Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ragnar Klavan (Tallinna Kalev, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Jihad Vaata postitust
    Klavan oli väga hea, meeskond ka hea aga kuidagi ikkagi kaotati. Uskumatu.
    Värav oli lukus, ikka juhtub. Samas trügiti nürimeelselt kasti, kus Groningen vähemalt 6 mehega kogu aeg oli, väljastpoolt kasti meenub ainult üks Hamdaoui karistuslöök.

Kommentaar

http://ragnar-klavan.ucoz.net/
      Ragnar Klavan

Kommentaar

Kuna Hector Moreno mängukeeld on läbi, alustab mehhiklane taas algkoosseisus NAC Breda vastu ja seetõttu on Klavan pingil. Vasakkaitse kohal on endiselt Advocaati esimene valik Simon Poulsen, kes ka täna jookseb põhis väljakule.
        Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Täna pole isegi nimekirjas. Vigane? Uus särgisponsor on Buko. Kole nimi, miski ravimikontsern vist.

Kommentaar

Dembele ja Klavan on AZ'i koduka andmetel haiged.

Kommentaar

AZ võitis eile võõrsil Feyenoordi. Seis jäi 1-2, kõik kolm väravat lõid Alkmaari mängijad. Siin on "imepärane" omavärav.

sigpic
              It's all about Football, Football and Nothing else.

Kommentaar

unustas vist ära kuhu poole lööma peab

Kommentaar

Mulle meeldis ühe venna kukkumine rohkem

Kommentaar

Klavan istub taas pingil Roda vastu..

Kommentaar

Kas kellegil on Ragnari fotod elust?
                      Või lihtsalt, kus ta ei mängi jalgpalli?
                      Ragnar Klavan

Kommentaar

For all those people who find it more convenient to bother you with their question rather than to Google it for themselves.

ja vali pildid
                        voila

Kommentaar

neid ma olen näinud juba...ma otsin pilte, mida ei ole netis
                          Ragnar Klavan

Kommentaar

Webs.com has been shut down on the 31st of August 2023. Find out what that means for your site and how to move it to another provider.

Webs.com has been shut down on the 31st of August 2023. Find out what that means for your site and how to move it to another provider.

seal on päris palju

ei tea miks ta enam blinge ei kanna..

Kommentaar

Algselt postitas laks Vaata postitust
                              neid ma olen näinud juba...ma otsin pilte, mida ei ole netis
                              Pilte, mida pole netis? mis ma pean postiga saatma sulle v ?
                              Algselt postitas Tofoa
                              Man City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.

Kommentaar

Opstelling AZ: Sergio Romero; Kew Jaliens, Niklas Moisander, Simon Poulsen; Rasmus Elm, Pontus Wernbloom, Stijn Schaars, Maarten Martens; Moussa Dembélé, Mounir El Hamdaoui.

Bank: Joey Didulica, Gill Swerts, Celso Ortiz, Brett Holman, Nick van der Velden, Jeremain Lens, Jonathas.

az kodukas väidab et ta pole täna pingilgi ja et az läheb kümne mehega väljakule.

Kommentaar

Working...
                                X