Algselt postitas -RoMaRiO-
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Maksim Paskotši (KAA Gent, Belgia)
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustJah, edasi võtame Genki, kes kaotas nädala sees Fenercvarosele.
Küll sel Belgial hakkab ka oma koefitsiendiga raske olema, kui neil rohkem tiime Euroopas mängima hakkab ja jagamistehe tehakse kuuega.
Ma pigem jahutaks seda sinu Bundesliga arusaamatut haipi. Neil on vaid 2 tõeliselt tugevat klubi (Bayern ja Dortmund). Leverkusen on see hoaeg ju hale vari sellega võrreldes, ms nad Alonso käe all olid. Sel hooajal CL-s vaid 2 punkti ja seda siis Fc Kopenhaageni ja PSV vastu. Ilmselt ootasid nad ikka 6 silma. Leipzig põrus eelmisel hooajal CL-s ju täielikult ja ei pääsenud selleks hooajaks euroopasegi. Eintracht on selline meh klubi, kes pigem oma tasemelt Euroopa Liiga kui CL tase. Ei tundu kuidagi tugevam olema kui Club Brugge, PSV või FC Porto. No ja need Mainzid, Freiburgid, Stuttgardtd on sellised tugevad keskmikud, mitte enamat. St. Pauli haip on samuti arusaamatu. Klubi, kel pole raha isegi Belgia liigast mängijaid osta peab siis sinu loogika alusel olema tugevam kui Gent,kes ostis sel suvel mängija La Liga klubist. Kui vaatame pikas vaates, siis Genti tõenäosus uueks hooajaks eurosarja pääseda on väga kõrge, samas kui sinu haibitud St. Pauli võimalusi sinna jõuda pean ma sisuliselt nullilähedaseks.
Võrreldes 4 tippliigat, siis kõik tulemused näitavad, et Bundesliga selgelt nõrgim neist. Sel sajandil on neil ette näidata vaid 3 eurosarja karikat, mis on sama palju kui Portugalil!!! Mis tippliiga see on? Werder (eelmise hooaja 8 klubi siis liigas) polnud isegi 6 milli välja käia, et Hein Arsenalist välja osta, vaid hoopis laenas. Samas kui Glasgow Rangersil oli see summa maksmiseks olemas. Tippliiga või asi.Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Viimased 4 hooaega.
Belgia liiga klubide ok tulemused Meistrite liigas:
21/22 - 2. koht alagrupis (tõsi, edestati Leverkusenit ja Atleticot)
24/25 - Brugge 24. koht põhiturniiril
Belgia klubide ok tulemused Euroopa liigas
22/23 Unioni jõudmine veerandfinaali
24/25 Anderlecht põhiturniiri 10. ja Union 22., mõlemad esimesed playoff ringis väljas
Belgia klubide ok tulemused Konverentsiliigas
21/22 Gentile alagrupivõit ja langemine 1/8 finaalis
22/23 Anderlechtile ja Gentile teised kohad alagruppides, Gent jõudis 1/8 finaalini, Anderlecht veerandfinaalini
23/24 Club Brugge võitis alagrupi ja jõudis poolfinaalini!, Gent alagrupis teine ja langes 1/16 finaalis, Union sai Euroopa liigast playoffi aga langes 1/8 finaalis
24/25 Brugge 8. ja langes 1/8 finaalis, Gent 17. põhiturniiril ja langes välja 1/16 finaalis
Ma näen, et enam-vähem 3-4 sama tiimi mängivad ja suurim punktisaak tulnud läbi Konverentsiliiga reformi. Huvitav on näha, palju tuleb olukorras, kus sel aastal Konverentsiliigat ei mängita.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustViimased 4 hooaega.
Belgia liiga klubide ok tulemused Meistrite liigas:
21/22 - 2. koht alagrupis (tõsi, edestati Leverkusenit ja Atleticot)
24/25 - Brugge 24. koht põhiturniiril
Belgia klubide ok tulemused Euroopa liigas
22/23 Unioni jõudmine veerandfinaali
24/25 Anderlecht põhiturniiri 10. ja Union 22., mõlemad esimesed playoff ringis väljas
Belgia klubide ok tulemused Konverentsiliigas
21/22 Gentile alagrupivõit ja langemine 1/8 finaalis
22/23 Anderlechtile ja Gentile teised kohad alagruppides, Gent jõudis 1/8 finaalini, Anderlecht veerandfinaalini
23/24 Club Brugge võitis alagrupi ja jõudis poolfinaalini!, Gent alagrupis teine ja langes 1/16 finaalis, Union sai Euroopa liigast playoffi aga langes 1/8 finaalis
24/25 Brugge 8. ja langes 1/8 finaalis, Gent 17. põhiturniiril ja langes välja 1/16 finaalis
Ma näen, et enam-vähem 3-4 sama tiimi mängivad ja suurim punktisaak tulnud läbi Konverentsiliiga reformi. Huvitav on näha, palju tuleb olukorras, kus sel aastal Konverentsiliigat ei mängita.
EDIT: Muuseas ma vaatan Bert Kassiesa tabelist, et sellest hooajast on vist tehtud muudatus selles osas, palju punkte võidu eest mingis liigas antakse. Eelmisel hooajal oli vist teisiti. Igatahes võit CL-s annab klubile 2,00 punkti, võit Euroopa Liigas 1,00 punkti ja võit Konv. Liigas vaid 0,5 punkti. Igati õiglane minu meelest arvestades kui hirmtugev CL sel hooajal klubilise koosseisu poolest on.Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar