Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'Tarmo Kink sõlmis lepingu Spartakiga\'
Nii noores vanuses tuleb kõik vigastused väga korralikult välja ravida,et hiljem ei peaks Poomi kombel opilt ,opile käima.Loodame ,et Tarmo on vigastusest paranenud ja mängib peagi Spartakis või mõnes teises tugevas klubis. See on hea ,et eneseusk pole poissi maha jätnud . Kahe aasta pärast on ta koondise põhis,pange tähele.
noores vanuses? nojah see on küsitav, kuid mulle tundus, et tüüp rõhub sellele liiga palju ja ajab kõik selle kaela. et siis 19 pole ründaja kohta midagi nii marunoor vanus, teevad ju paljud juba 17 aastaselt korralikke tegusid. kuigi jah eestlaste puhul on see raskem, aga ikkagi. endale sisestada, et olen noor ja olen noor ja mul aega on, siis võib see aeg lihtsalt mingil hetkel otsa saada, ilma et ise arugi saaks.
kuid loodame. et Kink võtab asja tõsiselt ja näeb tõsist vaeva, sest see on spordi juures kõige olulisem ning hakkab millagil koondise eest väravaid kõmmutama.
Ei saa nagu väita, et Starkovs ei usalda noori, nagu Kink ütleb ajalehes. Põhisatsis on päris mitu 20 aastast või nooremat.
Aga jah, loodame et Kink ikka leiab endale sobiva klubi, sest ilmselgelt seal peab Kingil mingi probeem olema kui duubli topskoorerile võimalust ei anta.
Tarmo pidavat lähipäevil Moskvasse tagasi sõitma . On vigastusest paranenud. Loodame ,et nüüd läheb kõik hästi ja lõplik läbilöök õnnestub. Õnn kaasa ,Taki!
Algselt postitas ROOTSI KUNN
Tarmo pidavat lähipäevil Moskvasse tagasi sõitma . On vigastusest paranenud. Loodame ,et nüüd läheb kõik hästi ja lõplik läbilöök õnnestub. Õnn kaasa ,Taki!
See vigastus tundus väga kahtlane olevat...teistes kohtades mängib vutti ja ujub ka hästi...
Kommentaar