320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarmo Kink (82/6)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Tarmo Kink sõlmis lepingu Spartakiga\'

Duublite omavahelised palliveeretamised....sa ikka veits annad aru ka mis sa siia kirjutad vä?...........see \"duublite palliveeretamine\" on tasemelt võrreldav eesti meistriliigaga võib olla isegi parem...........ma ei ole mingi Kinki austaja või fän aga ma ei seedi kui lampi lahmitakse eks......... ja mis fakt see siis on et Kink pole ühtki võistlusmängu pidanud mida see siis näitama peaks et suhtumine on kehv?..........Operil oli ka lõpus Torpeedos suhtumine kehv ?............. Kindlasti Kinkil on siiamaani suur suu ja räägib maybs asju mis ei ole aga ma arvan et suhtumine treeningutesse on tal korralik muidu ta ei \"veeretaks duublis\" palli...... sa võid siukse jutuga kodus mune veeretada koos emaga (pean silmas seda juttu et a la lehest lugesin ja tean kuidas on) ...................... üldiselt kisub nõmedaks ära ja aitab küll ma ei tea mitu lehte siin on kokku vaieldud selle Kinki suhtumise üle ta on selline nagu on ja jutul lõpp!
    fc pohmell

Kommentaar

Sa ühtegi Vene duublite mängu oled näinud?

Kommentaar

kusjuures highlighte(pean silmas et mingi vitjok oli mingid lõigud kokku pannud kodukaameraga )olen näinud isegi see oli küll eelmine hooaeg ..... ja noh mis ma ikka oskan öelda mäng nagu iga teinegi midagi suurepärast polnud aga midagi kehva ka.......aga kui mängivad vahelduva eduga duublite eest Kalinichenko ja Pavlenko siis ei saa taseme üle kurta ma usun (muidugi nad mängisid jah eelmine hooaeg aga kahtlane kas tase on ühe hooajaga nii palju langenud etnüüd enam ei võiks mängida).....aga üldiselt aitab eks ?......ma panen teema lukku enda jaoks selleks korraks
        fc pohmell

Kommentaar

Algselt postitas priity

Algselt postitas lullu9
          loe rohkem kollast ajakirjandust saad kindlasti targemax
          Sa võiks rohkem kooliõpikuid lugeda. Oskaksid ehk ka mõne argumenteeritud vastuse ka vahelduseks kirjutada. Kehtib ka duff_k kohta.
          P.S. duff_k-le ka fakt: Kink pole selle hooaja jooksul ühtegi võistlusmängu pidanud. Duublite omavahelised palliveeretamised ja rannajalgpall ei lähe arvesse.
          sinu vastused on väga argumenteeritud ja faktide rohked ma ei viici sinuga vaielda sest ma ei näe sellel mõtet sest mulle tundub et sa tead tarmo tegemistest venemaal sama palju kui siga apelsinist

Kommentaar

No need duublid nüüd vaevalt meie klubidest tugevamad on. Ei tasu ülistada asja, millest midagi ei teata. Näiteks Torpeedo duublis need, kes põhis varus on, ei mängi. Jääger näiteks. Vaevalt , et neil eriliselt palju häid pallureid on.

Kommentaar

Algselt postitas luutik

No need duublid nüüd vaevalt meie klubidest tugevamad on. Ei tasu ülistada asja, millest midagi ei teata. Näiteks Torpeedo duublis need, kes põhis varus on, ei mängi. Jääger näiteks. Vaevalt , et neil eriliselt palju häid pallureid on.
              ma ei tea, miks see sinu silmis hea asi v6i argument on, et n2it. Enar (kes erinevalt Takist praegu koondises on) uldse m2nguaega ei saa
              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees

Algselt postitas luutik

ma ei tea, miks see sinu silmis hea asi v6i argument on, et n2it. Enar (kes erinevalt Takist praegu koondises on) uldse m2nguaega ei saa
                See pole mingi hea argument, oled täiesti valesti asjast aru saanud. Püüdsin lihtsalt väita, et duublid on enamasti suht nõrga ja noore koosseisuga. Ja seega pole nad oluliselt paremad meie klubidest.

Kommentaar

Algselt postitas luutik

Ei tasu ülistada asja, millest midagi ei teata.
                  Mul on hea meel,et foorumis on keegi kes teab Venemaa duubelsatsidest kõike...
                  INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas luutik

No need duublid nüüd vaevalt meie klubidest tugevamad on. Püüdsin lihtsalt väita, et duublid on enamasti suht nõrga ja noore koosseisuga.

Jea right..!

Kommentaar

Jah, nõrgad kui munakoored.

Kommentaar

Kas teist keegi on üleüldse vaadanud mis koosseisuga Spartaki duubel tavapäraselt mängib??? Kink oma 1985 sünniaastaga on seal väljakumängijaist stabiilselt üks vanimaid... Tegu pole mitte duublitega nagu Inglise liigas vaid pigem noortevõistkondadega.

Kommentaar

No päris noored seal ka alati ei mängi. Spartaki duubli koosseise leiate siit

Kommentaar

Algselt postitas luutik
                            No päris noored seal ka alati ei mängi. Spartaki duubli koosseise leiate siit
                            No ikka mängivad küll. Spartaki põhi- ja duubelvõistkonna peale kokku on duubli eest rohkem kui kümnes mängus platsil käinud vaid 4 Kingist vanemat mängijat, kusjuures kaks neist on väravavahid. Kui põhivõistkonna mängija aeg-ajalt ühe poolaja duublite eest mängib ei tee see duublite liigast veel tõsiseltvõetavat asja. Pigem on tegemist eesrindliku noorteliigaga. Kas ja kui palju see mängijatele kasuks tuleb on igaühe enda otsustada, kuid kui Kink eelmine hooaeg Spartaki vahetuspingile ja paaris mängus ka platsile pääses, siis see hooaeg on tema bilansis vaid 13 mängu (ja kaks väravat) duubli eest. Selline mängukoormus on noore mängija arengu seisukohalt ilmselgelt ebapiisav.

P.S. Venelasest tuttav ütles, et tema arvamus Vene duublite liiga tasemest on väga madal ning ta vaataks parema meelega Eesti liiga mänge. Samas pole ta aga ühtegi Eesti liiga mängu näinud nii et tema arvamust väga adekvaatseks ei saa pidada.

Kommentaar

Algselt postitas luutik

Mina ütlesin ikka nii ja pole kunagi pidanud duublite liigat tugevamaks, kui eesti liiga. Samas päris mõttetu ta ka pole.

Kommentaar

Spartaki duubel kaotas Saturni duublile 2:3.
                                Kink mängida ei saanud.

Kommentaar

Working...
                                X