Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Raio Piiroja (114/8)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Täna, ülehomme saame vaatama Premier League klubide-autsaidererite (!) keskaitsjate mängu ning järeldama-kas nad söödavad ROHKEM (!) põigiti või tagasi (nagu Raio koondise mängudes) või ette?
    10.12.2007, Viasat2, kell 16.30, MU-Derby County
    12.12.2007, Viasat2, kell 16.45, MU-Derby County

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
      Täna, ülehomme saame vaatama Premier League klubide-autsaidererite (!) keskaitsjate mängu ning järeldama-kas nad söödavad ROHKEM (!) põigiti või tagasi (nagu Raio koondise mängudes) või ette?
      ei lugenud kes kui palju ja mispidi täpselt nendest söötu jagas, aga kaitsemäng vastas ammendavalt küsimusele,miks Derby liigas viimane on.Nii Raio ,kui nii mõned muudki Eesti keskkaitsjad oleks murtud jalaga ka paremini mänginud

Kommentaar

kohe algav Chelsea - Sunderland kordus on s'es kontekstis ilmselt samaväärne "uurimismaterjal".

Sats1, kas sa oma söötude lugemisega raha pole mõelnud teenida? mingid statistikakoostajad võtaksid su kindlasti meeleldi palgale. saaksid oma kirge mõttekamalt rakendada.

Kommentaar

Algselt postitas Peppone Vaata postitust
          Sats1, kas sa oma söötude lugemisega raha pole mõelnud teenida? mingid statistikakoostajad võtaksid su kindlasti meeleldi palgale. saaksid oma kirge tulusamalt rakendada.
          Kas meie koondise staap seda tööd ei tee??? Siis pole üllatav, et saame võidama ainult Andorrat...

Kommentaar

«Piiroja kuulub Norra liiga viie-kuue (ainult !!!) parema keskkaitsja sekka» /c / 14.11.2006, Fredrikstadi peatreener Knut Torbjørn Eggen.

Kommentaar

«Piiroja kuulub Norra liiga viie-kuue (ainult !!!) parema keskkaitsja sekka» /c / 14.11.2006, Fredrikstadi peatreener Knut Torbjørn Eggen.
              http://sport.postimees.ee/141106/esi...ort/228497.php
              punktibörsi http://fotball.vg.no/bors/best_bors.php?sesong_id=383 järgi oli Raio kaitsjatest kolmas.Mõlemad eespool olijad olid kah keskkaitsjad,seega treeneri hinnang peaaegu täpne

Ja artikkel on lisaks ka aasta vana juba...

Kommentaar

Kuule Sats1, ole hea, rakenda oma energiat mujal
                Ma ei tea, miks sa eile-täna NII vihaselt Raio vastu võitlema hakanud oled. Aasta parimaks valimine ei tohiks ühte normaalset inimest nii endast välja viia, et teist pasaga üle valama hakkama peaks kohe. Võta üks väike rahustav naps ja püüa asjadesse konstruktiivsemalt suhtuda, mitte "mulle ei meeldi, lammutan maha".
                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Kas meie koondise staap seda tööd ei tee???
                  muidugi mitte, nad on ju musta nimekirja koostamisega hõivatud.

Kommentaar

Kas meie koondise staap seda tööd ei tee??? Siis pole üllatav, et saame võidama ainult Andorrat...
                    Sellepärast võitiski Horvatia Inglismaad, et nad lugesid mitu söötu nad ette andsid eelnevates mängudes
                    Algselt postitas Cule
                    Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas billy t Vaata postitust
                        biig diil. kõik said ju aru, mida ta mõtles. või arvas keegi tõsimeeli, et Sats1 siin söömisest rääkis?
                        Vaevalt enamus aru sai. Pigem ikka juurdlevad siiani, et mis söömisest jutt on. Tõesti Satsi juttu võiks lugeda nö loogiliselt kaasa mõeldes.

Kommentaar

Piiroja on viimases "Playboy" ajakirjas : )

Kommentaar

Lol

10 !

Kommentaar

Brann - FFK 4:2, Raio mängis 90 minutit.
                              Kui ma vg.no kommentaridest õigesti aru sain, siis oli ta otseselt seotud Branni teise väravaga ning korra oli lähedal omavärava löömisele.
                              Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

viimati raiot nägin siis mees oli pärnus kimpus et missuguseid lante osta.lõpuks ikkagi valis välja ja loodame et norras neist ikka kasu.
                                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X