320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarmo Kink (82/6)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas abso Vaata postitust
    normalna ju. Ta kalleim Eesti mängija ?
    ei ole.. oper, piiroja, klavan kindlasti kallimad, ja ehk ka pareiko peaks kallim olema..
    vb mõni veel ununes ära.

eks ta väärtus-hind tõuse jah tasapisi, läbimurre või läbikukkumine peaks kuskile kahe aasta sisse jääma

edit: Vassiljev kindlasti ka kallim.

Kommentaar

No kui selle imepärase miljon eurot aluseks võtame, siis ei näe küll, et peale Klavani hetkel mõni teine eestlane sellise summa maksaks. Samas ega vaevalt, et Kingi ega Klavani eestki keegi siukese summa välja käiks, aga neil on nähtavasti lootust.

Kommentaar

Kas Gyor Levadiale ka maksis midagi kui üleminek toimus?

Kommentaar

manusse. new nani has born

Kommentaar

Algselt postitas Yattara Vaata postitust
            Rääkisin ühe ungarlasest jalkahuvilisega. Ta tõlkis mulle ühe kohalikus ajalehes seisnud artikli. Seal seisis, et Kingi eest tahetakse miljon eurot. Üks Inglismaa klubi olevat 600 000 € pakkunud ja kohalik Videoton 500 000 €. Lisaks olevat Kaiserslautern väga tõsiselt huvitatud.

Artikkel siis siuke, tõestuseks, et ma udu ei aja. http://www.kisalfold.hu/sport/eto_fc..._euro/2161496/
            see inglismaa asi oli eelmine suvi, kui ta eest pakkumine tehti, ETO küsis liiga suurt hinda tookord

Kommentaar

artikkel inglise keelde tõlkides jäi veidi segaseks, et kas Kink läheb meditsiinilistele uuringutele saksamaale?

" It is true that Kinkel observed in several countries, the most serious seems interested in the German Kaiserslautern, which also looked at the two meetings live on Kink game, now called a medical examination to Germany. The Estonian striker but now válogatottjánál staying home because of the weekend games to play, so the test again until next week to take place. "

E: Igaljuhul oleks see võimas edasiminek Kinkile

Kommentaar

Algselt postitas martn26 Vaata postitust
                Kaiserlautern

E: Igaljuhul oleks see võimas edasiminek Kinkile
                Ta oleks seda väärt ja pealegi on ta teadupärast ju ise suur Saksa fänn.
                Nagu juba ütlesin, siis sammu edasi vajab tal küll, aga kõige olulisem on, et satuks peatreeneri alla, kes suudaks talle enesekindlust veelgi juurde süstida. Siis on kõik võimalik.

Kommentaar

Algselt postitas martn26 Vaata postitust
                  artikkel inglise keelde tõlkides jäi veidi segaseks, et kas Kink läheb meditsiinilistele uuringutele saksamaale?
                  Ma sain nii aru, et ta pidi juba minema, aga mingid ETO mängud tulid vahele/olid sellel ajal.

Kommentaar

TOHOH!
                    Õhtuleht – uudised, arvamused ja meelelahutus, lisaks sport, galeriid ja videod.Sõnumid otse elust, veebis, mobiilis ja paberil!

ps. minu ja teiste üllatuseks on juba keegi naljahammas jõudnud Tarmo nime ja Eesti lipu Fc Kaiserlauten-i wikipedia lehele, Squadi panna

Kommentaar

Inglise viki andmetel juba kaiserslauternis!

Särginumber 16

Kommentaar

Algselt postitas krissu04 Vaata postitust
                        Inglise viki andmetel juba kaiserslauternis!

Särginumber 16
                        ihihihi päris hea

Kommentaar

Klubi nimi mida täispeaga on võimatu õigesti öelda.

Kommentaar

wikipedia on ju absoluutset tõde peegeldav kanal ka ....
                            RummaBastards!

Kommentaar

Kahtlane jah. Allkirju saab küll igat moodi anda, aga iseenesest tüüp pidi ju Prantsusmaal puhkust veetma.

Kommentaar

Lautern oleks dream come true mitte ainult talle, aga ma olen üsna kindel, et Bundesliga klubid üle ei maksa. Ehk kui Györi poolt küsitu on liiga kõrge ja nad ei tagane, siis ei juhtu ka midagi.

Kommentaar

Working...
                                X