Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ragnar Klavan (Tallinna Kalev, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Pingile ta finaalis ei mahtunud kahjuks, muidu oleks isegi mängu saanud.

Mõte oli pigem selles, et 2 aastat tagasi uut finaali oodata kus eestlase meeskond oli kõigest märg unenägu - uskumatu mees. Ma arvan, et võib julgelt öelda, et Eesti ajaloo parim jalgpallur. Uhke värk seda oma silmaga kõike näha.
    Igati nõus!

Kommentaar

Algselt postitas -21- Vaata postitust
      Olen endiselt arvamusel, et kui peaks mingisugust paremusjärjestust tegema, tuleks Poom ikka esikohale panna. Maitse asi.
      Nõustun. Hetkel kaldub vaekauss Poomi poole minu arust sel põhjusel, et ta oli parimatel päevadel Inglise liiga vaieldamatult parimaid vväravavahte. Raku on kõvemas klubis aga tema roll pole seal siiski võrreldav Poomi omaga Derbys.

Kommentaar

Raku ja Bundesliga? 14/15 kõik minutid, Augsburg lõpptabelis 5 kohal. Liiga top 10 kaitsjate hulgas.
        Minu jaoks on Klavan kõigi aegade parim. Aga eks see on see, kellele ema kellele tütar küss.
        Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Poom on legend aga tegelikult suutis ta Premieris ainult kolm korraliku hooaega mängida. Klavan on Hollandi meister, 4 fantastilist hooaega Bundesligas, nüüd Liverpoolis on küll kord nii kord naa aga overall on Klavan juba kõvem + tal on mõned aastad veel ees.
          Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Malfoy Vaata postitust
            Raku ja Bundesliga? 14/15 kõik minutid, Augsburg lõpptabelis 5 kohal. Liiga top 10 kaitsjate hulgas.
            Minu jaoks on Klavan kõigi aegade parim. Aga eks see on see, kellele ema kellele tütar küss.
            Poomi aega mäletavad vast teise põlvkonna inimesed veidi paremini. Ise kaldun arvama, et ehk see mineviku aegade romantika ja toonane taustsüsteem mängib siinjuures ka mingit rolli neil, kes teda paremaks peavad.

Aga selle inglise vs saksa liiga vaidluse saab vist siinkohal küll lõplikuks lugeda? 4 "fantastilst hooaega bundesligas, top 10 kaitsja seas, top 5 klubi kõige rohkem minuteid saanud mängija" ning aasta - kaks hiljem ei saa inglise liigas platsilegi ning igasugu lovrenid samal ajal...

NB! see viimane nüüd veidi keel põses huumor ja väga tõsiselt ei maksa võtta.

fakt on aga see, et top 4 liigas on mõlemad mänginud pikalt ja olnud seal juures ka olulised tegijad. Poom oli aga omas tiimis vast tähtsam lüli ning see, kas liiga positsioon top 4 liigas on 5 või 10 ei oma ehk nii palju rolli.

Kommentaar

Kui see ahv John Gregory Derbyst oleks Fergusoni pakkumise vastu võtnud oleks see väravavahtide arvestuses olnud maailma kolmas ülemineku summa. Rohkem maksti Buffoni ja Barthesi eest. V-o mu mälu petab ja statistikud teavad rohkem. Poomil oli muidugi palju rohkem võimalust särada. Tema tõrjed hoidsid reaalselt üht väikest klubi Premieris ja neid tõrjeid oli palju. Keegi ei mäleta enam seda aega, kui Eesti mängijad vajasid töötamiseks tööluba. Isegi Poomi puhul oli see kogu aeg teemaks. Sellised asjad andsid tunda mitme palluri karjääris. Oper, Lemsalu, Reim jt.

Kokkuvõttes. Ei ole põhjust valida ainsat parimat. Sel troonil võiks nad olla kahekesi. Mõlemad väärivad seda.

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
                Kui see ahv John Gregory Derbyst oleks Fergusoni pakkumise vastu võtnud oleks see väravavahtide arvestuses olnud maailma kolmas ülemineku summa. Rohkem maksti Buffoni ja Barthesi eest. V-o mu mälu petab ja statistikud teavad rohkem. Poomil oli muidugi palju rohkem võimalust särada. Tema tõrjed hoidsid reaalselt üht väikest klubi Premieris ja neid tõrjeid oli palju. Keegi ei mäleta enam seda aega, kui Eesti mängijad vajasid töötamiseks tööluba. Isegi Poomi puhul oli see kogu aeg teemaks. Sellised asjad andsid tunda mitme palluri karjääris. Oper, Lemsalu, Reim jt.

Kokkuvõttes. Ei ole põhjust valida ainsat parimat. Sel troonil võiks nad olla kahekesi. Mõlemad väärivad seda.
                Kas Poomil mitte suuremasse klubisse minekul sisemine pidur peal polnud mõnevõrra? Et tööluba säiliks, tuli kindel kogus mänge kaasa teha ja suurklubis polnud mänguaeg garanteeritud.
                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Muidugi võib Poom enda puhta skilli poolest olla parem, aga jalgpallis on väike tegur ka õnnel. Oleks Poom Fergusoni käe alla saanud.. poleks vist lähimal paaril sajandil lootustki kellelgi seda korrata mis ta oleks teinud.
                  Dreams cant be buy

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
                    Kas Poomil mitte suuremasse klubisse minekul sisemine pidur peal polnud mõnevõrra? Et tööluba säiliks, tuli kindel kogus mänge kaasa teha ja suurklubis polnud mänguaeg garanteeritud.
                    Minu teada jäi pakkumine Gregory juurde pidama ja Poom tagasihoidliku inimesena nõudma ei läinud. Kui ma ei eksi, Poom oma raamatus kirjeldas seda momenti üsna täpselt. Aga point on sul sees - Poom oli alalhoidlik ja tööluba ise võis olla üks põhjus.

Kommentaar

Poomi ja Piirojaga oli vist jah sama lugu - kumbki ei hakanud nõudma ega jonnima ja otsustasid lojaalsed olla ning tagantjärgi natuke või mitte ka niiväga natuke, kahetsevad. Ja lisaks töölubadele ja Eesti mittekuulumisele EU-sse, segasid Poomi karjääri muidugi ropult ka vigastused.
                      Üks põhjus, miks ma Poomi pean siiski läbi aegade parimaks Eesti jalgpalluriks on veel selles, et oma parimatel päevadel oleks ta ehk paari erandiga pääsenud igasse rahvuskoondisesse, kasvõi kolmanda väravavahina (MMil või EMil). Klavani puhul on neid riike ikka oluliselt rohkem, mille koondisesse ta kuidagi ei mahuks.

Kommentaar

Kommentaar

Anfield Expressi andmetel täna liigamängus uuesti põhikoosseisus.

Kommentaar

Ülikõva lihtsalt! Kahes poolfinaalis väljakul ja nüüd finaalikoht käes.
                            Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                            Algselt postitas taku*
                            Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Kommentaar

Mis te arvate, kes see geenius on
                                ★★★★★★

Kommentaar

Working...
                                X