Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Õnneks on meil olemas koondise peatreener , kes algkooseisu paika paneb. Millest selline pime viha Kaalma vastu ? Ega tema Poomi põlve katki löönud....
sitt väravavaht on muud ei midagi. Kurat selleks peab ikka ekstra loll olema et palli ise oma väravasse tõsta ja Kaalma on selle naljaga hakkama saanud.
olen ma ainuke, kellel on hästi meeles kaalma viimased partiid kevadel põhja-iirimaa ja otlaste vastu? sellesse mehes on mul usku vaid põhjusel, et ta suudab end alati väga hästi motiveerida ja annab endast iga hinna eest sada protsenti ja rohkemgi. eriti tiblade vastu, julgen loota...
sitt väravavaht on muud ei midagi. Kurat selleks peab ikka ekstra loll olema et palli ise oma väravasse tõsta ja Kaalma on selle naljaga hakkama saanud.
olen ma ainuke, kellel on hästi meeles kaalma viimased partiid kevadel põhja-iirimaa ja otlaste vastu? sellesse mehes on mul usku vaid põhjusel, et ta suudab end alati väga hästi motiveerida ja annab endast iga hinna eest sada protsenti ja rohkemgi. eriti tiblade vastu, julgen loota...
..Kaalma oli ka eelmises kohtumises tiblade vastu väravas ja sai hakkama küll...
Jah Kaalma saab hakkama vahel jah aga ta teeb vahel selliseid lollusi , et jube hakkab . Mul tuleb alati juustesse halli robinal juurde kui tibu väravas on .
Ehk motiveerib end üles ja tont temaga . Aga kui ei siis tuleb uus Malta saun
Kommentaar