Ma ei saa aru, mida te imestate? Kui koondise vanemad "rahvusvähemused" samuti aktiivselt sotsiaalmeediat kasutaksid, oleksid nad samasugused.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Bogdan Vaštšuk (Al-Shabab, Kuveit)
Collapse
X
-
Seda ei saa sa kindlalt väita.
Algselt postitas Tom K Vaata postitustMa ei saa aru, mida te imestate? Kui koondise vanemad "rahvusvähemused" samuti aktiivselt sotsiaalmeediat kasutaksid, oleksid nad samasugused.
Algselt postitas terrorwheel Vaata postitustSeni, kuni Pohlak EJL'i pukis on, A-koondise kutset ilmselt ei tule. Väidetavalt olla ta ju ainult Stepanovi soovitusel Eesti esindamise valinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustKas meil on koondises vaja selliseid?
Kommentaar
-
Kahjuks tõesti.
Algselt postitas magicm Vaata postitustAinukese erinevusega, et omab Eesti kodakondsust.
Kommentaar
-
Algselt postitas Bogdan VaštšukKahjuks meil peatreeneriga juhtus arusaamatus. Ütlesin EI, mitte selle peale, et ma ei taha mängida koondises, vaid sellepärast, et mul olid isiklikud põhjused. Mul oli ja on soov mängida Eesti koondise eest, terve elu elan siin ja armastan Eesti riiki ning alati soovin koondisele edu mängudel!
#ESTONIA!
Kommentaar
-
ah, mees lootis jõud vene koondisesse, nüüdseks on aru saanud, et see ootus ei realiseeru ja enamat, kui eesti koondis välja ei mängi. samas oleks hea oma karjääri mõttes siiski olla koondislane, kasvõi eesti oma. ma ei usu küll, et niisama järsku muutus meelsus või et reim lampi eiraks meest, keda ta noortekoondise ajast päris hästi teab. siinkohal olen küll reimiga nõus, et paar väravat läti liigas ei ole argument.
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustah, mees lootis jõud vene koondisesse, nüüdseks on aru saanud, et see ootus ei realiseeru ja enamat, kui eesti koondis välja ei mängi. samas oleks hea oma karjääri mõttes siiski olla koondislane, kasvõi eesti oma. ma ei usu küll, et niisama järsku muutus meelsus või et reim lampi eiraks meest, keda ta noortekoondise ajast päris hästi teab. siinkohal olen küll reimiga nõus, et paar väravat läti liigas ei ole argument.Iga spordiharrastaja suitsetab kvaliteetset - paberosse
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustah, mees lootis jõud vene koondisesse, nüüdseks on aru saanud, et see ootus ei realiseeru ja enamat, kui eesti koondis välja ei mängi. samas oleks hea oma karjääri mõttes siiski olla koondislane, kasvõi eesti oma. ma ei usu küll, et niisama järsku muutus meelsus või et reim lampi eiraks meest, keda ta noortekoondise ajast päris hästi teab. siinkohal olen küll reimiga nõus, et paar väravat läti liigas ei ole argument.Amorim <3
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar