Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
pareiko täna väravas hetkel tom juhib 4:0 ja pareiko just minutid tagasi tegi supertõrje karistuslöögist-tõi ristnurga lähedalt välja asja löök tuli mingi 20-22 meetri pealt,suht tugev oli ja täpne-pareiko hüppas imeliselt,aga kukkus natuke peaga vastu posti ka,aga midagi ei juhtunud- ta on ikka väga kindel hetkel ja väärib kaptenipaela ka seal, kuna juhendab oma liine häälekalt
VÄGEV!
pareiko täna väravas hetkel tom juhib 4:0 ja pareiko just minutid tagasi tegi supertõrje karistuslöögist-tõi ristnurga lähedalt välja asja löök tuli mingi 20-22 meetri pealt,suht tugev oli ja täpne-pareiko hüppas imeliselt,aga kukkus natuke peaga vastu posti ka,aga midagi ei juhtunud- ta on ikka väga kindel hetkel ja väärib kaptenipaela ka seal, kuna juhendab oma liine häälekalt
VÄGEV!
See peab olema üks pikkimaid lauseid mida ma näinud olen.
See peab olema üks pikkimaid lauseid mida ma näinud olen.
See peab olema üks mõttetuimaid poste mida ma näinud olen. Milleks ajada sellist offtopicut? Kui pole midagi asjakohast öelda, siis võiks ju igasuguse teemavälise ütlemata jätta, või mis?
See peab olema üks mõttetuimaid poste mida ma näinud olen. Milleks ajada sellist offtopicut? Kui pole midagi asjakohast öelda, siis võiks ju igasuguse teemavälise ütlemata jätta, või mis?
VÄGEV!
Indeed. See tõrje oli võimas ja üldse küllaltki kindel. Va see üks ebaõnnestunud kick mille vastased ära noppisid ja tervalt rünnakule said. Aga seeest oli tema hea kick eeltöö teisele väravale. Lõi, pall põrkas kenasti üle kaitsjate ründajale 1vs1 olukorda ja värav. Ja see kaptenipael näeb ka tore välja.
Mind on ammu huvitanud, et mida kuradit see "10101010" tähendab?
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar