Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andrei Stepanov (89/1)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas plekkpurk Vaata postitust
    Stepanovist niipalju, et äärmiselt kahju ,et pärast peatraumat hakkasid asjad ikka väga allamäge minema. Mina näeks küll teda paremameelega Kaljus mängimas, kui Sillamäel. Loodan, et Kalju suudab endale sellel aastal huvitava võistkonna komplekteerida ja teevad sammu ikka edasi.
    Et Stepanov, mõtle selle peale.
    Mis see Kalju parem on kui Sillamäe?
    Vaevalt Kaljus ta rohkem teeniks. Lisaks usun, et vene keskkond meeldib Stjopale rohkem kui brasiilia-eesti oma.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
      Mis see Kalju parem on kui Sillamäe?
      Vaevalt Kaljus ta rohkem teeniks. Lisaks usun, et vene keskkond meeldib Stjopale rohkem kui brasiilia-eesti oma.
      Ma rääkisingi sellest, mis mulle isiklikult rohkem meeldiks. Loodan ikka veel, et Kalju teeb ühe piraka sammu edasi ja tõuseb sinna top3.e kunagist. Stabiilselt.
      Stopja mängijana on väga sümpaatne (rohkemat pole mul vaja teada) ja seepärast ma loodangi, et ta Nõmme võistkonda läheks.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
        Lisaks usun, et vene keskkond meeldib Stjopale rohkem kui brasiilia-eesti oma.
        Stjopa on mu mäletamist mööda küll just kõva eesti hingega...
        Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
        Algselt postitas taku*
        Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Andreid tõmbab, ma arvan, Kazatšjonoki autoriteet. Räägitakse, et Kazatšjonok on väga korralikult kohe alguses treeninguprotsessi käima tõmmanud. Kuni neli trenni päevas (ainult treeningute arv pole muidugi näitaja, ta oskab ka koormus jagada). Stepanovist ma arvan, et saab ikka veel asja. Tal on hetkel küllaltki raske periood. Ma küll usun, et kui ta aastakese tugeva treenri käe all on, siis saab veel ka välismaal hea lepingu. Või miks mitte Levaadias näiteks hea palga peale. Tal tuleks aastake, kaks enda tervis korda teha.

Kommentaar

Kas mitte Sillamäe palgad Levadia omadest suuremad ei ole? Seal ju palju vene rublasid ka.

Kommentaar

Tegelikult ei ole. Ei hakka spekuleerima arvude üle, kuna tean asju ligikaudselt aga arvan, et ei ole.

Kommentaar

Algselt postitas peters Vaata postitust
                Seal ju palju vene rublasid ka.
                Teist inimest austav venelane teisele inimesele rublasid küll ei paku.

Kommentaar

Algselt postitas plekkpurk Vaata postitust
                  Olen uhke, et olen eestlane
                  Aga näiteks mina küll käingi korvpalli vaatamas. Kuna Tartus elades ei ole suurt Tammeka fänn ja Rocki mänge on kordades huvitavam vaadata MINU arvates.
                  Ei saa öelda, et olen väga jalgpalli kauge, seesmõttes, et kui mängul ja selle ümbritseval oleks mulle meeldivaid emotsioone pakkuda, siis kindlasti läheks suvel vaatama. Miinuskraadides kusagil lumehunnikus istudes ei ole tõesti seda soovi ennast välja ajada. Mõnikord harva kindlasti võib-olla.

Õrnalt kisub offtopicuks kätte ära.

Stepanovist niipalju, et äärmiselt kahju ,et pärast peatraumat hakkasid asjad ikka väga allamäge minema. Mina näeks küll teda paremameelega Kaljus mängimas, kui Sillamäel. Loodan, et Kalju suudab endale sellel aastal huvitava võistkonna komplekteerida ja teevad sammu ikka edasi.
                  Et Stepanov, mõtle selle peale.
                  1) Alati ei peagi ilmtingimata "fänn" olema, et jalgpalli saaks või tohiks vaadata ja nautida. Ja mis emotsioone sa mängult siis nii väga otsid? Jalgpall ongi üks suur emotsioon mida minna vaatama, muidugi teine asi on see kas Tammeka seda suudab pakkuda, aga kui Tartu mängib ML esiviisikuga siis mingisugune emotsioon peaks ikka olema või sündima. Ja pealegi mis lumehunnikust sa räägid, kui Tartus avati Tamme staadion? Mingisugused istekohad seal suviti peaks ikka olema.. Miinuskraadidega on teine jutt.

2) Miks Stepa Kaljusse? Sillamäe on ju tugevam võistkond..

Kommentaar

Stepanov oma endises klubis Himkis testimisel.

Kommentaar

no krt oleks nüüd õnne.

Kommentaar

Sellise mängupraktika on muidugi raske, aga eks ka klubi teab seda.

Kommentaar

Loodaks, et teeb lepingu ikka Sillamäega. Saaks oma silmaga ka näha sellist meest mängimas

Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!

Kommentaar

Himki kodukal kinnitus, et tuli testimisele: http://www.fckhimki.ru/modules/news/...1&news_id=1479

Kommentaar

Vot kus vops, ehk saab lihtsamaltki lepingu kätte sealt. Iseasi kui järgmine klubi pole kus oma aja pingil istudes mööda saadab.

Kommentaar

«Laupäeval lendasin meeskonna treeninglaagrisse Küprosele ning eile saabusin Eestisse tagasi,» rääkis Stepanov. «Nemad on valmis alustama läbirääkimisi ning kui suudame kokkuleppele jõuda, siis olen valmis ka lepingu sõlmima.»
                                «Kolmapäeval lendab meeskond Türki treeninglaagrisse ning selleks ajaks peaks asi selgeks saama. Kui mina Türki lähen, siis lepinguga,» avaldas Stepanov.

Kommentaar

Working...
                                X