Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarmo Kink (82/6)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Tarmo Kink sõlmis lepingu Spartakiga\'

Algselt postitas DenissM

Algselt postitas Amadeus

Kusjuures nüüd siis lõpuks ka kellegi teise arvamus Venemaa duublite kohta. Kink on alati rääkinud, et Venemaa duublite MV on Eesti MV tasemest üle. Tänases lehes ütleb Stepanov kindla sõnaga, et eestikad on vene duublite tasemelt kindlalt üle ning tema loodaks pigem laenuga tagasi eestisse tulla selleks hooajaks kui et seal duubli eest mängida.
    TVMK ja Levadia tase on kindlalt üle. Samas kujutan endale ette näiteks FC Kuressaare mängu Spartaki või CSKA duubli vastu
    Äkki Stjopa on pahane duublisse üleviimise pärast...?
    Hehe... Pean vist oma sõnu sööma :P Moskvas Kubok Sodruzestval kaotas TVMK kindlalt CSKA duublile 0:1, tekitades kogu mängu jooksul põhimõtteliselt ainult ühe väravavõimaluse moskvalaste väravate juures. Paneb mõtlema, mis?

Kommentaar

Mingisuguse sellise turniiri järgi ma küll järeldusi ei hakkaks tegema. Esiteks tulid meie omad raskest treeningtsüklist ja teiseks valmistusid vene ja teised klubid selleks eraldi laagrites ja pidasid hulka treeningmänge. Las poisid mängivad rahulikult omad mängud ära ja korralikku mängu tuleb alles kahe kuu pärast näidata.
      FCF Forever

Kommentaar

Tegid turniiri tarbeks treeninglaagreid ning pidasid sõpruskohtumisi? Aga oh, näe! CSKA tuli ikkagi duubliga mängima. Mis nende põhitegijatega siis juhtus? Kas treeninglaager turniiril osalemiseks oli liiga raske või sõpruskohtumised väsitasid? Seega ma arvan, et paned natukene mööda!

Antud turniir näitab selgelt hetkeseisu, TVMK pole esimese kahe mänguga midagi märkimisväärset saavutanud. Tegemist siiski meie nr 1 klubiga! On mõtlemisainet. Alati ei saa trenni ja vormi kogumise taha kõike ajada! Tase on kord selline.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN

Mingisuguse sellise turniiri järgi ma küll järeldusi ei hakkaks tegema. Esiteks tulid meie omad raskest treeningtsüklist ja teiseks valmistusid vene ja teised klubid selleks eraldi laagrites ja pidasid hulka treeningmänge. Las poisid mängivad rahulikult omad mängud ära ja korralikku mängu tuleb alles kahe kuu pärast näidata.
          Rootsi Kunn on justkui kõikide Eesti klubide advokaat! Korralikku mängu 2 kuu pärast, muidugi õige mõte ja paistab, et kunn on hakanud TVMK fänniks, lootes nende parimat mängu näha meistrivõistlustel. Ma saan aru, kui fännatakse Eesti koondist ja ühte klubi, äärmisel juhul kahte klubi, kuid neist üks peaks siis loogiliselt autsaiderite hulgast olema. Kuid ega Levadia edugi kunnile vastumeelt ole. Seega siis justkui lausa 3 lemmikklubi, kui muidugi Flora sellest reast välja pole langenud.
          Vabandst, kui ironiseerin, aga kõikidele klubidele korraga edu soovida on .
          Ja kui siia lisada avalikult avaldatud kahjurööm teiste alade, eeskätt koss, ebaedu üle, siis saamegi tõelise jalkafänni? Eesti esifänni?

Kommentaar

Algselt postitas Silver

Tegid turniiri tarbeks treeninglaagreid ning pidasid sõpruskohtumisi? Aga oh, näe! CSKA tuli ikkagi duubliga mängima. Mis nende põhitegijatega siis juhtus? Kas treeninglaager turniiril osalemiseks oli liiga raske või sõpruskohtumised väsitasid? Seega ma arvan, et paned natukene mööda!

Antud turniir näitab selgelt hetkeseisu, TVMK pole esimese kahe mänguga midagi märkimisväärset saavutanud. Tegemist siiski meie nr 1 klubiga! On mõtlemisainet. Alati ei saa trenni ja vormi kogumise taha kõike ajada! Tase on kord selline.
            Põhimõtteliselt pidigi CSKA II koosseisuga mängima. Sellest teatati oma kuu tagasi juba ja duubel valmistus ilmselt spetsiaalselt turniiriks. Samas näitab TVMK tase seda, et meil pole mõtet loota erilist läbilööki klubitasemel. Üritagu siis ükskõik milline klubi. Kui Floral oleks võimalusi pidada üleval oma kasvandikke, ehk siis. Kuid praegu, mil Flora on müünud aastaid oma paremaid, ei saa loota ka nende peale. Teised meie klubid on siiani suuresti lootnud vaid Florast vabanenutele ja odavatele leedulastele-lätlastele-venelastele jne, kuid see tagab vaid heal juhul Eesti meistritiitli.

Kommentaar

üldiselt ma arvan et see on küll viimane turniir kus võib sellise vabanduse taha pugeda et vormi pole .... on ju valge ja sinine on olemas .......... tegelt asi selles et teised klubid seal turniiril on täpselt samas seisus kõik ju alles valmistuvad seal minu teada hooajaks.....samas jälle näiteks ei suudeta suvel eurokarika mängudes selgelt alavormis olevaid ning hooajaks ettevalmistuvaid klubisi võita...... see viimane ei käinud nüüd otseselt tvmk pihta......ja ega üldiselt ma ei tahtnudki kuidagi eesti klubisi halvustada aga lihtsalt kui kaotasid siis kaotasid midagi pole teha.... CSKA-le 1-0 kaotada pole häbiasi isegi kui reservid olid siis pole midagi hullu.....see esimese mängu 3-0 kaotus oli küll väike šokk aga noh kõigil on halb päev olemas..... eks suvel näis kuidas TVMK suudab CL-i eelvoorus mängida see kõige tähtsam minu arust.
              fc pohmell

Kommentaar

Tegelt on Pahtakor päris kõva meeskond, Floragi on vähemalt korra neile hävinud, lausa 0-4 vist koguni. Ma ei tea, millal algavad Usbeki liigas mängud, äkki neil käib praegugi hooaeg?

Kommentaar

CSKA duubli esimeses mängus olid ka ka põhikoosseisu mängijad varumeeste pingil, kuid platsile nad ei pääsenud. Ja kui rääkida tasemest ja ettevamistusest, siis nagu eelpoolkõnelejad õigesti märkisid, ei tohiks tegelikult ükski meeskond turniiril väga hoos olla, kuna igal pool on hooajad lõppenud ja tegemist on ühe promoturniiriga, milleks eriti ette ei valmista, vaid võetakse hoopis treeningu osana.

Kommentaar

Algselt postitas luutik

Rootsi Kunn on justkui kõikide Eesti klubide advokaat! Korralikku mängu 2 kuu pärast, muidugi õige mõte ja paistab, et kunn on hakanud TVMK fänniks, lootes nende parimat mängu näha meistrivõistlustel. Ma saan aru, kui fännatakse Eesti koondist ja ühte klubi, äärmisel juhul kahte klubi, kuid neist üks peaks siis loogiliselt autsaiderite hulgast olema. Kuid ega Levadia edugi kunnile vastumeelt ole. Seega siis justkui lausa 3 lemmikklubi, kui muidugi Flora sellest reast välja pole langenud.
                    Ja kui siia lisada avalikult avaldatud kahjurööm teiste alade, eeskätt koss, ebaedu üle, siis saamegi tõelise jalkafänni? Eesti esifänni?
                    kurat. ää peksa segast luutik. siuke teise tsee klassi tasemel näägutamine ei kuulu küll iroonia vaid topaka eestilikult vänge sapi alla. või siis tatipritsimise, kuidas soovid.
                    mida kunn oleks pidanud ütlema? räuskama, et tvmk treenerid on idioodid ja mägijad viimased trossid? loomulikult ei näita see turniir emmigi.
                    14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

luutik on lihtsalt Flora ja Pohlaku advokaat, muud midagi
                      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Huvitav vaidlus TaKi topicus

Kommentaar

Algselt postitas uvv

Algselt postitas luutik

kurat. ää peksa segast luutik. siuke teise tsee klassi tasemel näägutamine ei kuulu küll iroonia vaid topaka eestilikult vänge sapi alla. või siis tatipritsimise, kuidas soovid.
                          mida kunn oleks pidanud ütlema? räuskama, et tvmk treenerid on idioodid ja mägijad viimased trossid? loomulikult ei näita see turniir emmigi.
                          Muidugi teeb Kunn kavalat promot, meelitades kõikide klubide pooldajaid mesijuttudega. Siis ei saa sõimata, nagu luutikuga aegajalt juhtub. Seekord vist lausa lasteaiarühmast.

Kommentaar

Algselt postitas luutik

Algselt postitas uvv

Algselt postitas luutik

Muidugi teeb Kunn kavalat promot, meelitades kõikide klubide pooldajaid mesijuttudega. Siis ei saa sõimata, nagu luutikuga aegajalt juhtub. Seekord vist lausa lasteaiarühmast.
                            tore et sul vahemalt enesekriitika alles on
                            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Minuga on näiteks selline asi, et sain eesti liigajalgpalli täiega nautima hatkata alles Tammeka tulekuga. Tartus lihtsalt ei olnud korralikku meeskonda ning teiste linnade meeskonnad pole omad. Tammekaga on veel see aga, et kui ta peaks kuidagi saama seotud Pohlakuga (huvi on ta Tammeka vastu tundnud!), siis lõpetan fännamise korrapealt. Ma ei suudaks näha kuidas Tammeka mängijaid igal hooajal karjakaupa Tuleviku, Flora ja Kure vahel jagatakse. Seega on Tammeka minu jaoks justkui saareke, kus ma saan oma huvi jalgpalli vastu välja näidata, kõige otsesemal moel - kohapeal Tammeka poiste arengut ja käekäiku vaatamas käies.

Kuna see teema on offtopic, siis tegin ka eelnevat arutelu arvestades oma offtopicu Seost on ainult niipalju, et need mõtted tekkisid eelnevat teksti lugedes.

Aga siis sellest offtopicu asjast kah. Rootsi Kunn on tõepoolest tõeline jalkafänn, kellele teised alad kord ei lähe. Tõelisele jalkafännile on ikkagi eelkõige tähtis jalgpall ning teiste alade ebaedu korral, saab jalgpall rohkem meedia tähelepanu ja raha. Raha on aga spordiala edukuse jaoks tänapäeval (kahjuks) primaarse tähtsusega. Aga... teiste spordialade mahategemisega tehakse maha ja halvustakse eelkõige selle spordialaga tegelevaid inimesi!. Abstrakse asja halvustamise (ala korvapll on jama) taga on raske näha konkreetset selle alaga tegelevat inimest. Seda ongi raske näha. Kas jalgpalli arendamise nimel tuleb minna läbi inimeste? (Tegelikult on minu meelest selle nimel väga palju \"tööd\" ära teinud Pohlak. Aga see on teine teema.) Kas armastus jalgpalli vastu võib toimuda muude spordialade(loe: inimeste) ignoreerimise-halvustamise hinnaga? Eks igaüks otsustagu ise.
                              Ja minu meelest võib kõikidele klubidele korraga edu soovida küll! Selles pole midagi imelikku.
                              On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                              I don’t care what you think of me!
                              Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Hehee:-)

Mina soovin kõikidele maailma inimestele head tulevikku. Seetõttu meeldivad ka kõik maailma jalgpalliklubid ja kõik eesti jalgpalliklubid. Tihtipeale võib pärast mängu öelda, et võitjad on nõmedad ja kaotajad omas kurbuses nii ilusad! Olete seda tähele pannud?
                                On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                                I don’t care what you think of me!
                                Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Working...
                                X