Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Raio Piiroja (114/8)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ei tohiks küll kuidagi mõjutada. Üks on 17, teine 18 aastat vana, mõlemad veel ründajad ka. Endale tundub natuke kahtlane see Elevandiluuranniku poiste toomine karmi Norrasse (nii kliima kui mängustiili mõttes), aga eks klubi juhtkond teab muidugi paremini, kui 2009. aastani leping tehti.
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
      Ei tohiks küll kuidagi mõjutada. Üks on 17, teine 18 aastat vana, mõlemad veel ründajad ka. Endale tundub natuke kahtlane see Elevandiluuranniku poiste toomine karmi Norrasse (nii kliima kui mängustiili mõttes), aga eks klubi juhtkond teab muidugi paremini, kui 2009. aastani leping tehti.
      Aafriklased on tihti juba sellises vanuses mehe eest väljas, ilmselt hea platvorm Tippeligast tugevamatesse liigadesse. Palju ta Lindpere śanśśe pärsib on jah küsitav.
      Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Pärnu lehes siis selline jutt.

Kommentaar

Kas Piirojale ka mingi variant leitud?

Kommentaar

Algselt postitas Piiroja Vaata postitust
            «Ma ei kujuta ette, kuidas teise Norra klubi särgis Fredrikstadi mängima läheksin. See oleks nagu reetmine,»
            Noo, ei saa mina aru miks need eestlased nii lojaalsed oma klubile peavad olema. Kui klubi on valmis sinust loobuma ja on võimalus mängida paremas klubis, paremate mängijatega, tuleb pakkumine vastu võtta!

Kommentaar

Kõik pole sinusugused gloryhunterid
              Bii a Old diivil ..::::::History Kurat::::::..

Kommentaar

Ei usu, et Piiroja kuskile tugevasse satsi müüakse. Minu arust ta on selgelt ülehinnatud mängija. Ta võib küll olla hea õhuvõitleja ja muidu suur tööloom, aga jalaga mäng on tal nõrk. Jäägu parem sinna kus on. Mujal tabab teda sama saatus mis meie vene leegionäre. Enamus nühib varumeeste pinki.
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

midagi uut sealt vist ei leia aga siiski...

Joga Bonito!!!

Kommentaar

Järjekordne artikkel Piirojast,ei midagi uut vist :

Kommentaar

mine tea kuidas see piiroja karjääri mõjutab, aga fredrikstadi peatreener eggen astus tagasi kuna läks tülli klubi omanikega. vat selline lops siis!
                      //

Kommentaar

?

ehk saab piiroja endale ka mõne kodusema näo meeskonnakaaslaseks...

Dette er de offisielle sidene til FFK - Fredrikstad Fotballklubb

Kommentaar

no selge ,et kutsutud jälle mingi 4-5 meest testima ja raske end ehk tõestada ,aga Alles võiks saada küll lepingu. kahju tüübist, et pole senimaani välja saanud siit.
                          //

Kommentaar

See Saevarsson võib meie meestele küll üsna valusalt varba peale astuda - kui õigesti aru sain, siis on tegu andeka ja üsna universaalse kaitsjaga. Noor ka veel. Palmarson on ründav poolik, vähe teise ampluaaga mees. Aga eestlaste kohta käiv artikli viimane lause on hea: "mõlemad mehed on saanud kõrge hinnangu Raio Piirojalt - mis on muidugi juba iseenesest kvaliteedinäitaja..."
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Vot selline tore artikkel siis Raiost http://www.uefa.com/footballeurope/n...id=497697.html
                              Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Tänases õhtulehes järgmine lõiguke:

Fredrikstad ei lubanud Raio Piirojat Austria klubisse

Raio Piiroja tööandja Fredrikstad lükkas teisipäeval tagasi ühe Austria klubi pakkumise Eesti parima jalgpalluri ostmiseks. SL Õhtulehe andmetel küsis Norra karikavõitja Fredrikstad Piiroja eest 25 miljoni Eesti krooni suuruse summa, kuid kosilane oli valmis maksma tunduvalt vähem.

«Teisipäeval olin ikka päris pettunud, sest minu lepingu tingimused olid väga head,» kinnitas Piiroja, kuid ei soostunud kõnealuse klubi nime ütlema. «Aga nüüd olen isegi rahul, et see kaup ebaõnnestus. Mõtlesin järele: kui olen kord juba võtnud suureks eesmärgiks pääseda mängima Inglismaale, siis püüan panna kõik ühele kaardile ja unistus tõepoolest täide viia.»
                                link ka: http://sloleht.ee/2007/01/26/sport/216188/

Kommentaar

Working...
                                X