Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Igor Morozov (Debreceni VSC, Ungari)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Debreceniga taasliituv Morozov: põlv annab veel tunda (ilmus teisipäevases lehes)

Kommentaar

Algselt postitas Õhtulehe jalkatoimkond Vaata postitust
      Debreceniga taasliituv Morozov: põlv annab veel tunda (ilmus teisipäevases lehes)

http://www.ohtuleht.ee/559688/debrec...nab-veel-tunda
      Ons see klikkide saamine nii ülioluline?

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
        Ons see klikkide saamine nii ülioluline?
        minu meelest suht mugav kui teemassepuutuv inf nö "koju" kätte tuuakse.
        ja kui keegi sai minult tänu sellele 1 kliki (mis sellest maailmas muutuks?), siis mul oli küll hea meel seda anda...
        Seisan üksi mere ääres
        jalas kollased sandaalid
        valged, merevahust sääred
        hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Minu arust oli see ka mitte-teada info ning see, et link on loo juurde kaasa pandud, see on ju elementaarne.
          Smutt pani mingi hetk samuti oma kommentaaride juurde ka artikkli lingi, polnud häda midagi.

Kommentaar

Debrecen-Shakhtar Karaganda . Kahjuks tulemust ei tea, kuid hea uudis on see Morozov tegi mängu kaasa ! Mäng toimus siis Türgis
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budu Vaata postitust
              Debrecen-Shakhtar Karaganda . Kahjuks tulemust ei tea, kuid hea uudis on see Morozov tegi mängu kaasa ! Mäng toimus siis Türgis
              Kasahhid võitsid 1:0 - http://www.shahter.kz/main.php?mod=n...us&newsid=1867
              Morozov oli algkoosseisus, videopildi järgi tundub, et mängis terve mängu.
              League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Debrecen alistas võõrsil Videotoni 2:1, kõik väravad löödi enne Morozovi väljavahetamist, kusjuures meeskonna võidutabamusele andis söödu just Eesti koondislane. Tõsi, sööt polnud planeeritud, vaid ebaõnnestunud pealelöök.

"Selliseid sööte annab peale minu ainult Xavi (FC Barcelona keskväljamaestro – toim)! Jah, noh, vahel harva Kostja (Konstantin Vassiljev – toim) kah!" viskas Morozov villast.

Kommentaar

Halb uudis. Idee poolest Ragnar Klavani kõrval koondise teine põhikoosseisu keskkaitsja Igor Morozov ei saa kuidagi vigastuste-tondist võitu.

Kommentaar

"Olin õhuvõtluses ja maandusin ebameeldivalt parema jala peale. Nagu nuga oleks lõiganud," kirjeldas Eesti koondise poolkaitsja juhtunut.

ÕL-i põhjal on Morozovist siis poolkaitsja saanud...
                    "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Meil on järjekordne Meister, palju õnne!
                      Mängis liigas kaasa küll ainult kolmandiku mängudest, kuid panus seegi.
                      Jääb üle soovida vaid kiiret paranemist ja edukat uut hooaega!

Kommentaar

Morozov ilmselt lahkub Debrecenist.
                        Rumori di Spogliatoio - Estonian football in English
                        Premium Liiga Clubs News
                        Facebook
                        Twitter

Kommentaar

Working...
                        X