Loodetavasti mingi diil ikka tehakse äre ja Kink liigub Saksamaale, hoian igatahes pöialt!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tarmo Kink (82/6)
Collapse
X
-
[QUOTE=zip;1188662]Loodetavasti mingi diil ikka tehakse äre ja Kink liigub Saksamaale, hoian igatahes pöialt! [/QUOTE
Mul on tunne, et ei teadvustata päris millega tegu. See oleks eesti jalgpalli kõige tähelepanuväärseim üleminek by far, kui see tõesti juhtuks. Me räägime Bundesligast, seltsimehed.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustMul on tunne, et ei teadvustata päris millega tegu. See oleks eesti jalgpalli kõige tähelepanuväärseim üleminek by far, kui see tõesti juhtuks. Me räägime Bundesligast, seltsimehed.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustAlgselt postitas zip Vaata postitustLoodetavasti mingi diil ikka tehakse äre ja Kink liigub Saksamaale, hoian igatahes pöialt!
Kommentaar
-
[QUOTE=Aramis;1188666]Algselt postitas zip Vaata postitustLoodetavasti mingi diil ikka tehakse äre ja Kink liigub Saksamaale, hoian igatahes pöialt! [/QUOTE
Mul on tunne, et ei teadvustata päris millega tegu. See oleks eesti jalgpalli kõige tähelepanuväärseim üleminek by far, kui see tõesti juhtuks. Me räägime Bundesligast, seltsimehed.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
[QUOTE=krissucool;1188699]Algselt postitas Aramis Vaata postitust
Poom Arsenali üleminekust oled midagi kuulnud?
Kuigi ei jah tegelt hetkel pole ükski eestlane veel absoluutsesse tippmeeskonda saanud.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitust
See poleks päris see....mitu mängu Poom Arsenali eest teha sai?
Kommentaar
-
[QUOTE=Mask;1188701]Algselt postitas Iceman Vaata postitust
Kes seda teab, kui palju Kink seal mänguaega saab.
Kink on noor ja hea ründaja, tema paremad päevad/aastad on veel ees.
Poomil oli juba paremad aastad selja taga ja oli vigastustele suht avatud ka.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitust
Kindlasti rohkem, kui Poom sai.
Kink on noor ja hea ründaja, tema paremad päevad/aastad on veel ees.
Poomil oli juba paremad aastad selja taga ja oli vigastustele suht avatud ka.
Kui ta sinna saabki, siis ma kardan ,et ta pigem hakkab siiski pinki nühkima.
Kommentaar
-
Just, mina nii pessimist siiski ei oleks Kingi suhtes, nagu Mask on.
Koondise eest ta skoorib jah vähe, aga ega paljude staaridega on nii, kes klubi eest löövad normilt väravaid, aga koondist esindades see ei taha väga õnnestuda.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar