Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Raio Piiroja (114/8)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Raio teeb hetkel vist küll elu mängu - karikafinaalis on poolajaseis 3:0 Fredrikstadi kasuks, kaks viimast kolli lõi laka lehvides ei keegi muu kui meie mees Havannas. Mõlemad (loomulikult) peaga, üks karistuslöögi ja teine nurgalöögi järel. Eriti ilus oli viimane, kerkis kõigist peajagu kõrgemale ja suunas ilusti palli alla nurka. Lisaks väga hea ja kindel mäng kaitses. Super. Ja teine poolaeg veel ees, jõuab ilusti kübara teha .

ahjaa, link ka siia juurde, kes veel linkide teemast pole märganud: http://www.euchannels.net/web/ramme.htm ja kanaliks tv2.
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

3:0 siis jäigi. Piiroja pani supermängu, viimased 15 min (kui mina mängu nägin) võitis ta kõik 1-1 võitlused, nii õhus kui maal. Lisaks oleks veel viimasel min löönud 4:0, väravavaht tõrjus raskustega. Norra keelest ei pidanudki aru saama, nii-ehk-nii oli iga teine sõna kommentaatoritel - Piiroja.

Kommentaar

et siis UEFA karikas järgmine hooaeg?

Kommentaar

Piiroja uudis peaks pigem suurelt oleme, mitte Tallinna Kalevi uudis
          Algselt postitas budulojus
          kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Siin kokkuvõte.
            Piirojal enne lõppu veel üks reaalne värava võimalus.

Kommentaar

Mida seal artiklist Premierest räägitakse? Mingi kõvatamine?

Kommentaar

Huvitav teema, mis on antud kommenteerijatele arutada (Kas Piiroja on piisavalt hea, et mängida Premieris või midagi)
                Algselt postitas budulojus
                kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Vaadates Piraaja tänast mängu ning mõeldes, mis liigutusi näiteks Hyypia on viimastes mängudes teinud ja on ikka platsil (tõsi, täna viskas ka Rafal lõpuks siibrisse ja vahetas mehe välja) - no Raio saaks Premis vabalt hakkama.
                  armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Või siis,et Piiroja Premieri tüüpi väravad.Ja lõpus ka küsimus kas sobiks Premieri-no mis küsimus.
                    Igatahes esimese värava celebration oli selline,et kui stata oleks avatud olnud,oleks Forrest cump kahvatunud.Norra karikas on ainult selline,et mul majas samasugused torud peaaegu.
                    Kes see ratastoolis vend oli?
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

täkk.
                      kuskohast väravaid näha saaks ?
                      Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

etvsport ja selle teema 651. postituses. Aga palun.
                        Kuigi see ülalolev link mul jupsis- pilt roheline ja tagurpidi
                        Supplies!

Kommentaar

Palju õnne Raiole!
                          Videot vaatades ikka vägev asi, mis ta seal korda saatis ja nii rohke publiku ees veel. Seda, mida ründajad ei suutnud, tegi Piiroja....kui uudist kuulsin siis tegi ikka tuju väga-väga heaks..
                          Lahe oli see, kui tal see kolmas võimalus oli ja napilt üle läks siis vend naeris sellepeale

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                            Kes see ratastoolis vend oli?
                            mingiaeg tagasi oli olnud ju mänguõnnetus, kus üks vend nii õnnetult kukkus, et on siis praegu ratastoolis.
                            ning kas piiroja ei olnud sinna segatud? kogemata kuidagi läks või nii
                            kes teab rohkem, see rääkigu, ennast ka huvitab
                            Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
                              mingiaeg tagasi oli olnud ju mänguõnnetus, kus üks vend nii õnnetult kukkus, et on siis praegu ratastoolis.
                              ning kas piiroja ei olnud sinna segatud? kogemata kuidagi läks või nii
                              kes teab rohkem, see rääkigu, ennast ka huvitab
                              Piiroja oli niipalju seotud, et vigastatu oli tema meeskonnakaaslane, mitte midagi muud. Vastasmeeskonna omaga põrkas õhus kokku. Kui intervjuud õigesti mäletan siis oli Raio isegi seljaga selle poole tol hetkel.

Kommentaar

Huvitava faktina leidsin kuskilt norra lehelt sellise asjaolu, et Sandefjordi treener Tor Thodesen on olnud Thordarssoni abina ka Flora treener ja Norra lehe väitel isegi Eesti koondise abitreener. Mina selliseid asju küll ei mäletanud ja Eesti koondise abitreeneri jutt tundub mulle küll pigem ajakirjaniku näpuveana. Või äkki keegi on parema mäluga?

Kommentaar

Working...
                                X