Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Valeri Karpin on Eesti Vabariigi kodanik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Valeri Karpin on Eesti Vabariigi kodanik\'

Algselt postitas Kerberos

Algselt postitas DenissM

Algselt postitas luutik

Ajalehes den za dnjom oli pikk intervjuu Karpiniga. Küllaltki igav lugu ja Eesti kodaniku staatust ei meenutatud. Eestit meenutati vaid nii palju, et kodumaa pole tal mitte Eesti vaid CCCP.
    Venelane kes on sündinud CCCP mitte eestis jääb üldjuhul ikkagi venelaseks.Eesti ei ole talle kodumaa.
    Budõlin on ka sündinud CCCP-is ja siis? Kus on loogika?
    Ütlesin,et üldjuhul.
    Kas \"üldjuhul\" õiget eestlased tulevad aastast 1991?

Kommentaar

Mõttetu vaidlus. Aga eks see sõltub sellest, kuidas inimesed ise enda kohta mõtlevad.
      Mina näiteks olen sündinud NSVL-u poolt okupeeritud Eesti Vabariigi territooriumil.
      Y R A

Kommentaar

läheb jälle kiskumiseks rahvusküsimustes....Ütlen ka siis sõna sekka. Oluline pole mitte geneetiline kood vaid sotsiaalne kuuluvustunne( ning eestimaalasena võisid tunda cccp ajal, tollases vaimses surutises, end vist küll ainult etnilised eestlased). Ning usun, et seega on hakanud eestit oma kodumaana teadvustama budõlinid ja paljud tema saatusekaaslased alles peale eesti taasiseseisvumist, kui ka teise kultuuritaustaga inimesed said pildi eesti kultuurist, mille vaikne olemasolu cccp ajal tõenäoliselt tollaste migrantideni ei jõudnud ja see on ju ka igati aru saadav ning andestatav.
        Karpin aga on tõenäoliselt seisnud eestist nii cccp ajal kui hiljem sama kaugel kui siga kuust. Väidetavalt ei tea kõik Narvas elavad vene haritlasedki (nii palju kui neid seal on) midagi eesti rahvuskultuurist, miks peaks siis end eestiga seostama mingi narvas koolipoisina cccp ajal resideerunud lihtne jalgpallur.

Kommentaar

Pidasin sama asja silmas, mida überalles - kuuluvustunnet, kuidas keegi ise ennast paigutab. Rahvus pole nii oluline.
          Y R A

Kommentaar

Tegelt on Karpin varem hoopis mõistvamalt Eesti riiki suhtunud. Küllap oli ajakirjanik süüdi selles, et seekordses loos Eesti unustati.

Kommentaar

Algselt postitas luutik

Ajalehes den za dnjom oli pikk intervjuu Karpiniga. Küllaltki igav lugu ja Eesti kodaniku staatust ei meenutatud. Eestit meenutati vaid nii palju, et kodumaa pole tal mitte Eesti vaid CCCP.
              Venelane kes on sündinud CCCP mitte eestis jääb üldjuhul ikkagi venelaseks.Eesti ei ole talle kodumaa.
              Juhhuuu.. ma olen ka sündinud CCCP\'s

Karpin on pask juba 1,5 aastat.

Kommentaar

Algselt postitas amority

Algselt postitas luutik

Juhhuuu.. ma olen ka sündinud CCCP\'s

Karpin on pask juba 1,5 aastat.
                Karpin on legendaarne mängija. Aga näiteks Pele on pask juba mitukümmend aastat

Kommentaar

Working...
                X