Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ragnar Klavan (Tallinna Kalev, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Panen striimi käima ja näen, kuidas Klavan vastase karistusalas maha tõmbab ja punasega platsilt minema saadetakse. Panin striimi pärast penaltit ka kohe kinni. Masendav. Punast see küll väärt ei olnud.

Kommentaar

Klavan sai täna Schalke vastu 15. minutil otse punase kaardi ja kinkis vastasele penalti. Kahjuks olin just sel hetkel arvutist eemal ja olukorda ei näinudki. Aga penaltist lõi Schalke viigivärava. Mölders oli mõned minutid varem Augsburgi juhtima viinud. See rünnak sai alguse Klavani täpsest püstsöödust Altintopile, kui ma õigesti nägin. Mängu alustati väga hästi, aga nüüd on kuri karjas...

Kommentaar

ja just äsja sai Hummels umbes samasuguse punase Mönchengladbachi vastu. minu arvates on see viimase lootuse vea reegel erakordselt rumal, kui sellega kaasneb ka penalti. põhimõtteliselt karistatakse topelt.

Kommentaar

Algselt postitas El President Vaata postitust
          ja just äsja sai Hummels umbes samasuguse punase Mönchengladbachi vastu. minu arvates on see viimase lootuse vea reegel erakordselt rumal, kui sellega kaasneb ka penalti. põhimõtteliselt karistatakse topelt.
          kui reeglid on sellised ja kõigile teada siis ei maksaks ehk mängijal sellist viga teha?
          võibolla oligi see reegel sisse viidud just selliste vigade vähendamiseks?
          nii ütleb minu loogikameel vähemasti...
          Seisan üksi mere ääres
          jalas kollased sandaalid
          valged, merevahust sääred
          hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

ma lihtsalt ütlen, et see on minu arust väga rumal reegel, kui seda niimoodi automaatselt rakendatakse. nii on palju mänge ära rikutud. ma ei vaidlusta kohtuniku otsust vile osas.

vigu ei maksaks üldse teha, aga näe, jalgpallis tuleb ikka ette. see on lihtsalt demagoogia.

Kommentaar

eelmine mäng korralik pläkk, mis päädis väravaga... segas olukorras väravavahti!

See mäng tõmbas karistusalas ründaja maha.... Ei usu, et punane kaart nüüd päris lambist välja tõmmati..... 15. minutil tuleks sellistes olukordades igasuguste punaste kaartide saamist vältida.

Loodame, et seeria ei jätku!

Kommentaar

Pigem oli väravavaht see, kes minu arvates eksis väljatulekuga, kui eelmisest mängust rääkida.

Tänast olukorda pole veel õnnestunud näha aga loodetavasti see Klavanile edaspidist hooaega silmas pidades saatuslikuks ei saa.

Kommentaar

mängu kokkuvõte

Kommentaar

Üsna mage viga küll punase kaardi näitamiseks...aga reeglid on reeglid, tuleb nentida.

Kommentaar

Koondisemänge vaadates ei saa mitte märgata seda, et Klavan, kes tavaliselt vana rahu ise, on kuidagi liimist lahti. Teeb palju vigu, möliseb palju ja mängib ebavajalikult agressiivselt/lollilt.

Mängus Türgiga jääb meelde see kung-fu võte, mis halvemal juhul oleks võinud lõppeda punasega ja pika mängukeeluga. Tänases mängus Rumeeniaga andis Rumeenlasele kaussi ja kommentaatorid ennustasid punast, aga tuli ikkagi kollane. Tuleb ilmsiks et ka liigas punane all.

Mis toimub?

Kommentaar

Algselt postitas Laz Vaata postitust
                        Tuleb ilmsiks et ka liigas punane all.
                        See on nüüd veidi õhtulehe ex sporditoimetus masti ajakirjandus. Selles liigas saadud punases ei olnud midagi jõhkrat või rumalat, tõmbas kastis viimase mehena vastase ründaja maha ja sai punase.

Aga seda on ilmselt näinud kõik eesti jalgpallifännid, kes Klavani selle hooaja mänge vaadanud, et mees ei ole oma parimate päevade tasemel. Mis toimub? Vaevalt, et keegi siin foorumis sellele vastust teab.
                        20 LEGEND

Kommentaar

hooaja ettevalmistuse ajal vaevas mingi vigastus, mälusopis juski kild et justkui oli teemaks kas esimestes mängudes saksa liigas see aasta üldse mängida saabki. st ettevalmistus hooajaks jäi kehvaks vast, eelkõige füüsilise poole pealt. nüüdseks lihtsalt kumm tühi.
                          eks peab aasta lõpuni kuidagi välja venitama, ja loodamie uuest aastast paremat.
                          Seisan üksi mere ääres
                          jalas kollased sandaalid

Kommentaar

Algselt postitas Laz Vaata postitust
                            Tuleb ilmsiks et ka liigas punane all.
                            Poolteist nädalat tagasi toimunud sündmus tuleb alles nüüd ilmsiks? Kas Bundesliga on sinu jaoks mingi salaorganisatsioon, mille mängud toimuvad kinniste uste taga, et sulle alles nüüd ilmsiks tuleb, et Klavan punase kaardi sai?

Kommentaar

Ma arvan, et kui ta on suutnud end hoida Augsburgis põhis siiani ja klubi on hästi esinenud enda kohta, siis on kõik korras ja ükskikud eksimused ja kaardid on tööõnnetused.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                                Ma arvan, et kui ta on suutnud end hoida Augsburgis põhis siiani ja klubi on hästi esinenud enda kohta, siis on kõik korras ja ükskikud eksimused ja kaardid on tööõnnetused.
                                klubil on jah hästi läinud aga need pole klavani üksikud eksimused.
                                nii nagu koondisegi eest küpsetab ka klubis iga jumala mäng päris mitu korralikku pirukat, kõigist neist jah ei ole ära löödud, ja ka kaarte pole kõige eest saanud, aga üldine kvaliteet kus ta enne mängis suht rutiinset ja praktiliselt veatut mängu - on kuskile ära kadunud. ja seda umbes viimased 3-5 nädalat vähemalt.
                                Seisan üksi mere ääres
                                jalas kollased sandaalid

Kommentaar

Working...
                                X