Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarmo Kink (82/6)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Tarmo Kink sõlmis lepingu Spartakiga\'

ma nägin mõningaid seltsimehi citymarketi viinaosakonnas mitte et mina keelama hakkaks, a naljakas oli ikka

Kommentaar

Takil on üsna raske põlvevigastus. Loodame ,et mitte nii hull kui Forsellil ,kes peab pool aastat vahele jätma. Vähemalt seda ütles Taki eile Kadrioru staadionil Senile ,kui too ühispildiks luba küsis.
      FCF Forever

Kommentaar

Pole ammu kuulnud, kuidas Kink paraneb. On kellelgi inffi, kas treenib jms.?

Kommentaar

mängis ju u21 eest terve mängu, järelikult pelab

Kommentaar

Vastus teemale \'Tarmo Kink sõlmis leping

Algselt postitas spekter

ei nägin Kinki ja Purjet Tallinna linna peal. mis ta praegu siin teeb? kas Venemaal mingi puhkepaus?
            Ma olen näinud neid pidevalt kotka staadionil

Kommentaar

Ups, minu viga. Ma ei osanud teda U21-st otsida, ikka ju meeste satsis olnud ta viimati. Ja keegi isegi ei vingunud kuskil, et Kinki ei kutsutud meeste koondisesse- see on küll ime.
              A tore siis, kui ta terve, sest keegi rääkis ju, et üsna rasek põlvevigastus.

Kommentaar

Keegi ,kes U-21 mängu Lätis vaatas võiks mingi lühikese kirjelduse üles panna. Mitte ainult Tarmo mängust vaid ,kuidas üldse pilt oli.
                Midagi kuulsin ,et polnud justkui vigu aga kas reaalseid võimalusi oli?
                FCF Forever

Kommentaar

Üsna võrdne ja hea mäng oli tegelikult. Plats oli küll paras karjamaa kahjuks. Surmkindlaid võimalusi ei tekkinud kummalgi ja viik oli mängupildi järgi õiglane tulemus. Lisaminutitel tõmmati Gussev alas maha, minu vaatenurgast oli üsna kindel penalti, aga kohtunik jättis andmata. Silma jäid Aksalu, Vassiljev, Voskoboinikov ja Lember. Endalegi imestuseks olid isegi Post ja Reinumäe suht ok. Kink oli varjus.
                  Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Siinkohal avaldaks headmeelt selle üle, et meie lõunanaabritel on noortekoondis, kelle omavaheline suhtluskeel on vene keel.

Ma küll ei tea, mida jüriöö surmkindlateks võimalusteks peab, aga mõned minu meeli erutanud olukorrad panen kirja.

16. minutil jooksis lätlaste nr 10 Aleksei Višankov üle Eesti kaitseliini ning 1:1 olukorras Aksaluga suutis viimane lätlast nii palju takistada, et ta esimese hurraaga löögile ei jõudnud, kuid värav jäi siiski tühjaks, aga õigel ajal õiges kohas oli vasakkaitsja Kauri Siim, kes olukorra nurgalöögiks klaaris.

18. minutiks olid eestlased sattunud lätlaste kaunis tugeva surve alla, mille tõestuseks oli Ilja Šchanicinse üliohtlik pealelöök, mille Aksalu siiski tõrjuda suutis.

24. minutil jooksis kolme kaitsja vahelt läbi Vassiljev, kuid pealelöögini ei jõudnud, sest kõrvalt tulnud kaitsja lõi palli tema nina eest nurgalöögiks.

25. minutil oli Eesti tabamusele ilmselt kõige lähemal, kui Kink andis keskelt hea söödu äärele Vassiljevile, kes palli väravaesisel seisnud Voskoboinikovile saatis, kelle puutest pall latti põrkas ning väravajoonele kukkus, kust olukord klaariks mängiti.

Vahepeal oli vähemohtlikke võimalusi mõlemal meeskonnal

65. minutil andis terava tsenderduse värava ette kogu kohtumise vältel lätlaste ridades enim silma paistnud Višankov, kuid värava ees suht vaba olnud Vladimir Volkov ei ulatanud napilt pallini.

70. minutil pääses 10 meetri pealt löögile Višankov, kuid sooritus lendas üle värava.

80. minutil oli mingi segadus eestlaste värava ees, mille tulemusena mingi lätlane ka löögile sai, löök läks õige napilt Aksalu värava postist mööda.

85. minutil näitas vallatut tehnikat Vassiljev, kes efektse pettega mängis vasakul äärel üle oma kaitsja, kuid värava ette Purjele suunatud söödu said siiski kaitsjad puhtaks löödud.

90.+3. minutil tõmbasid lätlased oma karistusalas maha Vitali Gussevi, kuid penaltit sellele ei järgnenud, vaid Gussev sai siis ilmselt teesklemise eest kollase, kuigi mees pikalt murul lebas ja jalast kinni hoidis; pärast lonkas jalga tugevalt.

Eesti koondise eest jättis väga hea mulje Vassiljev, kelle kiirusele ja tehnikale ilmselt tulevikus ka A-koondises kasutust leitakse; minu subjektiivse arvamuse järgi Eesti parim mees platsil.

Vahetusest sekkunud Purje oli paremal äärel parem, kui algrivistuses platsile jooksnud Antonov; Voskoboinikov oli enam-vähem, oli näha, et temale pöörasid kaitsjad erilist tähelepanud.

Aksalul ja Siimul olid omad momendid, nii head kui halvad. Ahjaa Lember oli ka sümpaatne. Samas Kink oli suht udu platsil, kaitses ei viitsinud tööd teha ja rünnakutel ei säranud ka millegi erilisega.
                    www.jalgpall.ee
                    http://www.last.fm/user/lennartk

Kommentaar

t6epoolest, syndmusi jagus kyllaga (nagu ka p6him2ngu all p6gusalt mainitud),
                      eestlastele putsade tarnija hoiab praegu targu madalat profiili ja ei avalikusta ennast, sest libe oktoobrikuu ja plats selleks, aga poisid olid nagu pardid pikali koguaeg, m2ngisid siiski sympaatselt seejuures,
                      Kink vajus 2ra rohkem l6pupoole (ja nihkus vist ka vasakult kuhugi nr10 peale), algul t6id tema teravused mitu nurgal88ki, millist statistikat l2tlastel tykk aega polnud ette n2idata,
                      parema v6i halvema 6nne korral v6inuks m2ng nii v6idu kui kaotusega (l6puminitid olid siiski ysna n2rvilised) p22dida
                      GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                      GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                      (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Lennu,tänan põhjaliku ülevaate eest , hea kohe lugeda ja mängust selge pilt.
                        FCF Forever

Kommentaar

tänud ka minu poolt ,kuigi mängul olin ei tea mis juhtus kas oli põhjus trummi tagumises või milleski muus a mängust pole ülevaadet üldse
                          sigpic

Kommentaar

rauno, ilmselt on süüdi 80% tervis, mida sa sofri greibijoogi nime all manustasid
                            www.jalgpall.ee
                            http://www.last.fm/user/lennartk

Kommentaar

Algselt postitas lennu

rauno, ilmselt on süüdi 80% tervis, mida sa sofri greibijoogi nime all manustasid
                              aga see ravis mind ilusti terveks,kuigi uskumatult kiiresti sai otsa nagu ravim ei maitsenud eriti hea ainult
                              sigpic

Kommentaar

Spartaki duubel mängis Shinniku duubliga väravateta viiki. Kink mängis kogu kohtumise.

Kommentaar

Working...
                                X