Algselt postitas LeeRomeno
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ragnar Klavan (Tallinna Kalev, Eesti)
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÄra nüüd päris full-retardisse ka mine. Inglismaa liiga on tugev liiga, Everton on Augsburgist pikemas perspektiivis kindlasti kõvema potentsiaali, ajaloo ja kõige muuga klubi. Ma saan ka aru, et Inglismaa jalka vihkamine on selle ebaproportsionaalse kajastamise tõttu popp, aga üldises kvaliteedis on nad praegu ikkagi maailma tippliiga.
Kommentaar
-
Algselt postitas žurnalist Vaata postitustVõi Wigan... või Hull...
Võimalus Euroopas mängida ei peaks küll sellisel üleminekul mingit olulist rolli mängima. Sellisel juhul oleks Klavan üldse võinud Alkmaari jääda.
Kui näiteks mõni tugevam Saksa klubi (nt: Schalke, Leverkusen, Wolfsburg või Borussia Mönchengladbach) peaks tahtma samuti, siis oleks valik juba päris keeruline. Kiirustada muidugi ei tasu.
Minu silmis peaks mänguaeg ka oluline faktor olema.
Kommentaar
-
LeeRomeno, mis imelikust riskist sa räägid? Mees saab 30. Kui pakutakse oluliselt paremat palka koos mitmeaastase lepinguga. Sa ei räägi praegu 20 aastasest kuti, kelle jaoks perspektiiv tähtis. Inglismaal mängimine sealjuures ühes sooviks/unistuseks. 10x aastas chelsea-liverpool-arsenal-city-manu tripid... Inglismaa keskmikus, kellel on potentsiaali ning pappi + ajalugu. Versus augsburg, kus sitast (eelarve mõttes) saia tehtud ning parimad jooksevad laiali...
Ära aja segamini oma soovi, et Klavan saaks mänguaega versus mängijale kasulik.
Suht no brainer.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustLeeRomeno, mis imelikust riskist sa räägid? Mees saab 30. Kui pakutakse oluliselt paremat palka koos mitmeaastase lepinguga. Sa ei räägi praegu 20 aastasest kuti, kelle jaoks perspektiiv tähtis. Inglismaal mängimine sealjuures ühes sooviks/unistuseks. 10x aastas chelsea-liverpool-arsenal-city-manu tripid... Inglismaa keskmikus, kellel on potentsiaali ning pappi + ajalugu. Versus augsburg, kus sitast (eelarve mõttes) saia tehtud ning parimad jooksevad laiali...
Ära aja segamini oma soovi, et Klavan saaks mänguaega versus mängijale kasulik.
Suht no brainer.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustKustotsast olen ma väitnud et Inglismaa liiga pole tugev liiga ja et Everton oleks Augsburgist nõrgem tiim või et Augsburg oleks mingi legendaarne klubi. Inglise liigat jälgin pidevalt ja Everton on üleüldiselt üpris sümpaatne klubi, ma räägin sellest, et minu arvates oleks antud üleminek liiga suure riskiga seoses, nii Klavani enda kui ka Eesti jalgpalli seisukohast üleüldse. Meil on enamvähem 1 tippliigas regulaarselt palliv jalgpallur ja tema langemine kuhugi pingile (mis on vaatamata kõigele väga reaalne, ei näe põhjusi, miks peaks teda eelistama Stonesile või Jagielkale) ei ole kuskilt otsast positiivne. Kui tegu oleks tõesti suurklubiga, siis võib ju seda riski aksepteerida, aga Evertoni puhul ei näe ma muud põhjust, et saada linnuke kirja, et teine eestlane liigas olemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAa, siis ma suutsin kahe lehe peale kellegi teise argumendid sinule ümber transleerida. Kes siis ütles, et mingi poolevinnaga Inglismaa klubi või midagi?
Kommentaar
-
Algselt postitas StokLeeRomeno, ütle mulle üks vähemalt tabelikeskmik, kus on karjuv vajadus keskkaitsja järele ehk kus Klavan saaks automaatselt põhimeheks? Klubivahetus on tavalise jalgpalluri jaoks alati risk, aga loodetavasti palgatõus korvab selle.
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustOn mingeid kindlamaid allikaid ka nüüd seda Evertoni teemat kinnitaks?
Muidugi oleks tore, kui tõepõhi oleks all neil kuuldustel, ent põhikoosseisu murdmine läheks jah üsna raskeks Klavanil ja 15-20 mängu, mis Devil siin eelpool välja ütles, on veidi optimistlik pakkumine, kui just Stonesi või Jagielkat mõni vigastus ei peaks tabama. Mänguline ärakukkumine on küll võimalik, aga vähetõenäoline (kui, siis pigem Jagielka kui Stonesi koha pealt), lõppenud hooajal oli keskkaitse pärast Stonesi vigastuspausilt naasmist selgelt meeskonna tugevaim lüli.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustNo Jagielka on 30+ juba ja see hooaeg hetkel polnud just eriti lubav. Stones on üks Inglise koondise tulevasi kaitsetalasid ilmselt. Ja panna sinna mikstuuri ka 29 aastane Klavan, imeline combo oleks. Võrreldes praeguste naljaninadega kes seal Evertonis 3. ja 4. keskkaitsjat mängisid.
Kommentaar
-
väike tähelepanek - ajalugu ei pruugi olla pädev argument otsuse tegemisel - vt. river plate argentiinas, rangers otimaal jne.
see ei tähenda muidugi veel et everton on kehv klubi või ka kehv valik klavani jaoks.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustNo Jagielka on 30+ juba ja see hooaeg hetkel polnud just eriti lubav. Stones on üks Inglise koondise tulevasi kaitsetalasid ilmselt. Ja panna sinna mikstuuri ka 29 aastane Klavan, imeline combo oleks. Võrreldes praeguste naljaninadega kes seal Evertonis 3. ja 4. keskkaitsjat mängisid.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
Aga no muidugi on 90% eesti jalgpalli jälgijatest automaatselt erekteerunud peenisega kui juttu tuleb eestlase siirdumisest inglise liigasse, niiet teistsugust suhtumist oleks ka raske eeldada.
Aga kui mitte Klavan, siis kes veel ja kui mitte praegu, siis millal veel?Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustAga no muidugi on 90% eesti jalgpalli jälgijatest automaatselt erekteerunud peenisega kui juttu tuleb eestlase siirdumisest inglise liigasse
Lisaks ka palju onanism ajakirjas Näen juba mitu omadusõnast Järvela oskab sõnaraamatust kaevandada selle transferi eest...
Aga ikka, see pakkumine Klavanil oleks õige vastu võtta, teine śanss võibolla ei tule.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar