Oot üks hetk, kuniks olen ribadeks end naernud
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ragnar Klavan (Tallinna Kalev, Eesti)
Collapse
X
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustOot üks hetk, kuniks olen ribadeks end naernud
Kogu disskusioon käibki selle ümber, ega ta kaartidega väljas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustHuumorivaesed inimesedFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Ma olen jälgin mmänge ja vaadand ka kokkuvõtteid mängudest siis Klavan algatab heade söötudega üpris palju rünnakuid ja suudab ette võtta vastaseid...igati Tublii(Y)
Kommentaar
-
Kas keegi teine täna veidi enne kella 9t hommikul ei juhtund olema Vabaduse Väljaku kandis? Suureks üllatuseks tulid nimelt sel ajal mulle vastu ümberkukkumise piiril Ragnar Klavan ja Mihkel Aksalu.
Jõudnud minu ja klassivenna lähedale, küsis maani täis Ragnar midagi mu sõbra kitarri kohta. (ja tõesti, nad olid sõna otseses mõttes "maani täis", vaevu püsisid püsti)
Ei tea, kas olid just tulnud Hollwyoodist vms., sest jopet polnud ka seljas või oli see pummelungi käigus kaduma läinud!? Väga üllatav ja šokeeriv, on tal ka enne selliseid peomehe kalduvusi olnud? Huvitav, kas see juhtum tõesti pole veel meedia hambusse jõudnud? Ise ei taibanud kahjuks oma kaameraga mobiili välja võtta.
Kommentaar
-
Algselt postitas gusti6789 Vaata postitustKas keegi teine täna veidi enne kella 9t hommikul ei juhtund olema Vabaduse Väljaku kandis? Suureks üllatuseks tulid nimelt sel ajal mulle vastu ümberkukkumise piiril Ragnar Klavan ja Mihkel Aksalu.
Jõudnud minu ja klassivenna lähedale, küsis maani täis Ragnar midagi mu sõbra kitarri kohta. (ja tõesti, nad olid sõna otseses mõttes "maani täis", vaevu püsisid püsti)
Ei tea, kas olid just tulnud Hollwyoodist vms., sest jopet polnud ka seljas või oli see pummelungi käigus kaduma läinud!? Väga üllatav ja okeeriv, on tal ka enne selliseid peomehe kalduvusi olnud? Huvitav, kas see juhtum tõesti pole veel meedia hambusse jõudnud? Ise ei taibanud kahjuks oma kaameraga mobiili välja võtta.
Kommentaar
-
Nüüd me siis teame, kes on ka töökohtades ja koolis pealekaebajad Kui poisid tahtsid nädal enne Armeenia mängu pisut võtta, sitta sellega. Kindlasti joovad nad vähem kui sina sama vanalt ja kindlasti teevad nad ka trenni rohkem kui sina sama vanalt. Aga ma arvan, et 9 ajal hommikul tulid nad Mäkkist, hollikas juba kinni sel ajal. Hea, et nad reede hommikul niiviisi vastu ei tulnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas gusti6789 Vaata postitustKas keegi teine täna veidi enne kella 9t hommikul ei juhtund olema Vabaduse Väljaku kandis? Suureks üllatuseks tulid nimelt sel ajal mulle vastu ümberkukkumise piiril Ragnar Klavan ja Mihkel Aksalu.
Ei tea, kas olid just tulnud Hollwyoodist vms., sest jopet polnud ka seljas või oli see pummelungi käigus kaduma läinud!? Väga üllatav ja okeeriv, on tal ka enne selliseid peomehe kalduvusi olnud? Huvitav, kas see juhtum tõesti pole veel meedia hambusse jõudnud? Ise ei taibanud kahjuks oma kaameraga mobiili välja võtta.
Kommentaar
-
Selge on see et jalpallurid, ning ka kõik teised sportlased, on inimesed. Inimesed kes teevad pmst samasid asju mis kõik teised inimesed. Iseasi on kui palju ja mis kogustes, ning lõppkokkuvõtteks on ka see nende enda asi - see kui nad kulutavad oma energiat ja sportlikku vormi juues või mida iganes tehes kajastub nende endi tulemustes hiljem mänguväljakul.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Ei tea, kas olid just tulnud Hollwyoodist vms., sest jopet polnud ka seljas või oli see pummelungi käigus kaduma läinud!? Väga üllatav ja okeeriv, on tal ka enne selliseid peomehe kalduvusi olnud? Huvitav, kas see juhtum tõesti pole veel meedia hambusse jõudnud? Ise ei taibanud kahjuks oma kaameraga mobiili välja võtta.LFC
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustSelge on see et jalpallurid, ning ka kõik teised sportlased, on inimesed.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar