Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
tuleb siis iroonia up yer ass tagasi pista
Ma tegin posti editi mingi 5-10 sekundi jooksul. (ma ei näinud ta iroonilist küsimust)
Kibestunud rallikal, kes Tarmo kollaseid (või roosasid) jalavarje ei näe, pidi kohe kommi perse mulle toppima hakkama:P
suht naljakad kommentaatorid kohati, teevad nalja ka.
Algul mõtlesin, et Ricky Gervais puhub seal juttu, aga paistab et lihtsalt teine muhe briti kutt
Aga Kink võiks jah sisse tulla. Usun, et 10 mindi jooksul saab ka. Eelmine mäng sai 70+ midagi ja hakkas asi toimima.
Ei usu, et treener hakkab teda pingil hoidma, kui selline match-changer on olnud mõned korrad juba.
edit: muidugi 2 vahetust tehtud ja pingil Boyd ka veel.. kumba siis eelistab treener.
Robson Arca vastu.. Asi läheb kaitsvamaks, niiet täna ei pruugigi Kink mängu saada kuna ta pole just aasta kaitsemängija - loodan, et see nii pole. Just sayin'
E: sellise meeskonna vastu oleks viik hea tulemus.
Tundub, et mõlemad meeskonnad üritavad võidu peale minna, kuigi jutu järgi saab aru, et Boro on pigem surve all ja ka ei imestaks, kui ühe kaitsvama mängija sisse tooks.
Kommentaar