Algselt postitas tannn
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Oliver Jürgens (Ponferradina, Hispaania)
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOot, kui ta Vene passi taotleb, siis ei pea ta Eesti omast loobuma? Kui aga peab, siis jääks ta ilma ju ELi mängija staatusest ja see oleks karjäärile üsna halb, ei?
Kommentaar
-
Jalgpallis ei ole mingit Euroopa Liitu... On Uefa liikmesriigid ja Venemaa on üks neist ja Uefa liikmesriikide passid on võrdsed seega klubijalgpalliliselt zero fucks given situatsioon.
Eesti passist loobumisega o0n parem Venemaale mängima minna, kuna siis ta ei loeks neil, kui võõrmängija, seal vist tohib tiimis olla neid 7-8 vms.
Kommentaar
-
Algselt postitas matys Vaata postitustJalgpallis on küll Euroopa Liit, näiteks Hispaania klubi tohib regada tiimi 3 mitte EU mängijat hooajaks, seepärast brassid jne võtavad topeltkodakondsuse.
Kommentaar
-
Ma igaksjuhuks ei pretendeeri nüüd absoluutsele tõele, aga kas jalgpalli mõistes Venemaa mitte ei kvalifitseeru Hispaanias jne EU alla? Ma oleks nagu suht kindel, et kvalifitseerub
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa igaksjuhuks ei pretendeeri nüüd absoluutsele tõele, aga kas jalgpalli mõistes Venemaa mitte ei kvalifitseeru Hispaanias jne EU alla? Ma oleks nagu suht kindel, et kvalifitseerub
See on ka üsna loogiline, sest see on minu teada "EU" mitte "Hispaania" üksnes seepärast, et EL seaduste järgi ei tohi piirata tööjõu vaba liikumist liikmesriikide vahel. Need Home-Grown/KTM reeglid lähevad läbi üksnes seepärast, et need mitte ei piira välismaalaste arvu, vaid nõuavad kohalike arvu. Ja need numbrid ei tohi väga suured olla.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOot, kui ta Vene passi taotleb, siis ei pea ta Eesti omast loobuma? Kui aga peab, siis jääks ta ilma ju ELi mängija staatusest ja see oleks karjäärile üsna halb, ei?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustSünnijärgset ju ära võtta ei saa, teoorias.
Kommentaar
-
Algselt postitas godzilla Vaata postitustKas SN ei tahaks teha Jürgensiga mingit intekat ? Tahaks teada mis plaanid siis tulevikus on jms
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar