320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ragnar Klavan (Tallinna Kalev, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Viimase mängu tipphetki vaadates oli mees pidevalt hädas ning ka värav tuli tema pealt.
    Värav tuli tema pealt küll, aga alternatiiv oleks olnud vastane maha tõmmata ja punane (heal juhul kollane) saada. Sellega olen küll nõus, et tema tase sel hooajal ei õigustanud enam põhikoosseisus mängimist. Kui jalgpalliga soovib jätkata, siis oleks tore teda näha natuke madalamal tasemel. Kuigi oleks väga tore, kui ta läheks oma karjääri lõpetama Augsburgi, siis seda ilmselt ei juhtu ja võimalik, et tase ei veaks ka seda enam välja, sest vaevalt, et Augsburg Cagliarist nõrgem on.

Kommentaar

Sihuke tunne et tahab vaikselt lihtsalt ära lõpetada, kuigi ma ei tea miks ta siis koondist väldib veel, või tahab veel tõesti Eesti tulla kuigi seda ma usuks kõige vähem sest ega flora vist rohkem penskareid ei taha ja kes teine suudaks Klavanile vastu tulla. Äkki Kalevisse mingiks treener-mängijaks? Kahju et ta kuidagi unustuse hõlma on vajunud, kes kurat teab kelle süü see on et meediaga üldse kontaktis pole.

Kommentaar

Algselt postitas Reina Vaata postitust
        Sihuke tunne et tahab vaikselt lihtsalt ära lõpetada, kuigi ma ei tea miks ta siis koondist väldib veel, või tahab veel tõesti Eesti tulla kuigi seda ma usuks kõige vähem sest ega flora vist rohkem penskareid ei taha ja kes teine suudaks Klavanile vastu tulla. Äkki Kalevisse mingiks treener-mängijaks? Kahju et ta kuidagi unustuse hõlma on vajunud, kes kurat teab kelle süü see on et meediaga üldse kontaktis pole.
        Ma arvan, et see on suuresti isiklik valik madalat profiili hoida ja seda on Klavan läbi terve karjääri küllaltki läbivalt teinud.
        FC Flora

Kommentaar

Loodame, et teeb sama lükke nagu Ronaldo. Itaalia Serie A-st tagasi kodulinna ja koduklubisse, kust kõik alguse sai

Kommentaar

Algselt postitas foobia Vaata postitust
            Loodame, et teeb sama lükke nagu Ronaldo. Itaalia Serie A-st tagasi kodulinna ja koduklubisse, kust kõik alguse sai

Ritsoni ette, Seederi kõrvale

Kommentaar

Algselt postitas foobia Vaata postitust
              Ma väga ei näe, et peale Tallinna Kalevi ta mujale võiks minna kui rääkida kodumaast.

Kommentaar

Seda Kalevi rolli ei maksa tal yletähtsustada.

Kommentaar

Uudiseid?

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
                    Uudiseid?
                    Viimane tulemus Mäng toimus: 09.08.2024 – kell 19:30Toimumise koht: Kadrioru staadion  

Kommentaar

Niimoodi minnes küll sealt klubist häid mängumehi tule.
                      Ela ja tunne, et elad
                      see on kõige lihtsam
                      filosoofia, mis toimib
                      sule silmad ära vaata
                      tagasi, hinga sügavalt ja
                      hüppa üle iseenda varju
                      tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
                        Niimoodi minnes küll sealt klubist häid mängumehi tule.
                        Kalevi kasvandikud on varasemalt soccerneti suvepäevade turniiri domineerinud küll

Kommentaar

Terminano i prestiti di Arturo Calabresi, Alfred Duncan, Radja Nainggolan, Daniele Rugani e Riccardo Sottil. Scade inoltre il contratto di Kwadwo Asamoah.
                          Dopo 3 stagioni e 64 presenze in rossoblù lascia la Sardegna Ragnar Klavan.
                          A tutti grazie e in bocca al lupo per il futuro ��������
                          Cagliari FB.
                          Raku seiklused sardiinias läbi siis.
                          Ela ja tunne, et elad
                          see on kõige lihtsam
                          filosoofia, mis toimib
                          sule silmad ära vaata
                          tagasi, hinga sügavalt ja
                          hüppa üle iseenda varju
                          tule koos minuga.

Kommentaar

Paide LM raudselt. 😏

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
                              Paide LM raudselt. ��
                              Ega muidu vist pressikonverentsi ei tehtaks jah.

Kommentaar

Mind huvitab mis loogika selle taga oleks? Viljandist saan aru, Kalevist vb ka, kuid Paide? Vaevalt, et nad talle 10000+ palka maksaks, nii et selle taha ei tohiks ka tal asi jääda.
                                Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                                Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Working...
                                X