Algselt postitas salajane33
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ragnar Klavan (Tallinna Kalev, Eesti)
Collapse
X
-
Eelmisel nädalal oli endal kuidagi veits nõkkav pilt,kuidas sul on lorenzo?Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
Kommentaar
-
anna andeks, ei saanud aru. striimidena olen vahel vaadanud (kui naine tahab hirmsasti miskit naistekat a la dr. Phil vms vaadata) ainult La Ligat, need on normaalselt jooksnud. a ja seda Roda-Heraclest vaatasin ka, aga seal vahetas striimija pidevalt kanaleid. et seda viimast pidasid sa silmas või mida?Algselt postitas Kaspy Vaata postitustEelmisel nädalal oli endal kuidagi veits nõkkav pilt,kuidas sul on lorenzo?Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Mina arvan, et 65. min vahetusest sisse ja soe tervitus fännide poolt.Algselt postitas aanvaller Vaata postitustKlavan alustab pingilt.
Kommentaar
-
Just sedasama jah,endal jooksis muidu korralikult aga ju sii sliht nett on kehvakeAlgselt postitas lorenzo Vaata postitustanna andeks, ei saanud aru. striimidena olen vahel vaadanud (kui naine tahab hirmsasti miskit naistekat a la dr. Phil vms vaadata) ainult La Ligat, need on normaalselt jooksnud. a ja seda Roda-Heraclest vaatasin ka, aga seal vahetas striimija pidevalt kanaleid. et seda viimast pidasid sa silmas või mida?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar