Algselt postitas ek
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Sergei Pareiko (65/0)
Collapse
X
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustPareiko ju pidi klubist minema löödama, miks meil koondisesse siis siukest vaja???AILTON
Kommentaar
-
Tänases Päevalehes on väike intervjuu Pareikoga.
Viggo plöksib seal ,et tal pole aega teda vaatama minna. Ei meeldi mulle ta jutt ,kuidagi kohe väga punnitab vastu Pareiko vaatamisele. Londak tegi küll korralikud mängud aga ,kes teda vähegi teab siis see mees on ülimalt ebastabiilne , närvikava on paigast ära. Võib mängida ühe mängu väga hästi ja samas teise täiesti käkki panna.
Pareiko oleks kahtlemata parem valik.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustTänases Päevalehes on väike intervjuu Pareikoga.
Viggo plöksib seal ,et tal pole aega teda vaatama minna. Ei meeldi mulle ta jutt ,kuidagi kohe väga punnitab vastu Pareiko vaatamisele. Londak tegi küll korralikud mängud aga ,kes teda vähegi teab siis see mees on ülimalt ebastabiilne , närvikava on paigast ära. Võib mängida ühe mängu väga hästi ja samas teise täiesti käkki panna.
Pareiko oleks kahtlemata parem valik.
the end
Kommentaar
-
Kas nüüd on Pareiko "natuke aega" möödas, et härrale meeldiks taas Eestit esindada? Vihje siis http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=...%201:5%20Leedu
Kas meil ongi selline koondis, et tegelased ütlevad oma kalendri järgi millal neile sobib ja millal mitte?
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustKas nüüd on Pareiko "natuke aega" möödas, et härrale meeldiks taas Eestit esindada? Vihje siis http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=...%201:5%20Leedu
Kas meil ongi selline koondis, et tegelased ütlevad oma kalendri järgi millal neile sobib ja millal mitte?
näid näiteid nagu pareiko on varnast võtta maailma tähtede näol
Kommentaar
-
Ma tuletaks seda Valgas toimunud mängu mõnele mehele natuke meelde. Kui mina oleks Pareiko siis esimeste emotsioonide najal oleks ma samuti kogu selle organistasiooni pikalt saatnud.
Hakkaks pihta juba sellest ,et mitusada fänni sõitis üle Eesti kohale omasid toetama ,lootes näha ilusat mängu.Leedu oli täitsa korraliku koosseisuga vastas aga meie omad tulid mingite pullivendadega välja. Tujutu ja uimane mäng algas kohe pihta. Mulle jäi üldse arusaamatuks ,milleks oli vaja Pareiko Venemaalt kohale kutsuda . Oleks võinud samamoodi mingi oma liiga volaski sisse panna. Kui nii komplekteeriti koondist siis vabandage väga aga fänne mõnitati sellega veel rohkem ja õigustatud sõimu ja vilekoori nad ka said..
Ma sain Pareiko solvumisest täiesti aru ,sest mees sõitis karupersest siia ja siis selgub ,et korraliku koondise asemel on hoopis suvalised varumehed.
Leedukad olid samamoodi vihased ,et mis krd. koondis meile vastu pandi.
Tehku igaüks ise omad järeldused aga mina näen Pareiko tollases solvumises ka väga palju teiste tegelaste süüd.FCF Forever
Kommentaar
-
Samas mina ei tahaks näha seisu, kus üks mängija ütleb, et ma täna ei mängi aga järgmise mängu võibolla mängin, et ülehomme mõtlen ja otsustan ja nii edasi. See valiktsükkel ma ei taha aga vot järgmises mängin, tahaks ikka 100% pühendumist näha. Väravavahtide arvamus on minu jaoks ikkagi see, et Londak on võimeline näitama kõige paremat mängu kuigi ta võib ka pirakaid teha, kuid siiamaani pole koondise eest teinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitusttüra jälle hakkab see teema pihta, mis old see old, temast on suuremaid mängijaidki kes peavad klubi tähtsamaks kui koondist, alan shearer, larsson, makalele, nt, keskendus klubile
näid näiteid nagu pareiko on varnast võtta maailma tähtede näol
Kommentaar
-
sama on see kui sind on aastaid ja aastaid pedereeritud pohlaku poolt alates kui pareiko oli u21 (teatavatsi pohlak süüdistas pariekot ja nahki u21 kaotuste puhul) siis lõpuks viskab ka asi üle ja eriti totter on see kui sind kutsustakse ja ülejäänd meeskond on jama on eriti masendav. see on nagu pareiko mõnitamine
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar