Mis seals ikka edu Takile ja Tihhonile ja loodame ,et kõik hästi läheb. Natuke tundub tundmatus kohas vette hüppamisena see minek aga nagu ikka siis kui oled mängumees siis ujud alati välja.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tarmo Kink (82/6)
Collapse
X
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMiks Kingil päikeseprillid ees olid, kui väljas kõigest -8?
Tuli pimedas väike 1vs1?Ja täna ju päike paistis ikkagi ka. Aga siit hoopis teravam küsimus, nimelt, kas sa prillidel olevat logo nägid?
Ma usun, et kui sa nägid, mis logo seal oli, siis sa juba mõistad ka, miks tal prillikesed ninal olid.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas pedroKingi jutust jääb aga kuidagi mulje, et mees arvab, et vääriks midagi paremat. Tal tuleb reaalselt mõelda, milline on tema tase hetkel ning siis endale selgeks teha, et Barcelonasse tal veel asja pole."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMitte, et mul midagi Kingi vastu oleks, aga olgem nüüd ausad, see Barcelona tase jääbki tal saavutamata. Tema viga on minuarust aegade-algusest olnud see, et ta kipub lihtsalt oma võimeid ja võimalusi ülehindama. Tal on ikka väga palju vaja enne tõestada, kui ta üldse kunagi kõrgemal kui Ungari liiga mängida tahab.
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustMa arvan et see viga on paljus ka fännide süü, kes kiidavad Kinki igalpool kommentaari kohtades, väljaku ääres ja mingit moodi ka meedias kui suudavad.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Kink proovis kindlasti varjata enda nägu suure karvamütsiga ja hiigelsuurte Victoria Beckham prillidega, arvas et kurat kus nüüd fännid lennujaamas hakkavad tormama. Tohoh tillae, võttis mütsi ja prillid ära - ei mingit muutust.
Tegelt ta pole nii suur staar jah nagu ta ise arvab, aga suhtumisest tal vajakka ei jää. Muidugi kui ma ise ka oleksin koondise eest näiteks Lätile viigi löönud ja teised ilusad väravad, siis oleks kindlasti ka ehk endal sama suhtumine. Tehnikat tal on ja kiirust ka. Aga ma ei oska öelda mis asi tal puudu jääb, põhimõtteliselt nagu mitte midagi. Aga ega see halb pole et ta nii arvab, ehk paneb see teda veel enam pingutama, sest ta teab et seal skaudid jälgivad jne.
Kindlasti saab see mingisuguseks hüppelauaks, juhul kui ta hakkab seal ka tegusi tegema. Edu igaljuhul Tarmo sulle, pead ju konkureerima Ungari liiga pairma väravakütiga.
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustKink proovis kindlasti varjata enda nägu suure karvamütsiga ja hiigelsuurte Victoria Beckham prillidega, arvas et kurat kus nüüd fännid lennujaamas hakkavad tormama. Tohoh tillae, võttis mütsi ja prillid ära - ei mingit muutust.
Tegelt ta pole nii suur staar jah nagu ta ise arvab, aga suhtumisest tal vajakka ei jää. Muidugi kui ma ise ka oleksin koondise eest näiteks Lätile viigi löönud ja teised ilusad väravad, siis oleks kindlasti ka ehk endal sama suhtumine. Tehnikat tal on ja kiirust ka. Aga ma ei oska öelda mis asi tal puudu jääb, põhimõtteliselt nagu mitte midagi. Aga ega see halb pole et ta nii arvab, ehk paneb see teda veel enam pingutama, sest ta teab et seal skaudid jälgivad jne.
Kindlasti saab see mingisuguseks hüppelauaks, juhul kui ta hakkab seal ka tegusi tegema. Edu igaljuhul Tarmo sulle, pead ju konkureerima Ungari liiga pairma väravakütiga.How does Freddy Kruger wipe his butt?
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustKink proovis kindlasti varjata enda nägu suure karvamütsiga ja hiigelsuurte Victoria Beckham prillidega, arvas et kurat kus nüüd fännid lennujaamas hakkavad tormama. Tohoh tillae, võttis mütsi ja prillid ära - ei mingit muutust.
Kindlasti saab see mingisuguseks hüppelauaks, juhul kui ta hakkab seal ka tegusi tegema. Edu igaljuhul Tarmo sulle, pead ju konkureerima Ungari liiga pairma väravakütiga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Matchy Vaata postitustSee tehnika tal ka nüüd midagi erilist ei ole, samasugune mis teistelgi koondislastel, lihtsalt väheke rohkem enesekindlust seda näidata.
Meeldiv,et meie liiga üks pairmaid tehnjorre saab välja ja vähemalt saab uude keskkonda kus saab vast ka lõpuks avaneda. Mis kõige tähtsam, saab väga tugevaid mänge iga voor ning ei pea mingitele kuredele ja kalevitele palle võrku sopsama.
Kommentaar
-
Mida te siin jaurateminge parem ETO kodukale siis näete ,et klubil on viimase peal treeningkompleks ja tutikas staadion. Ma uurisin seal teisi klubisi ka ja paljudel on uued statad. Me oleme nende kõrval täielik pommiauk. Ei imesta ,kui Ungari vutt paari aastaga jälle Euroopa tipus möllab. Igatahes tundub ,et seal tehakse tõsist tööd. Täitsa üllatas mind just infrastruktuuri kõrge tase , polnud nende jalkaga üldse kursis .
FCF Forever
Kommentaar
-
väga viisakas koduleht ja suur pluss see et saab ka inglis keele valida.meie klubidel on mida õppida.aga usun et poisid saavad seal hakkama ja ei imesta kui keegi meie omad veel lepingu saab.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar