Algselt postitas ElNino9
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ragnar Klavan (Tallinna Kalev, Eesti)
Collapse
X
-
-
Sihuke tunne et tahab vaikselt lihtsalt ära lõpetada, kuigi ma ei tea miks ta siis koondist väldib veel, või tahab veel tõesti Eesti tulla kuigi seda ma usuks kõige vähem sest ega flora vist rohkem penskareid ei taha ja kes teine suudaks Klavanile vastu tulla. Äkki Kalevisse mingiks treener-mängijaks? Kahju et ta kuidagi unustuse hõlma on vajunud, kes kurat teab kelle süü see on et meediaga üldse kontaktis pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas Reina Vaata postitustSihuke tunne et tahab vaikselt lihtsalt ära lõpetada, kuigi ma ei tea miks ta siis koondist väldib veel, või tahab veel tõesti Eesti tulla kuigi seda ma usuks kõige vähem sest ega flora vist rohkem penskareid ei taha ja kes teine suudaks Klavanile vastu tulla. Äkki Kalevisse mingiks treener-mängijaks? Kahju et ta kuidagi unustuse hõlma on vajunud, kes kurat teab kelle süü see on et meediaga üldse kontaktis pole.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas foobia Vaata postitustLoodame, et teeb sama lükke nagu Ronaldo. Itaalia Serie A-st tagasi kodulinna ja koduklubisse, kust kõik alguse sai
Ritsoni ette, Seederi kõrvale
Kommentaar
-
Algselt postitas foobia Vaata postitustLoodame, et teeb sama lükke nagu Ronaldo. Itaalia Serie A-st tagasi kodulinna ja koduklubisse, kust kõik alguse sai
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustUudiseid?
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustEla ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustNiimoodi minnes küll sealt klubist häid mängumehi tule.
Kommentaar
-
Terminano i prestiti di Arturo Calabresi, Alfred Duncan, Radja Nainggolan, Daniele Rugani e Riccardo Sottil. Scade inoltre il contratto di Kwadwo Asamoah.
Dopo 3 stagioni e 64 presenze in rossoblù lascia la Sardegna Ragnar Klavan.
A tutti grazie e in bocca al lupo per il futuro
Raku seiklused sardiinias läbi siis.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustPaide LM raudselt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar