No ja kui Watfordile peale paari kuud ei sobi, siis on vähemalt mingisugune märk maas ja hea võimalus mõne teise Inglismaa klubi palgale saada.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andrei Stepanov (89/1)
Collapse
X
-
Algselt postitas Madridi Atletico Vaata postitustloodame et tõuseb uuesti rahvuskoondisse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustNo ja kui Watfordile peale paari kuud ei sobi, siis on vähemalt mingisugune märk maas ja hea võimalus mõne teise Inglismaa klubi palgale saada.
edu igatahes talle!!!!!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Supper Stjopa(Y) Ma kartsin et ta enam peale viastsut niihead lepingut ei teeni aga näe vat kus lops
See oli ikka jubbeee
Belgias sittagi aru ei saa ju nendes platsi kommentaatoritest,ei saand aru mis toimus ei näenud täpselt seda kohta ka kus mängija talle pähe kukkus:S
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMa arvan, et sellises vanuses mängija jaoks peaks prioriteet olema mängimine, mitte treenimine.
edu talle. võtab seda kui maini kestvat triali ja usun, et jätkab ka järgmisel hooajal Inglismaal
Kommentaar
-
Ääretult positiivne uudis - loodetavasti õnnestub Stjopal järelejäänud mängudes ka väljakule pääseda.
Sky Sports'i uudisnuppu on küll väga mõru pilt valitud...
Kommentaar
-
Treenerid ütlesid, et kuigi olen veel kaugel oma paremate päevade füüsilisest vormist, nägid nad minus sisu. Nende arvates olen hea mängija. Nad pakkusid, et vajan mängukõlbulikuks saamiseks veel vaid paari nädalat.
Watfordi reservide järgmine mäng on juba järgmisel kolmapäeval Wycombe'i vastu.Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Algselt postitas mg Vaata postituststepanov siis lükkas piiroja üle
kui härra piiroja ainult unistab inglismaale minemast, siis stepanov lihtsalt läks
nii on, nagu elu käib...FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustÜlimalt üllatav, et sellise vormi peale võeti, kuid igati tore.
Aga edu meie mehele! Läks õnneks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar