ei tead, ta jääb oma mängijat katma kes pole isegi palliga ja siis vaatab pealt kuidas tema keskkaitse paariline oma mehe vabaks jättis ja nüüd lööb värava. ma arvan ka et klavani kohustus ei olnud sellele mehele peale minna:P
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ragnar Klavan (Tallinna Kalev, Eesti)
Collapse
X
-
kas keegi oskaks minusugusele lollile selgeks teha miks on hea et klavan keskkaitses mängib? ma ei näe tal sellel positsioonil pikemas plaanis mingit perspektiivi--ei ole ta mingi eriline peamängukunn, samuti mitte jõuliselt trügija. Jah tal on pisut kiirust ja tehnikat, kuid väljaspool Hollandit pole vaid nende omadustega keskkaitses midagi peale hakata...
Kommentaar
-
Algselt postitas kangura Vaata postitustei tead, ta jääb oma mängijat katma kes pole isegi palliga ja siis vaatab pealt kuidas tema keskkaitse paariline oma mehe vabaks jättis ja nüüd lööb värava. ma arvan ka et klavani kohustus ei olnud sellele mehele peale minna:P
edit: Vaatasin nüüd olukorra uuesti üle ja tõesti oleks pidanud Klavan varem liikuma hakkama. Eelpool mainitud äärekaitsja/poolik oli ikka päris lähedal, nii et oleks saanud kiiremini ümber organiseeruda küll.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Klavani pakk polnud otseselt, aga süü on ka temal, ta tõesti oleks pidanud minema selle mehe peale. Loll jutt, et "oleks oma mehe katmata ju jätnud". Sinna liikus juba mees. See pole mingi õigustus, et tal oli mees. Sellise suhtumisega (mida tal endal vast pole) võib kuskil mudaliigas vaid jalkat taguda
Kommentaar
-
Algselt postitas priity Vaata postitustkas keegi oskaks minusugusele lollile selgeks teha miks on hea et klavan keskkaitses mängib? ma ei näe tal sellel positsioonil pikemas plaanis mingit perspektiivi--ei ole ta mingi eriline peamängukunn, samuti mitte jõuliselt trügija. Jah tal on pisut kiirust ja tehnikat, kuid väljaspool Hollandit pole vaid nende omadustega keskkaitses midagi peale hakata...
Kommentaar
-
Ragnar siis 87 minutil Groningeni vastu platsile. Viimati sai Eredivisie mängus minuteid 12 septembril.
EDIT: Lensi väravast saadi üle mitme aja võidurõõmu maitsta. Lisaks veel seda, et sahinad käivad, et uue peasponsori asumaa viitab Venemaale ja kuluaarides spekuleeritakse Gazpromi nimega, kes juba teatavasti on samas funktsioonis nii Zeniti kui Schalke klubis. Eks lähiaeg too selgust.Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
väga loodan, et AZ täna võidab ja Olympiacos kaotabhttp://ragnar-klavan.ucoz.net/
Ragnar Klavan
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar