Algselt postitas Jaak
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Taavi Rähn (74/0)
Collapse
X
-
Eesti pahapoisi Rähni kohta inf inglise vanameistrilt a` 60 ,poolkaitsja kes lapis saamatute keskkaitsjate puudujääke .Eestis kirutud ,kuid samas parima mängu teinud eestlane .Oleks ju võinud nagu meie kiidetud keskkaitsja mitte minna palli tõrjuma ja kõik oleks ok .
Kommentaar
-
Lähtuvalt 1. märtsil toimunud vahejuhtumist soovib Eesti jalgpallikoondise mängija Taavi Rähn omalt poolt koheselt avalikkust informeerida ning teeb seda järgneva avalduse kaudu:
Eesti Politsei info: 1. märtsil 5.22 toimus kaklus Viru väljakul, kus 1980. aastal sündinud Enn ja 1981. aastal sündinud Taavi (Rähn) lõid 1984. aastal sündinud meesterahvast. Politsei pidas lööjad kinni.
„Head inimesed,
mul on väga kahju, et sellise intsidendiga seotud olen. Mõistan, et ükskõik, milline on minu osa antud juhtumis, on tegu ebameeldiva sündmusega. Samuti, et professionaalne sportlane ei tohi sellistesse situatsioonidesse sattuda.
Ühtlasi teatan, et olen seoses juhtumiga andnud politseile omapoolsed ütlused ja usun võimuorganite professionaalsesse töösse.
Mõistan, et lähtuvalt sellest, et olen avaliku elu tegelane, on antud juhtumi vastu kõrgendatud tähelepanu. Siiski palun avalikkusel olukorda mõistvalt suhtuda ning lasta politseil asja uurida ja mitte enne uurimise lõppu intsidendi kohta seisukohta võtta. Olen valmis avalikkusele oma tegude kohta vastust andma ja politseid uurimises igakülgselt abistama.
Õnneks ei seganud intsident minu põhitööd, jalgpallimängu.
Tänan kõiki mõistva suhtumise eest,
Taavi Rähn”
Eesti Jalgpalli Liidu presidendi Aivar Pohlaku kommentaar:
„Professionaalne sportlane ei tohi sellisesse situatsiooni mitte mingil tingimusel sattuda, mistõttu mõistame selle hukka. On selge, et taoline juhtum käib rängalt vastu jalgpalliliidu üldisele eetikale. Et uurimine käib, kujundab Eesti Jalgpalli Liidu juhatus oma täpse seisukoha lähiajal.”Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustDeldi komentaar
vutt, 06.03.2008 08:37
Taavi Rähni selle hooaja parim esitus
küssa.., 06.03.2008 08:40
Kas Taavi tegi hommikujooksu poole kuue ajal Viru platsil koos kammraadiga?
Mäs?, 06.03.2008 08:58
Kahekesi taoti ühte meest? Väga sportlaslik...
tavapärane, 06.03.2008 09:17
Taavi Rähn EI OLE avaliku elu tegelane nagu ta oma märgades unenägudes ehk näeb. Taavi Rähn on koondise seisukohalt viletsa auraga "pallivõlur", kelle tugevaks küljeks on omaväravad. Taguge see endale pealuu sisse.Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
Vara hõisata. Kardan, et kui ta krimka kaela saab, pööratakse jalgpalliliidu tingimisi karistus täitmisele ja mul on millegipärast tunne, et just nii läheb.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitust2 voor Zalgiris Vilnius - Ekranas Panevezys 1:1 puudusSupplies!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar