetavasti suvel siis leiab omale vähe vingema klubi.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar