Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ei saa kinnitada, aga teatud allikate väitel läheb Sander Post Taani klubisse nimega Vejle laenule!?
sellest kirjutab ka täna SLÕhtuleht
No siis on tõsi taga, sest Football Manageri andmebaasis vastava muutuse tegemiseks edastati mulle Taanist eile palve. Väidetavalt Loan contract: 01.07.05-30.06.06
Ei saa kinnitada, aga teatud allikate väitel läheb Sander Post Taani klubisse nimega Vejle laenule!?
sellest kirjutab ka täna SLÕhtuleht
No siis on tõsi taga, sest Football Manageri andmebaasis vastava muutuse tegemiseks edastati mulle Taanist eile palve. Väidetavalt Loan contract: 01.07.05-30.06.06
Football Manageri andmebaasis??:Swtf ei jõua kohale miks Taani klubi sinna palve esitab....... ja miks Sulle see palve esitati:S?selgita lähemalt, huvi tekkis minu arusaamatusest
kas keegi oskab vastata-kas velje on taani esiliigas hea klubi?on tal head võimalused sas liigasse saada?võibolla keegi oskab öelda eelmise aasta tulemusi ?
äitahh!
kas keegi oskab vastata-kas velje on taani esiliigas hea klubi?on tal head võimalused sas liigasse saada?võibolla keegi oskab öelda eelmise aasta tulemusi ?
äitahh!
Mina tean aint seda, et järgmine hooaeg nad SAS liigas ei mängi.
Hetkel nad esiliigas seitsmendal kohal
Üks Vejle fänn tundis täna icq vahendusel suurt huvi Posti vastu. Rääkis, et neile pidi kuskilt pappi kukkuma ja et nende kindel siht on SAS liiga, kuhu nad tegelikult kuuluvad. Kaitses olevat suuri probleeme, mida näitas ka tänane võidumäng AB Kopenhageniga - 4:3. Nii et Sanderil on hea võimalus Taanis \"Raiot teha\"
Kommentaar