Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Sergei Pareiko (65/0)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas martn26 Vaata postitust
    huvitav kas Pareiko suudab end vene liigast murda... kas ta üldse tahab?

Ega tegelikult vene liiga on ka ju üks tugevamaid, et ega tal seal paha koht ei ole... aga mõni parem klubi võiks küll olla. Minuarust see Tomsk on suht kahtlane klubi!
    Räägi meile palun, millel su kahtlused põhinevad.

Pareikost asjatades tuleb nentida, et väljalöökide tegemist tuleb tal küll veel harjutada. Kolmapäevalgi kandus mitu palli küljejoone taha ning ka Tomi eest mängides on ta sellekohast kriitikat saanud.
    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust

Pareikost asjatades tuleb nentida, et väljalöökide tegemist tuleb tal küll veel harjutada. Kolmapäevalgi kandus mitu palli küljejoone taha ning ka Tomi eest mängides on ta sellekohast kriitikat saanud.
      Vaevalt, et läände mängima minemise takistuseks oleksid probleemiks ainult mõned joone taha lendavad väljalöögid.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust

ebaühtlased võidud, üks mäng mängitakse moskva csk-aga viiki teinekord kaotatkse suurelt mõnele endast "nõrgemale klubile" Mis kohal Tomsk-i klubi on liiga tabelis?

Kommentaar

Algselt postitas martn26 Vaata postitust
          ebaühtlased võidud, üks mäng mängitakse moskva csk-aga viiki teinekord kaotatkse suurelt mõnele endast "nõrgemale klubile" Mis kohal Tomsk-i klubi on liiga tabelis?
          16 meeskonna konkurentsis 12. kohal. 12 vooruga on teenitud 12 punkti, kusjuures viimasest viiest kohtumisest on kirjas vaid kaks viigipunkti.

Kommentaar

Eeh siuke kurb uudis championat.ru-st, et Tomi mängijad keeldusid trenni tegemast, kuna veebruarikuust on neile klubi võlgu ning sponsoreid ka pole.

Kommentaar

Algselt postitas -thierry-
              Minu teada on Pareikole varem pakkumisi teinud ka mitmed Serie A meeskonnad. Kui ütlen, siis valetan, aga minu mäletamist mööda FC Torino nimeline sats soovis teda enda ridades näha.
              Seda ei tea miks pole neist asja saanud?

Kommentaar

Algselt postitas Tännnu Vaata postitust
                Seda ei tea miks pole neist asja saanud?

See oli kunagi ammu jah, aga Pareiko ise ei tahtnud minna vms. Et ta oleks pidanud mingi kohaliku tüdrukuga abielluma, et tööluba saada vms.

Kommentaar

Algselt postitas Jihad Vaata postitust
                  See oli kunagi ammu jah, aga Pareiko ise ei tahtnud minna vms. Et ta oleks pidanud mingi kohaliku tüdrukuga abielluma, et tööluba saada vms.
                  Selge,tänx

Kommentaar

Mu arust ei tahtnud ta lihtsalt teiseks kiipriks minna, aga ma pead ei anna, kas ma õigesti mäletan.
                    Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                    Algselt postitas taku*
                    Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Venemaa meistriliiga on hetkel talle ideaalne mängupaik, sest on seal põhiväravavaht.Ei ole mõtet minna Itaalia liigasse istuma pingi peale ja siis reservides mängida

Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!

Kommentaar

ma arvan et nüüd hakkab tahtma ära minna kui raha ei maksta- kunagi oli venemaa liiga raha mõttes tõotatud maa, aga majanduskriis on ka sinna jõudnud.Küll tuleb Pareikol ka hakata lääne poole vaatam ja ma loodan et saab ka kuhugi-oma heade esitustega võiks vabalt kuskil itaalias,prantsusmaal,hollandis silma jääda!

Kommentaar

Algselt postitas soccernet.ee 29. juuli 2008

Miks Te nüüd Itaaliasse ei läinud, kui Teie vastu huvi tunti?
                          Mul on Itaalia agent. Palga osas leppisime kokku, aga nad ütlesid, et kui me praegu maksame sinu eest sellise summa, mida Tomsk küsib, siis me ei saa sulle maksta seda palka, mis me olime varem kokku lepinud. Leppisime kokku, et pärast detsembrit võtavad muga uuesti ühendust, kui neil huvi alles on.
                          Aga hiljem vist polnud Torino huvitatud.

Kommentaar

Algselt postitas doksik Vaata postitust
                            ma arvan et nüüd hakkab tahtma ära minna kui raha ei maksta- kunagi oli venemaa liiga raha mõttes tõotatud maa, aga majanduskriis on ka sinna jõudnud.Küll tuleb Pareikol ka hakata lääne poole vaatam ja ma loodan et saab ka kuhugi-oma heade esitustega võiks vabalt kuskil itaalias,prantsusmaal,hollandis silma jääda!
                            Olen sama meelt. Viimaseid koondise esitusi vaadates on silma jäänud tema kindlus ja kogemus. Pole asjatut rabistamist ega puterdamist va teatud probleemid väljalöökidel.

8 a Venemaa liigas peaks olema tugev pagas, et enne oma karjääri lõppu (32 a-l neid profiaastaid enam palju vast ei jagu, isegi vv kohta) mõnes Euroopa suure viisiki liigas proovida.

Too AC Torino variant oli vist eelmisel aastal teema kui mäletan, aga Serie A-sse muidugi keeruline pääseda ka lisaks La Liga-le Premierile. Kuid Bundesliga ja Ligue 1 kui viisiku nõrgimad lülid oleks ilmselt jõukohased. Eredivisie on sisuliselt sama tase Venemaa liigaga ja lisaks oleks tore kui mõni pallur ka sellisesse tippliigasse maanduks, kus varem pole pallitud.

Hetkel peale Ragnari vast ainus koondislane, kel ka reaalselt oleks lootust sel tasemel kontraht teenida ja võib olla isegi mänguminuteid koguda.

EDIT: Rotorist ära tulles ja Tomi siirudes oli vist Prantsusmaalt paar huvilist (kas mitte Lille üks neist kui eksin), kuid mis asjaoludel see katki jäi, ei meenu enam.
                            Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Sergeil ju itaallasest agent ja kui tal veel head tutvused Serie A's siis kõik on võimalik, aga pingil istuda on muidugi ka jama.

Kommentaar

Algselt postitas midfielder Vaata postitust
                                Olen sama meelt. Viimaseid koondise esitusi vaadates on silma jäänud tema kindlus ja kogemus. Pole asjatut rabistamist ega puterdamist va teatud probleemid väljalöökidel.

8 a Venemaa liigas peaks olema tugev pagas, et enne oma karjääri lõppu (32 a-l neid profiaastaid enam palju vast ei jagu, isegi vv kohta) mõnes Euroopa suure viisiki liigas proovida.

Too AC Torino variant oli vist eelmisel aastal teema kui mäletan, aga Serie A-sse muidugi keeruline pääseda ka lisaks La Liga-le Premierile. Kuid Bundesliga ja Ligue 1 kui viisiku nõrgimad lülid oleks ilmselt jõukohased. Eredivisie on sisuliselt sama tase Venemaa liigaga ja lisaks oleks tore kui mõni pallur ka sellisesse tippliigasse maanduks, kus varem pole pallitud.

Hetkel peale Ragnari vast ainus koondislane, kel ka reaalselt oleks lootust sel tasemel kontraht teenida ja võib olla isegi mänguminuteid koguda.

EDIT: Rotorist ära tulles ja Tomi siirudes oli vist Prantsusmaalt paar huvilist (kas mitte Lille üks neist kui eksin), kuid mis asjaoludel see katki jäi, ei meenu enam.
                                Ei saa mainimata jätte ka kunagist Boltoni huvi tema vastu.
                                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X