Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Sergei Pareiko (65/0)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ek
    Ei saa välistada võimalust et Viggo lennukipiletid saadetakse jalgpalliliitu aga Pohlak võtab ja sööb need ära
    Viggo kooskõlastab pallurite (välismaal mängunud)vaatamist ning lõplik otsus "tuleb sõita või mitte" kohta on EJL-u ametnikute käes.

Kommentaar

Ratnikovi võiks küll Viggo vaatama minna..
      Algselt postitas budulojus
      kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

mis tast ikka vaadata, kui platsilegi ei pääse
        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

hetke seisus jah, pole Ratkat mõtet vaadata, mängida ei saa ju. Loodame parimat ja ehk suudab murda põhikoosseisu, siis võidaks teda ka juba vaatama minna.

Kommentaar

Ei ole praegu mingit põhjust raha raisata sinna sõiduks. Ainuke koht, mis tõeliselt ok on praegu, ongi väravavaht. Poom, Londak ja Kotenko on enam kui küll.

Kommentaar

Pareiko ju pidi klubist minema löödama, miks meil koondisesse siis siukest vaja???

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
                Pareiko ju pidi klubist minema löödama, miks meil koondisesse siis siukest vaja???
                kust selline uudis?? mina kuulsin et klubi ei ole väravavahtide tasemega rahul ja kas pareiko mitte esiväravavaht ei ole hetkel??
                AILTON

Kommentaar

Tänases Päevalehes on väike intervjuu Pareikoga.
                  Viggo plöksib seal ,et tal pole aega teda vaatama minna. Ei meeldi mulle ta jutt ,kuidagi kohe väga punnitab vastu Pareiko vaatamisele. Londak tegi küll korralikud mängud aga ,kes teda vähegi teab siis see mees on ülimalt ebastabiilne , närvikava on paigast ära. Võib mängida ühe mängu väga hästi ja samas teise täiesti käkki panna.
                  Pareiko oleks kahtlemata parem valik.
                  FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                    Tänases Päevalehes on väike intervjuu Pareikoga.
                    Viggo plöksib seal ,et tal pole aega teda vaatama minna. Ei meeldi mulle ta jutt ,kuidagi kohe väga punnitab vastu Pareiko vaatamisele. Londak tegi küll korralikud mängud aga ,kes teda vähegi teab siis see mees on ülimalt ebastabiilne , närvikava on paigast ära. Võib mängida ühe mängu väga hästi ja samas teise täiesti käkki panna.
                    Pareiko oleks kahtlemata parem valik.
                    londak londakuks aga koondise põhimõtte on et valida parimad ja valida norra 1 liiga vend vene kõrgliigas juba aastaid mänginud põhiväravvahi asemel on puha lollus

the end

Kommentaar

Kas nüüd on Pareiko "natuke aega" möödas, et härrale meeldiks taas Eestit esindada? Vihje siis http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=...%201:5%20Leedu
                      Kas meil ongi selline koondis, et tegelased ütlevad oma kalendri järgi millal neile sobib ja millal mitte?

Kommentaar

Algselt postitas Marduk Vaata postitust
                        Kas nüüd on Pareiko "natuke aega" möödas, et härrale meeldiks taas Eestit esindada? Vihje siis http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=...%201:5%20Leedu
                        Kas meil ongi selline koondis, et tegelased ütlevad oma kalendri järgi millal neile sobib ja millal mitte?
                        türa jälle hakkab see teema pihta, mis old see old, temast on suuremaid mängijaidki kes peavad klubi tähtsamaks kui koondist, alan shearer, larsson, makalele, nt, keskendus klubile

näid näiteid nagu pareiko on varnast võtta maailma tähtede näol

Kommentaar

Ma tuletaks seda Valgas toimunud mängu mõnele mehele natuke meelde. Kui mina oleks Pareiko siis esimeste emotsioonide najal oleks ma samuti kogu selle organistasiooni pikalt saatnud.
                          Hakkaks pihta juba sellest ,et mitusada fänni sõitis üle Eesti kohale omasid toetama ,lootes näha ilusat mängu.Leedu oli täitsa korraliku koosseisuga vastas aga meie omad tulid mingite pullivendadega välja. Tujutu ja uimane mäng algas kohe pihta. Mulle jäi üldse arusaamatuks ,milleks oli vaja Pareiko Venemaalt kohale kutsuda . Oleks võinud samamoodi mingi oma liiga volaski sisse panna. Kui nii komplekteeriti koondist siis vabandage väga aga fänne mõnitati sellega veel rohkem ja õigustatud sõimu ja vilekoori nad ka said..
                          Ma sain Pareiko solvumisest täiesti aru ,sest mees sõitis karupersest siia ja siis selgub ,et korraliku koondise asemel on hoopis suvalised varumehed.
                          Leedukad olid samamoodi vihased ,et mis krd. koondis meile vastu pandi.
                          Tehku igaüks ise omad järeldused aga mina näen Pareiko tollases solvumises ka väga palju teiste tegelaste süüd.
                          FCF Forever

Kommentaar

Samas mina ei tahaks näha seisu, kus üks mängija ütleb, et ma täna ei mängi aga järgmise mängu võibolla mängin, et ülehomme mõtlen ja otsustan ja nii edasi. See valiktsükkel ma ei taha aga vot järgmises mängin, tahaks ikka 100% pühendumist näha. Väravavahtide arvamus on minu jaoks ikkagi see, et Londak on võimeline näitama kõige paremat mängu kuigi ta võib ka pirakaid teha, kuid siiamaani pole koondise eest teinud.

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                              türa jälle hakkab see teema pihta, mis old see old, temast on suuremaid mängijaidki kes peavad klubi tähtsamaks kui koondist, alan shearer, larsson, makalele, nt, keskendus klubile

näid näiteid nagu pareiko on varnast võtta maailma tähtede näol
                              Mis lubatud jupiterile pole lubatud härjale.

Kommentaar

sama on see kui sind on aastaid ja aastaid pedereeritud pohlaku poolt alates kui pareiko oli u21 (teatavatsi pohlak süüdistas pariekot ja nahki u21 kaotuste puhul) siis lõpuks viskab ka asi üle ja eriti totter on see kui sind kutsustakse ja ülejäänd meeskond on jama on eriti masendav. see on nagu pareiko mõnitamine

Kommentaar

Working...
                                X