Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mart Poom (120/0)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Poom - uus karjäär uues kohas\'

Kusjuures huvitav et seekord kirjutas asjast ainult EPL ja teised eelistasid vaikida. Päevalehel muidugi pidevalt vaja ennast tõestada, nii et pandi ikka sõidufakt kirja, teised eelistasid esialgu kuss olla

Kommentaar

äs äll õhtuleht kirjutas kah nagu ma hommikul lugesin

Kommentaar

No see oleks küll pauk luuavarrest! Aga kaua ei pea ootama, kolmapäev on viimane päev, mil saab üleminekuid teha.

33 pole väravahi jaoks mingi vanus, näeme veel Poomi tegusid tegemas!

Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

slõll oli isegi tagasihoidlikum... aga noh, epl-i spordileheküljed on tavaliselt ikka üsna nõrgad. kuigi vanasti oli vutiuudiseid seal kõige rohkem ja koondisemängude analüüs teistest pikem

Kommentaar

http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=179886

äs äll kirjutas muidugi eile ... ma loengi vaid eilseid uudiseid tegelt...

Kommentaar

Poom oleks ära teeninud küll karjääri lõpetamise nimekas klubis. Jäägu see roll siis seal kasvõi vahetusmehe omaks. Olen aga kindel, et Poom teeb kõik endast oleneva mänguaja saamiseks. Näis, kas sellest piisab. Edu igatahes!

Kommentaar

Ma usun, et Arsenalis ei pea väga tõsiselt pingutama, et esiväravavahiks tõusta

Kommentaar

peaks pigem lootma et ta arsenali treeningul uut vigastust ei korja

Kommentaar

Algselt postitas Epic
                    Ma usun, et Arsenalis ei pea väga tõsiselt pingutama, et esiväravavahiks tõusta
                    ... millegipärast meenub üks hiljutine FA-karika finaal, kus see väravavaht, kellest pingutamata mööda tõustakse esiväravavahiks, võitis selle oma koduklubile põhimõtteliselt üksi.

mäletad ju küll seda scholesi penaltit?

Kommentaar

Mulle meenub eelmise hooaja CL, kus see väravavaht, kellest tõepoolest pingutamata mööda tõustakse, igas teises mängus paska pani ja kes ka Premiershipis alatasa käkki keeras nii, et hiljuti õnnega pooleks FA karika võitnud meeskonna peatreener teda veel kahtlasema tegelasega asendama pidi.

Kommentaar

mulle meenuvad massiom taibi, fabian barthez, tim howard ja roy carroll

Kommentaar

Algselt postitas Epic
                          Mulle meenub eelmise hooaja CL, kus see väravavaht, kellest tõepoolest pingutamata mööda tõustakse, igas teises mängus paska pani ja kes ka Premiershipis alatasa käkki keeras nii, et hiljuti õnnega pooleks FA karika võitnud meeskonna peatreener teda veel kahtlasema tegelasega asendama pidi.
                          Kuna sinu arvamusavalduste põhjal on ilmne, et sa Arsenali kunagi mängimas pole näinud, siis arva aga rõõmsalt edasi.

Kommentaar

<ülalmainitud härrasmehed ei puutu kuidagi teemasse Poom Arsenali
                            GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                            GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                            (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha

mulle meenuvad massiom taibi, fabian barthez, tim howard ja roy carroll
                              enckelman anybody?

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees

<ülalmainitud härrasmehed ei puutu kuidagi teemasse Poom Arsenali
                                Poom ei mängi veel Arsenalis, aga siin võib tõepoolest midagi ilusat sündida. Kuna Poom on pikalt vigastusega audis olnud, siis arvatavasti saadaks ta suhteliselt odavalt.Tippvormis Poom oleks aga tõsiselt tugev täiendus igale klubile.Kui Operi siirdumine Inglismaale oleks olnud üks maailmaimedest, siis Poomi teiseks väravavahiks osta oleks suht loogiline. Ärge nüüd valesti aru saage, paari hooaja tagune Oper oleks kohe pidanud seal mängima, lihtsalt praegu pole ta liigades enam just eriti särav ründaja(1värav).
                                Paistab, et ka ajakirjanikud hoiavad seekord vähe madalamat joont.

Kommentaar

Working...
                                X