Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Aga ma vastasin sulle enda mõttemudeli ning seda tegid ka kõik teised. See, et sa 10x sama asja küsid, ei muuda kellegi vastust. Ja vend ei ole Eesti Haaland.
ma ei tea mis ootused sul on mängijate suhtes, aga kui Jürgens on noore Sappinen'i või noore Anier'i tasemel paari aasta pärast, siis ma oleks huvitatud, et ta oleks juba koondise juures, et Sapi ja Anier juba saaks teda juhendada ja eeskujuks olla.
pigem plastic pani noortele mängijatele lati paika. Mängi nagu Haaland siis oled koondises. Muidu pole koondisesse asja.
Muidu kui teised vennad unistavad, et äkki tuleb kuskilt Kostja tasemel noor mängija Kostja putsasid täitma, siis mõni mees loodab Haalandit koondisesse.
pigem plastic pani noortele mängijatele lati paika. Mängi nagu Haaland siis oled koondises. Muidu pole koondisesse asja.
Muidu kui teised vennad unistavad, et äkki tuleb kuskilt Kostja tasemel noor mängija Kostja putsasid täitma, siis mõni mees loodab Haalandit koondisesse.
Mina ei pannud midagi paika, seda esiteks. Teiseks, hämmastavad on need võrdlused justnimelt Eesti Haalandiga. Seesamune Haaland oli 2019. a juba Salzburgis maailma tagaaetuim noor kuniks debüteeris alles debüteeris Taani U20, lõi seal 5 mänguga ka 11 väravat paari kuu jooksul perioodil märts kuni sept kuniks sai mängu põhisatsis.
Siin mingitele Jürgensitele soovitakse linnupojade poolt paremat stsenaariumit ja teekonda luua kui Erling effing Haalandile? Erling mängis noortekoondises kaasa mingi 45 mängu, paugutas mingi 30 väravat. Talle sobis. Meil võrreldakse venda, kes noortekoondist esindada ei ole viitsinud, sest "süsteem ei ole tema järgi"; "vabalt võiks ka venemaa koondisega liituda" ning mingis primaveras mängib, "kodumaise Haalandiga" ning tahetakse eritingimusi luua. Megalol, taustsüsteemi arvestades, tbh ja tulge reaalsusesse tagasi. Parem saan 3-0 tuppa nii, et Kaimar Saag palli ka ei puuduta kui mingile tatika ees selili viskan Eesti koondise fännina.
jah ja Jamie Vardy selles vanuses jõi baaris õlut tõenäoliselt ja Odegaard oli juba ammu A koondises debüteerinud. Täiesti ebaoluline jutt.
hämmastav et mingi lapse jutt nii hinge läheb. Bogdani näed ka väljakul Eesti koondise särgis siis käsi läheb rusikasse?
Siin ei oleks mingit erikohtlemist. Meie mängijatele peakski see sõnum olema, et kui teed tööd palju ja näitad, et oled mängumees siis saad mingid võimalused. Vahet pole kas oled välismaal kuskil või Eestis või kas sa mängisid hästi U koondistes või mitte. Peaks lugema see kuidas sa praegu mängid.
Mina ei pannud midagi paika, seda esiteks. Teiseks, hämmastavad on need võrdlused justnimelt Eesti Haalandiga. Seesamune Haaland oli 2019. a juba Salzburgis maailma tagaaetuim noor kuniks debüteeris alles debüteeris Taani U20, lõi seal 5 mänguga ka 11 väravat paari kuu jooksul perioodil märts kuni sept kuniks sai mängu põhisatsis.
Kommentaar