Algselt postitas nonoh
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ragnar Klavan (Tallinna Kalev, Eesti)
Collapse
X
-
Algselt postitas doksik Vaata postitustmillega see hakkama sai see hakola?tegi midagi ka v?
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustRagnar mängis korralikult. Meeskond on ta juba omaks võtnud korralikult. Loosung oli ja hea oli seda vaadata, eestlast hinnatakse Hollandis kõrgelt. 2-0 võit siis viimasel hetkel löödi 2-0 ära ilusast kombinatsioonist.
oli siis suur loosung
Kommentaar
-
Algselt postitas andre26 Vaata postitustloosung oli siis heraclese fännide poolt jah? et tänan klavan v6i midagi sellist?
oli siis suur loosung
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustLoosung oli terve fänni tribüüni pikkune. Suur ikka.
Kommentaar
-
Algselt postitas doksik Vaata postitustmillega see hakkama sai see hakola?tegi midagi ka v?
Keegi siin varem rääkis, et Hakola pani juba suht ässa seal aga ma ise vaatasin ka Heraclese eelmist mängu Nijmegeniga ning kahjuks jättis siis natuke saamatu mulje.. tänases kohtumises vist esimest korda pingile langenud..
Igatahes minu jaoks oli ta sümpaatseim võõrmängija eesti meistrikas ning usun, et kui poiss jätkuvalt vaeva viitsib näha siis paneb veel kõvasti ässa
Päris palju offtopcut sai tglt. Klavan mängis minu arust täna suht korralikult, ainult, et pilt ei olnud hea. (nii et väga head ülevaadet ei saanud)
Nüüd lähiajal peaks see Pinoccio (vabandan et ei uurind välja õiget nime aga enamus teavad keda mõtlen) taas terveks saama ja eks näis mis siis Rakust saab.
Siiamaani kõik väga hea ja loodame parimat
Kommentaar
-
Algselt postitas youngGun Vaata postitusttä räägib dutchi ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar