Algselt postitas Vapper Kass
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vladimir Voskoboinikov (36/4)
Collapse
X
-
Vosko valmistub ju koondise mänguksAlgselt postitas norsk Vaata postitustTorpedole teine võit järjest, Pjatigorskis alistati 1:0 sealne Mashuk KMV. Vosko, keda Kaukaasia reisile kaasa ei võetud, ei mänginud.
Tabelis tõusis klubi 15. kohale, ehk esmakordselt alates tont teab, mis ajast ollakse püsimajääjate seas.
Kommentaar
-
Küsis jah, et kes on ja kus mängib. Ma muidu tähelepanu poleks pööranudki sellele kui ta poleks enne kohtumise lõppu lahkunud ning oli ju see koheselt peale seda kui vosko casillasest mööda lükkas ning üle lõi. peale seda tõusis üles patsutas mulle õlale ning ütles-väga hea. Soovis veel head vaatamist ja lahkus.Algselt postitas Õhtujuht Vaata postitustküsis sinu käest vosko kohta. või kuidas ta uuris.
Kommentaar
-
ma arvan, et tuleb tagasi Eestisse, ilmselt levadiasse.Algselt postitas fan of tottenham Vaata postitustVosko sekkus jälle hilja vahetusest (73.min), värav (77.min) aga ikkagi 1:3 kaotus ja Torpedo langeb.
Tekib küsimus, kuhu edasi ? Leegionäre vist madalamas divisionis olla ei tohi ?
Või äkki hoopis Kaljusse?
Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar