Algselt postitas metssiga
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kes järgmisena?
Collapse
X
-
vot see on juba rõõmustavam uudis, et kontaktid nüüd ka mujale tekivad mitte ainult skandinaaviasse. Igati positiivne et meilt mehed itaalias ja saksamaal jällegi testimistel käivad jne
Eile Inter - Sampdoria mängus vaatasin ka, et mingi noor leedukas mängis täitsa hästi.. võiks öelda et oli esimese poolaja üks säravaim mängumees ka.
Ikka väga meeldiv!olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
hea tõesti et poiss sai võimaluse aga samas tundub et hetkel meistriliiga mängijatest ei liigu keegi välismaale,muidugi meeldiv oleks kui ma eksiks.
Puri saab veel vähemalt pool aastat eestis aega viita.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustväga loodan, et anier saaks nii kiiresti, kui võimalik välismaale.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Ahjupera mängis laupäeval 0-6 kaotusmängus Artmedia vastu. Nagu ma aru sain oli ta keskväljal. Ega see tulemus nüüd lepingu osas eriti julgust ei lisa, võttes arvesse, et 4 kolli löödi teisel poolajal kui Ahjupera (ja Kink) väljakul olid.
Samas, Türgi tuurile ta kaasa võeti - http://www.eto.hu/index.php?op=news&sel=307&newsid=5096League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
-
eestimees ehk oskad öelda kuidas hetkel telesiga soomes rahule jäädakse ja kui suur on võimalus et ta soomes saab oma karjääri jätkata.ise olen arvamusel et kui mees saab soome siis võiks teda kasvõi korra ka koondisesse kutsuda.
sulle siis veel mõned küsimused,mis seis novikovoga on ja kas sinu poolt on veel mõni ülemineku üllatus tulekul?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitusteestimees ehk oskad öelda kuidas hetkel telesiga soomes rahule jäädakse ja kui suur on võimalus et ta soomes saab oma karjääri jätkata.ise olen arvamusel et kui mees saab soome siis võiks teda kasvõi korra ka koondisesse kutsuda.
sulle siis veel mõned küsimused,mis seis novikovoga on ja kas sinu poolt on veel mõni ülemineku üllatus tulekul?
Novikovi kohapealt on raske komenteerida ja üllatuse kohapealt ka...
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitusteestimees ehk oskad öelda kuidas hetkel telesiga soomes rahule jäädakse ja kui suur on võimalus et ta soomes saab oma karjääri jätkata.ise olen arvamusel et kui mees saab soome siis võiks teda kasvõi korra ka koondisesse kutsuda.
sulle siis veel mõned küsimused,mis seis novikovoga on ja kas sinu poolt on veel mõni ülemineku üllatus tulekul?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaak Vaata postitustTeleshil pole vist eesti passiMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar