Ei tohiks küll kuidagi mõjutada. Üks on 17, teine 18 aastat vana, mõlemad veel ründajad ka. Endale tundub natuke kahtlane see Elevandiluuranniku poiste toomine karmi Norrasse (nii kliima kui mängustiili mõttes), aga eks klubi juhtkond teab muidugi paremini, kui 2009. aastani leping tehti.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Raio Piiroja (114/8)
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustEi tohiks küll kuidagi mõjutada. Üks on 17, teine 18 aastat vana, mõlemad veel ründajad ka. Endale tundub natuke kahtlane see Elevandiluuranniku poiste toomine karmi Norrasse (nii kliima kui mängustiili mõttes), aga eks klubi juhtkond teab muidugi paremini, kui 2009. aastani leping tehti.Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Algselt postitas Piiroja Vaata postitust«Ma ei kujuta ette, kuidas teise Norra klubi särgis Fredrikstadi mängima läheksin. See oleks nagu reetmine,»
Kommentaar
-
Ei usu, et Piiroja kuskile tugevasse satsi müüakse. Minu arust ta on selgelt ülehinnatud mängija. Ta võib küll olla hea õhuvõitleja ja muidu suur tööloom, aga jalaga mäng on tal nõrk. Jäägu parem sinna kus on. Mujal tabab teda sama saatus mis meie vene leegionäre. Enamus nühib varumeeste pinki.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
See Saevarsson võib meie meestele küll üsna valusalt varba peale astuda - kui õigesti aru sain, siis on tegu andeka ja üsna universaalse kaitsjaga. Noor ka veel. Palmarson on ründav poolik, vähe teise ampluaaga mees. Aga eestlaste kohta käiv artikli viimane lause on hea: "mõlemad mehed on saanud kõrge hinnangu Raio Piirojalt - mis on muidugi juba iseenesest kvaliteedinäitaja..."armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Vot selline tore artikkel siis Raiost http://www.uefa.com/footballeurope/n...id=497697.htmlWij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Tänases õhtulehes järgmine lõiguke:
Fredrikstad ei lubanud Raio Piirojat Austria klubisse
Raio Piiroja tööandja Fredrikstad lükkas teisipäeval tagasi ühe Austria klubi pakkumise Eesti parima jalgpalluri ostmiseks. SL Õhtulehe andmetel küsis Norra karikavõitja Fredrikstad Piiroja eest 25 miljoni Eesti krooni suuruse summa, kuid kosilane oli valmis maksma tunduvalt vähem.
«Teisipäeval olin ikka päris pettunud, sest minu lepingu tingimused olid väga head,» kinnitas Piiroja, kuid ei soostunud kõnealuse klubi nime ütlema. «Aga nüüd olen isegi rahul, et see kaup ebaõnnestus. Mõtlesin järele: kui olen kord juba võtnud suureks eesmärgiks pääseda mängima Inglismaale, siis püüan panna kõik ühele kaardile ja unistus tõepoolest täide viia.»
link ka: http://sloleht.ee/2007/01/26/sport/216188/
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar