Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper - MOSKVA TORPEEDOS

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Andres Oper - MOSKVA TORPEEDOS\'

point lihtsalt selles, et ma vaatsin enamus kanaleid läbi aga rtr jäi 2 silma vahele.
    “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Originally posted by Pealik

point lihtsalt selles, et ma vaatsin enamus kanaleid läbi aga rtr jäi 2 silma vahele.
      Ikka juhtub.
      Ise ei oleks ka vast osand vaadata, aga keegi tubli inimene andis siin foorumis miskis teemast sellest teada.
      Ja RTR saatekava võib ka vahest abiks olla.

http://www.rtr-planeta.com/schedule?rubric_id=2

Kommentaar

Päris jube oli vaadata 2. poolaega, Torpedo kogu taktika on lühike sööt ning üks-ühele või valesööt (ehk enda kinni mängimine), masendav. Ei teagi, kas Petrenko taktika ongi selline, või on mängijatel arusaamisega raskusi. Operit süüdistada küll ei tasu, kogu meeskond oli nõrk (peamiselt 2. poolajal). Mängul algul jättis Torpedo Leontshenko penalti realiseerimata, arusaamatu, miks üldse see anti.

Kommentaar

Torpedo teine poolaeg oli tõesti ülimasendav.... tegu oleks nagu mingis eesti madalamas liigas palliva vene meeskonnaga... et palli kaotus on parem kui pikk sööt...
          ma olin ikka teleri ees jummala masenduses... kusjuures pärast vahetusi läks asi hullemaks... kõige nõrgem mees platsil oli Ossipov- mees, kes läks mängu 1.vahetusena- ta eksis kogu aeg.
          Operil ei olnduki võimalust silma paista. Kusjuures üllatav oli, et Oper läks mängu Lebedeneko asemel, kes terve kohtumise mängis suht norm mängu. Minu meelest oleks pidanud hoopis širko välja vahetama. Operit kattis muidugi keegi brasiilane, kes samuti füüsiliselt väga hea nagu Opergi. Pisut tehnilisema Lebdenko vastu, see mängija näiteks nii hästi hakkama ei saanud. Operi aga KAHJUKS nullis kogu aeg ära.
          Kokkuvõtteks- mina usun Operisse, tema aeg veel Venemaal tuleb ja see aeg ei ole mägede taga....
          minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Originally posted by FCOperBK

Torpedo teine poolaeg oli tõesti ülimasendav.... tegu oleks nagu mingis eesti madalamas liigas palliva vene meeskonnaga... et palli kaotus on parem kui pikk sööt...
            ma olin ikka teleri ees jummala masenduses...

Kokkuvõtteks- mina usun Operisse, tema aeg veel Venemaal tuleb ja see aeg ei ole mägede taga....
            muide, vene klubid m2ngivatki lyhikest s88tu,
            Razanauskasel oli Florasse tulles (jah, m2lu ei petnud, sellestsamast Torpedost) veidi kohanemisprobleeme pika s88du peale ymber harjumisega
            GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
            GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
            (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Kummaline on muidugi see, et professionaalsed jalgpallurid ei mängi võrdselt hästi nii pikka kui lühikest söötu. Ma saan aru, kui ründaja ei suuda hästi mängida kaitsjana. Arusaadav, et ühele meeldib mängida lühikest, teisele pikka söötu, kuid oskamise taha ei tohiks asi ometi jääda. Ei saa ju mängida nii, et \"mehed, ärme täna ühtegi pikka söötu anna\". Mõlemad kuuluvad mängu juurde või olen ma asjast valesti aru saanud? Minu tasemel ja tüüpilise Eesti jalgpallikooliga mängijal on kiire ja täpse lühikese sööduga tõesti veidi probleeme, aga kasutatakse ju ometi mõlemat, sõltuvalt mängusituatsioonist. Kui vasakul on ründaja läbijooksul, ei hakka ma ju talle palli kahe-kolme lühikese sööduga ette mängima, mees oleks ammu suluseisus. Kui Torpeedo pallurid/treener ei oska Operi plusse ära kasutada, siis ei ole see küll Opi viga.

its sammetaim!!!

Kommentaar

Selline küsimus oleks. Kunn vist kunagi siin ajas midagi taolist, aga mäletan, et võimalik oli Venemaalt tellida Operi särki. Ei ole nagu kallis ka. Kuna minu vene keel piirdub kehva lugemisoskusega (ja lehelt ise palju infi kokku ei saa), sest tahaks teada, kas oleks huvitatuid-palju maksab-kas keegi on tellinud jne.

Oleks ise arvatavasti huvitatud, oodates vastu kaja...

Kommentaar

Minu teada ,keegi veel sealt tellinud ei ole aga see oleks võimalik küll.
                  Kõige lihtsam oleks ,kui keegi tuttav Moskvasse sõidab ja sealt lihtsalt kaasa toob.
                  Mul on endal kusagil oktoobris plaan Moskvasse sõita ja kui sõit kindel siis võin tellimsi vastu võtta ja kümmekond särki tuua.
                  FCF Forever

Kommentaar

... minu kaudu oleks võimalik Opi käest otse võimalik särke tellida ja koos autogrammiga kui soovite... Ma uurin veic neid hindasi ja riputan siis siia ülesse kui huvi piisavalt suur...
                    P.S. Postitus kulusi ei kaasne
                    RummaBastards!

Kommentaar

Originally posted by jansa

... minu kaudu oleks võimalik Opi käest otse võimalik särke tellida ja koos autogrammiga kui soovite... Ma uurin veic neid hindasi ja riputan siis siia ülesse kui huvi piisavalt suur...
                      P.S. Postitus kulusi ei kaasne
                      oh jess ma oleks ka siis arvatavasti ostja kui postitus kulusi ei kaasne.
                      “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Originally posted by jansa
                        ....riputan siis siia ülesse kui huvi piisavalt suur...
                        Igatahes!

Kommentaar

Ise oleks ka kindlasti käsi kui selline asi võimalik, aga mis klubi/koondise särgid need siis on?

Kommentaar

Originally posted by Roberto Carlos

Ise oleks ka kindlasti käsi kui selline asi võimalik, aga mis klubi/koondise särgid need siis on?
                            Sa ikka saad aru, et tegemist on originaalsärgiga, mitte, et 50 kronsa eest Kadakalt saadud?
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Originally posted by Martin

Sa ikka saad aru, et tegemist on originaalsärgiga, mitte, et 50 kronsa eest Kadakalt saadud?
                              Martin, ega ma nii loll ka ei ole kui sa arvad.

Kommentaar

Martin, ega ma nii loll ka ei ole kui sa arvad.
                                sa oma küsimusega petsid küll ikka täiesti ära sellisel juhul

Kommentaar

Working...
                                X