Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ragnar Klavan (Tallinna Kalev, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ei lähe Klavan mitte kuhugi. Liverpooli jaoks on Klavani kogemused ja ülim professionaalsus hindamatu väärtusega. Ta on kõva eeskuju kõigile terves klubis.

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
      Ei lähe Klavan mitte kuhugi.
      Kurb asja juures on see, et ilmselt ei lastagi teda minema (alati võib mõni keskkaitsja katki minna ja siis on teda pingile vaja), aga mängupraktika puudumine võib vormile laastavalt mõjuda.

Kommentaar

Kui järgmiseks hooajaks ka Liverpooli jääb, siis ärge muretsega, pooli kaitse on piisavalt logisev ja ebastabiilne, et küll ta uuesti võimalusi saab. See haigus ja vigastus tuli nii valel ajal, kui ta tulla sai. Koht van Dijki kõrval oli vaba.

Kommentaar

ka võib olla, et jääb, kogenud mees, müües raha ei saa, palka palju ilmselgelt ei küsi, pahandusi ei tee ja ei inise. aga mänguaeg saab küll tal veel kasinam olema, kui seni. nii et koondise pärast ma pigem loodangi, et lahkub.

Kommentaar

Andke aega, kui suvel kedagi mehist juurde ei tooda pole hullu midagi.
            Dreams cant be buy

Kommentaar

Algselt postitas Stok
              Juuksur lõikas sisse või? Reedel rääkisime ju, ja minu seisukoht oli, et Klavani mänguaeg on nüüd vist suht otsas, aga ise ta vaevalt kuskile edasi läheb, tiksub rahumeeli lepingu lõpuni ja siis vaatab turul ringi. Karta laseb, et Premmis ta tagaotsitavate keskkaitsjate esikümnesse ei mahu, aga võib ju sarnaselt Läti hiljutisele kaptenile Championshipis tegusid teha.
              Sõltub. Tegelikult on ta EPLis päris häid esitusi ka teinud. Neid ikka rohkem kui nigelaid.
              Ja kui mõelda sellele, et iga aasta tuleb alt 3 näljast klubi juurde, kes on valmis EPLi kogemuse nimel ennast pooleks maksma siis miks mitte? Ei välistaks, et palgatõusugi saaks niimoodi.

Kommentaar

Arvan, et Klavan ei taha kuhugi minna, vaid jätkab vaikselt töö tegemist, et võimaluse avanemisel taaskord platsile saada ja oma roll ära täita. Piisab ju vaid ühe põhikeskkaitsja vigastusest ja ongi tagasi pingil. Liverpool on hetkel (heal päeval) tõenäoliselt üks parimaid klubisid Euroopas (eks ole näha, kuidas CL õnnestub lõpetada) ning selgelt veelgi paremaks muutumas/tõusuteel. See peaks järjest rohkem talente/staare Liverpooli järgnevatel aastatel tõmbama ning on tõeline privileeg (mida me eestlased võtame vist juba liiga iseenesest mõistetavalt, mida see ilmselgelt ei ole), et Klavan saab just sellel hetkel olla osa Liverpooli tegemistest. Seejuures on tal minu meelest olnud väga oluline roll selles, et Liverpool on täna seal, kus ta on (st olnud mees omal kohal, kui vajadus on tekkinud). Ehk kokkuvõtvalt ma arvan, et nii Klavan kui ka Klopp on asjade seisuga väga rahul ning Klavan ei liigu Liverpoolist kuhugi. Klavan on keskpärastes klubides saanud mängida juba küllaga ning nüüd on aeg nautida maailma tippklubis olemist.

Kommentaar

Ma usun, et silmas peeti ennekõike mängupilti (mis toob ka tulemusi).
                  see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

grr, mis värk Klavanil viimasel ajal nende vigastustega on. Saksamaal lasi 418293 mängu jutti, aga sel hooajal juba teist korda tabab mingi issias täpselt siis, kui seda kõige vähem vaja oleks (Van Dijki saabudes, nüüd uue võimaluse tekkides).

Kommentaar

Algselt postitas Sihvakas murukarikas Vaata postitust
                      grr, mis värk Klavanil viimasel ajal nende vigastustega on. Saksamaal lasi 418293 mängu jutti, aga sel hooajal juba teist korda tabab mingi issias täpselt siis, kui seda kõige vähem vaja oleks (Van Dijki saabudes, nüüd uue võimaluse tekkides).
                      jutt pole vigastusest ju? või ma midagi maha maganud? Klavan pole mänguvormis on jutt ehk taastub alles.

Kommentaar

aga millest siis taastub? eesti koondise mängudest või?

Kommentaar

Andy Robertson is confident Liverpool possess the necessary defensive depth to cope with the absence of injured duo Joel Matip and Joe Gomez.

Robertsoni jutust on aru saada, et "taastub" sellest vanast vigastusest ja teeb juba ka trenni. Tundub, et Kloppi ei huvita, et Klavan käis koondisega vahepeal mängimas, vaid usaldab mänguvormi poolest pigem akadeemia kaitsjaid, kui need Klavani asemel pingile saadab.

Kommentaar

kummaline jah, et sul ei ole kedagi pmst ja samas juba koondise eest mängimas käinud mees ka ei sobi. vb et koondises käis, selleks ei sobigi?

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                              kummaline jah, et sul ei ole kedagi pmst ja samas juba koondise eest mängimas käinud mees ka ei sobi. vb et koondises käis, selleks ei sobigi?
                              Aga võibolla on mingi kõksu endale korjanud ja ei taheta riskida kuna palju mänge on veel ees ja kui Raku ka lõplikult katki läheks oleks päris sitt seis?
                              FC Flora

Kommentaar

Seni teadaolevate sündmuste põhjal (Klavan mängis vahepeal koondises, uut vigastust pole saanud) ei tundu praegune mängust eemale jäämine üldse loogiline. Ka Lovren maadles mingi vigastusega ja on ikka platsis ja meie mees isegi pingile ei mahu?
                                Pigem arvaks, et totaalne usalduse kaotus ja võimalik klubivahetus... Seda toetab ka Klavani enda kohta eriskummaline postitus Twitteris suurest silmast.

Kommentaar

Working...
                                X