320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kes järgmisena?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Keda pakute,et võiks sellel talvel välismaale siirduda?

Minu nimekiri järgmine.

Karol Mets, Ilja Antonov, Igor Subbotin, Andreas Raudsepp, Maksim Gussev, Trevor Elhi, Albert Taar, Matvei Igonen, Ken Kallaste, Daniil Ratnikov, Mihhail Lavrentjev.

kui sellest nimekirjast ,kasvõi 5 meest välja pääseb,siis oleks see juba hea.

loodedavasti leiavad omale klubi ka Jääger ja Pareiko.

Luts ja Kink on minu jaoks kaduma läinud mängijad!
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

Pigem ootaks kaht meest neljast (Mets, Antonov, Subbotin, Kallaste). Teiste välismaale siirdumisse hetkel usku pole.
      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Igonenil veel vara.

Vt. ka Marko Meerits.

Kommentaar

Algselt postitas budu Vaata postitust
          Keda pakute,et võiks sellel talvel välismaale siirduda?

Minu nimekiri järgmine.

Ilja Antonov, Andreas Raudsepp, Maksim Gussev, Trevor Elhi, Albert Taar, Mihhail Lavrentjev.

kui sellest nimekirjast ,kasvõi 5 meest välja pääseb,siis oleks see juba hea.

loodedavasti leiavad omale klubi ka Jääger ja Pareiko.

Luts ja Kink on minu jaoks kaduma läinud mängijad!
          Antonov sõlmis just lepingu uue, tema tasemel mängijaid on tasuta lademetes. Taar käis niigi testimas enne igal pool, kuhugile ei pääsenud, ei usu et ta nüüdki pääseb. Ülejäänudel oleks võimalused mängida ainult väga lahjades välisklubides, mis tõstatab küsimuse, kas üleminekul oleks pointi?

Kommentaar

Algselt postitas Felipe Vaata postitust
            Antonov sõlmis just lepingu uue, tema tasemel mängijaid on tasuta lademetes. Taar käis niigi testimas enne igal pool, kuhugile ei pääsenud, ei usu et ta nüüdki pääseb. Ülejäänudel oleks võimalused mängida ainult väga lahjades välisklubides, mis tõstatab küsimuse, kas üleminekul oleks pointi?
            Enamus on neist Eesti mõistes noored ja kui saavad uut õhku nuusutada,siis see tuleks ikka kasuks. Kui sinu kui jalgpalluri eemärk on vaid koduses lombis madistada,siis sellised varsti pakivad asjad kokku ja lähevad norra-soome ehitajaks. Iga mängija peab võimalusel üritama välismaal enda läbilööki,sest nagu nii mõnigi mängumees on öelnud,et koju saab ju alati tulla. Mina ei pooldagi seda,et meie poisid läheks nüüd kuhugu kehvema tasemega klubisse,kus neil mänguaeg oleks garanteeritud. pigem üks samm kõrgemale,kus oleks meeskonna sisene konkurents,mis ka mängijat edasi arendaks.

Ma saan aru jah,et Eestis võib vaid Tarmo kink endale lubada võimalust,et ise valib kuhu mängima läheb. Aga pigem see mees mängib edasi Eesti liigas ,või siis lõpetab üldse
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Ilja Antonov, Andreas Raudsepp, Maksim Gussev, Trevor Elhi, Albert Taar, Mihhail Lavrentjev?

Kui üks nendest välja pääseb, siis avame Prive's šhampused! Siin listis pole ühtegi nime, kes üldse võiks pääseda..

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
                Ilja Antonov, Andreas Raudsepp, Maksim Gussev, Trevor Elhi, Albert Taar, Mihhail Lavrentjev?

Kui üks nendest välja pääseb, siis avame Prive's šhampused! Siin listis pole ühtegi nime, kes üldse võiks pääseda..
                Nu Kalju pidi ka Sillamäest ettepoole meistriliigas jääma
                Ott Järvela

Kommentaar

Nu Kalju pidi ka Sillamäest ettepoole meistriliigas jääma
                  Ou, ma olen sulle kast õltsi sees. Kuidas klaarime?

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
                    Ou, ma olen sulle kast õltsi sees. Kuidas klaarime?
                    teeb ikka kasti ää , aga kuna ma alkost puhkamas,siis lepin ka kasti baltika nulliga

Aga teemasse ka. Subbotin ja Sveits ei oleks üldse paha variant
                    Ott Järvela

Kommentaar

teeb ikka kasti ää , aga kuna ma alkost puhkamas,siis lepin ka kasti baltika nulliga

Aga teemasse ka. Subbotin ja Sveits ei oleks üldse paha variant
                      Ma olen kuni jõuludeni Tartus, siis Pärnus. Jaanuari alguses uuesti Tartu.
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

järgmised on siis Lipin ja Kovtunovitš - esimene Islandile pidavat testimisele minema, teine ei tea kuhu aga kogu aeg välismaast unistanud

Kommentaar

Ma usun, et Subbo saaks paremini hakkama Sotimaal, kui Sveitsi esiliigas.

Kommentaar

Algselt postitas Felipe Vaata postitust
                            Ma usun, et Subbo saaks paremini hakkama Sotimaal, kui Sveitsi esiliigas.
                            Ise jäin ka selle mõtte juures pidama,et sotimaa oleks ehk parem valik. Ja ma ei imestaks ,kui see huviline oleks ka eestlastele tuttav paik. Iiri liigast ei tea kahjuks küll suht mitte midagi. Kas see üldse täisamatöörlik ei olnud?
                            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas westfalen Vaata postitust
                              Karol Metsast olla huvitatud FC Basel.
                              Kus kohast selline info muidu pärineb?

Kommentaar

Ise jäin ka selle mõtte juures pidama,et sotimaa oleks ehk parem valik. Ja ma ei imestaks ,kui see huviline oleks ka eestlastele tuttav paik. Iiri liigast ei tea kahjuks küll suht mitte midagi. Kas see üldse täisamatöörlik ei olnud?
                                mitte poolamatöörlik aga mitte täisproff ka - nagu öeldakse ei kaks ega poolteist...
                                Kahtlen, et Subo saaks Šotimaal hakkama. Keeli ei valda ju, seega Poola, Valgevene oleksid optimaalsemad variandid

Kommentaar

Working...
                                X