Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Indrek Zelinski liitus FC Levadiaga
24 Jaanuar 2005 | 15:12
FC Levadia allkirjastas kaheaastase lepingu Eesti jalgpallikoondise ründaja Indrek Zelinskiga (sünd. 13.11.1974).
Indrek Zelinski on Eesti koondise eest pidanud 100 kohtumist ning löönud 26 väravat.
Zelinski senised koduklubid on olnud Pärnu Jalgpalliklubis, FC Flora, JK Tervis Pärnu, FC Lahti (FIN), AaB Aalborg (DEN), Landskrona BoIS (SWE) ja BK Frem (DEN).
Ootan siis nüüd huviga, kui ja mida Levada poolehoidjad kisama hakkavad, et nende klubi mängijaid koondisse ei võeta. Vormis Zelinskil on kutse tavaliselt suht-koht kindel olnud.
Mis asi on Zelinski vorm ? Ma küll ei arva, et vastastel ta väljakulejooksmisest põlved nõrgaks lähevad. Peapallidel on ta muidugi osav (eeldan, et ta seda oskust veel minetanud pole)
Pohlak ikka peab sitta loopima. Tra, mees ei oska alla jääda, eriti Levadiale/Levadale. No qrt, Zelinski läks Levadiasse, noja siis. Miks on vaja Pohlakul rääkida, et meie ei maksa palka \"mustalt\". link Tõesti, vääga ebasümpaatne on Pohlak.
Njah, sa usud tõsimeeli, et Levadia maksab talle 1000 eurot kuus või? Variant on, et ehk on boonuste süsteem väga heldelt üles ehitatud, aga ma kardan, et 4 aastat Põhjamaade liigas pallinud mehele on see summa põhipalgaks ikka liiga pisuke
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar