Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Stepanov on nüüdseks mänginud kaasa kõigis kuues liiga mängus ja seda algusest lõpuni. Paistab, et on leidnud Valgevenes kindluse. Valgevene liiga peaks ka üsna korralik olema. Norra omast võib-olla isegi parem. Ehk näeb veel mõneks ajaks Piiroja-Stepanov kaitsepaari tegutsemas.
arvestades et rähn on siiski hiinas, alo on kaljus (ei tea kas ta tase lubakski mujal mängida,viimasel ajal on selline mõte tekkinud pähe), siis tegelikult on stjopa suht ainus reaalne varjant, eriti arvestades et kellegil võib olla ka vigastus või kaart. ja tunnistagu siis rüütli, et stjopa on best b4 bändi liige või mitte. aga paraku erilisi valikuid kaitses pole meil.
Stepanov on nüüdseks mänginud kaasa kõigis kuues liiga mängus ja seda algusest lõpuni. Paistab, et on leidnud Valgevenes kindluse. Valgevene liiga peaks ka üsna korralik olema. Norra omast võib-olla isegi parem. Ehk näeb veel mõneks ajaks Piiroja-Stepanov kaitsepaari tegutsemas.
Rüütli peab teda ju pensionäriks... Rähn vs Stjopa võrdluses ei oskagi kummalegi eelistust anda.
Samas kui Rähn vigastet on siis kindlasti eelistaksin esimese valikuna Stjopat. Alo´jt. keskkaitsjad on nagu on....
Rüütli peab teda ju pensionäriks... Rähn vs Stjopa võrdluses ei oskagi kummalegi eelistust anda.
Samas kui Rähn vigastet on siis kindlasti eelistaksin esimese valikuna Stjopat. Alo´jt. keskkaitsjad on nagu on....
Ma ise olen selle partei mees, kes ütleb, et Rähn on tänases kaitsjatepõuas (paraku?) meie kaitse tugitala. Stjopsil jääb agressiivsusest puudu, Rähn aga on kaitsjale omaselt tõsimeelne pealelendaja. Jah, tihti saab selle eest lolle kaarte ja ohtlikke karistuslööke, aga see on imho ikkagi parem kui lasta vastase ründajal sinust kaunikujuliselt mööda triblada. Stjopa tagasitulekumäng (oli see vs LIE?) ei jätnud küll kahjuks miskit muljet. Samas on mees Valgesvenes ennast uuesti leidnud, näikse. Nii-et kokkuvõtvalt poleks mul selle vasta midagi, kui Palatu oma koondisekoha eest veel pisut aega tõsiselt rabelema peaks, kuna Stjopa ees on. Bärengrubi kohta ma olen varemgi oma, noh, sõbralikult kriitilist meelsust näidanud ja selle hooaja ML mänge vaadanuna võiks kokku leppida, et Bärengrub ML-i ka madistama jääbki.
Minu meelest eksid. Pärast Belgiat koondise särgis 2 mängu. Ja ei olnud ta nii Soome kui Liechtensteini vastu kehv. Tal küll keerulised ajad olnud, aga isiklikult seaksin ta Piiroja ja Rähniga üsna ühele pulgale. On ta ju näidanud väga head närvi ja kindlust ning miks peakski see lõplikult kadunud olema. Ja seda, et Rüütli ta parim ennet on möödanikuks pidanud, ei tasu väga tõsiselt võtta. On ta ju fännide suurt lemmikut (mitte isiklikku) Vassiljevit ka elektriautoks nimetanud.
Minu meelest eksid. Pärast Belgiat koondise särgis 2 mängu. Ja ei olnud ta nii Soome kui Liechtensteini vastu kehv. Tal küll keerulised ajad olnud, aga isiklikult seaksin ta Piiroja ja Rähniga üsna ühele pulgale. On ta ju näidanud väga head närvi ja kindlust ning miks peakski see lõplikult kadunud olema. Ja seda, et Rüütli ta parim ennet on möödanikuks pidanud, ei tasu väga tõsiselt võtta. On ta ju fännide suurt lemmikut (mitte isiklikku) Vassiljevit ka elektriautoks nimetanud.
Muidugi, soomlastega tegime ka. Täiesti meelest läinud Kui nüüd meenutada oli ta tõesti päris korralik selles mängus. Kogemuste ja positsioonivalikuga pani hästi, aga minu jaoks oli ta liiga aeglane. Ja seda kartust kinnitas ta eriti püüdlikult kääbusriiklaste vastu. Mängus kus küll terve meie koondis hüppas kaugelt lati alt läbi, jäi just tema meelde eriti kehva mänguga. Oma kogemuste tõttu, tunnistan, on ta meile praegu vajalik. Aga mitte siis kui Praegune kooseis rivis on... IMHO
Türgi mägede hirm, kitsekarjuste kuningas ja Atamani kuri naaber...
Kolm mängu pärast Belgiat, kui täpne olla. Balti turniiril Läti vastu samuti.
Iseküsimus on see, palju tal näiteks Soome-mängu ajaks Himkis mängupraktikat oli kogunenud. Huvi pärast lasin pilguga üle tollaste uudisepealkirjade ja järjest kordub - istus pingil, jälgis pingilt, platsile ei pääsenud jne. Selge, et hetkeseisuga on esipaar siiski Rähn-Piiroja, aga kolmandaks numbriks julgeks ta hetkel küll üsna kindlalt asetada, eriti kui ta nüüd Valgevenes stabiilselt mürada saab. Siiani on vist kõik liigamängud algusest lõpuni lasknud?
Kommentaar