Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andrei Stepanov (89/1)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Andrei Stepanov?\'

Algselt postitas Martin

Stjopa mängib täna Leedsi eest!
    No pilt on uudise juures selline nagu oleks tegu Leedsi lilleseadevõistkonnaga

Edit: Muidu aga igati tore uudis

Kommentaar

Stojpa on nagu rusikas silma aukku Leedsile!

Kommentaar

Ma hoian hirmsasti Stjopale pöialt ,krt. saaks ometigi ühe mängija Inglismaale. Tasemelt veaks ta ilusasti välja ,lihtsalt ükskord tuleb see barjäär murda ja küll siis lähevad tasapisi ka teised järele.
        FCF Forever

Kommentaar

Suuper! Ootame positiivset tagasisidet

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

Algselt postitas ROOTSI KUNN

Ma hoian hirmsasti Stjopale pöialt ,krt. saaks ometigi ühe mängija Inglismaale. Tasemelt veaks ta ilusasti välja ,lihtsalt ükskord tuleb see barjäär murda ja küll siis lähevad tasapisi ka teised järele.
            tasemelt jääb ülegi...alles vaatasin crystal palace´i mängu QPR vastu siis ajas küll muigele nende keskkaitsjate tase võrreldes stjopaga (st et ta parem neist ilusti).
            Palarse vastu mängides tuleb kaitsjatel tegeleda ka premieri tasemel ründajaga.

aga tegelikult oleks stjopa Leedsi suundumine jube. esiteks tekiks hästi palju imelike Leedsi fänne juurde, ning seeläbi devalveeruksid ka minusugused kvaliteettoetajad. teiseks jääks stjopa ilmselt pingile, ning varsti vihkaksid kõik neofännid klubi, selle kaitsjaid ja peatreenerit. kolmandaks oleks eesti mees Leedsis siiski päris lahe. Leedsi foorumis oldi üpris vaimustuses selle Martini postitatud \"paadunud romantik lillede ja tellisega\" pildi üle.
            «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
            «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Fanaatilised Leedsi toetajad võiksid ehk paar sõna rääkida sellest, kas Leedsil ka tegelikult Stjopa tüüpi mängumeest vaja läheks ning kas sõnad \'põhikoosseisu murdmine\' on veidi utoopilised teie hinnangul või kuidas ?

Kommentaar

Algselt postitas -Marko-

Fanaatilised Leedsi toetajad võiksid ehk paar sõna rääkida sellest, kas Leedsil ka tegelikult Stjopa tüüpi mängumeest vaja läheks ning kas sõnad \'põhikoosseisu murdmine\' on veidi utoopilised teie hinnangul või kuidas ?
                Loe Leedsi teemat.
                Aga lühidalt on seis selline, et väga hästi toiminud kaitsepaarist Butler (33) ja Kilgallon (22), sai viimane paarikuulise vigastuse. Esimene vahetus kaitsesse on Sean Gregan (31), kes mängis hooaja esimesel oolel suht normaalselt. Jama ongi nüüd selles, et neljas varumees Rui Marques (aeg-ajalt ainus mustanahaline Leesi mängija) osutus liiga sitaks. Seetõttu soovitaksegi laenata kedagi katmaks Butlerit/Greganit.
                Samas tekib Stjopal ilmselt võimalus end reservide eest tõestada, vigastuste korral põhisse saada, ning ehk ka pikem leping saada. Gregan ja Butler on nimelt mõlemad juba üpris vanad. Ilmselt oleks Stjopa jaoks soodne, kui Leeds ei tõuseks järgmiseks hooajaks kõrgliigasse. Vastasel korral ostetakse ilmselt hoopis mõni \"korralik\" kaitsja.

Kommentaar

Kas tõesti oli Gregan hooaja alguses hea/normaalne? Kui üleminek teoks saaks, siis mõni teine treener nähtavasti viskaks Stjopa kohe tulle... Blackwell vist mitte. Aga oleks vaid aja küsimus, mil Andrei end reservides heast küljest näitab ja Gregani pingile kukutab.

Iseasi muidugi, mis vormis ta hetkel on. Ja kui palju ta Põhja-Inglismaa keelest asu saab...

GO STJOPA! GO LEEDS!

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn

aga tegelikult oleks stjopa Leedsi suundumine jube. esiteks tekiks hästi palju imelike Leedsi fänne juurde, ning seeläbi devalveeruksid ka minusugused kvaliteettoetajad.
                    vabandust, et offtopikusse lähen, aga...

Anna andeks, Konn, kuid sellisest murest ma nüüd küll aru ei saa. Mismoodi see sinu toetuse kvaliteeti muudab, kui tulebki mingi kari jorsse ainult Stjopa pärast Leedsi fännama? Sina oled ju ikka edasi samasugune tõsifänn nagu seni. Kui mõni jobu vaatabki viltu, mis siis sellest. Ma olen ka korduvalt kogenud suhtumist \"ahaa, ManU fänn, siis on lollakas\" - jah, 13aastased blää-blää-fännid on mainet kõvasti devalveerinud. Aga miks see mind kottima peaks, mida mõni suvakoll arvab. Ma ju ise tean, miks ma fänn olen ja selleks sain ning teiste arvamus oli küll see viimane argument poolehoiu kujunemise juures. Ja ega sa ju ka sellepärast Leedsi toetama ei hakanud, et teid on Eestis suht vähe ja siis see aitaks nagu ennast elitaarsena tunda? (see viimane oli mõistagi retooriline küsimus)

veelkord sry, et OT.
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

vincentile: see oli selline vigurhuumor. tegelikult oleks stjopa tulek väga vahva, aga ma ei saa ju seda otse välja öelda.

Kommentaar

mis teha, mul on sedavõrd varasel kellaajal huumorisoon tavaliselt nii vaevu kümne protsendi jagu avanenud
                        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Pole vahet, kas oled 13-aastane newbie toetaja või eluaeg Forestit toetanud indrekkannik. Three words: Hong Kong brigade

Kommentaar

Tundub, et Torpeedo lobisemishimu on jälle midagi ära rikkunud:
                            Leeds deny Stepanov link

Kommentaar

Algselt postitas vertex

Tundub, et Torpeedo lobisemishimu on jälle midagi ära rikkunud:
                              Leeds deny Stepanov link
                              Halleluuja ma ütlen Torpedo PR inimestele, kas siis rikuti midagi ära või jagati valeinfot.

Kommentaar

Algselt postitas vertex

Leeds deny Stepanov link
                                v6ibolla nad ei tea lihtsalt, mis ta nimi on
                                \"It is not a name we are familiar with,\"

ega keegi ei sunni ju, kui ei taha, pole vaja
                                GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                                GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                                (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Working...
                                X